Şimdi Ara

1.1 M Dps Barbar (buffed :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar can sıkıntısından şöyle benim barbar'ı buff manyağı yapıp max dps'e çekim dedim.. Üzerimde frenzy shrine , skillerden berserker,warcry,overpower ve bash var... Frenzy olmassa 950 k civari dps i 15 saniyelik berserkerda sağlayabiliyorum...
    Karakter profili :http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naturalshit-2574/hero/2715820

• 1 tur versene. Şu köşeden döncem.

Ah beni zavallı 30 k dpslik barbarım.
  • sadece battlerage ile dps kac..cc cd ve all res kac

Pvp dummyden bakarsaniz aslinda dps hic onemli degil all res ,cc,cd ,armor bunlar olmadan 2 milyon dps de olsa hayatta kalamazsiniz..

Ben 1 hand ve kalkanla o dediginiz bufflarla 1 milyon dps yi geciyorum su an ama dedigim armor vit ar olmadan dps ise yaramiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 29 Ekim 2012; 16:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

1 tur versene. Şu köşeden döncem.

Ah beni zavallı 30 k dpslik barbarım.

Tabiki verim ne demek :)

2 hafta önce 60 k civarındaydı dps ,ne zamanki rend skill'ini keşfettim all res ve vitality den kurtulup dps'e abandim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

sadece battlerage ile dps kac..cc cd ve all res kac

Pvp dummyden bakarsaniz aslinda dps hic onemli degil all res ,cc,cd ,armor bunlar olmadan 2 milyon dps de olsa hayatta kalamazsiniz..

Ben 1 hand ve kalkanla o dediginiz bufflarla 1 milyon dps yi geciyorum su an ama dedigim armor vit ar olmadan dps ise yaramiyor..

Crit chance 50 dmg 500... All res'lerim 400 civarında, ama rend skilli verdiği damage'in yüzde 9'ünü convert yaptığı için altımda aynı anda hem fire hem poison olsa bile hp kürem yerinden kıpırdamıyor çünkü rend inanılmaz bir convert yapiyor , rend'in üstüne birde bash ile vurmaya başlayınca belt'imde convert olduğu için çok rahat bir şekilde ne archane ne poison ne fire umursamadan kesiyorum elitleri :) Bu arada sadece battle rage ile 295k dps ,bash ile de vurmaya başlayınca 3 vuruştan sonra 350 k geçiyor tam rakamı şu an hatırlayamadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naturalsh -- 29 Ekim 2012; 16:37:37 >

• evet rend i gecen gun bende kesfettim supermis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rend hakikatten süper yaw.
    Frenzy healliyen rune rend 1000 resi sağlam bloklu bir shield ile ölümsüz barbar olur
  • rend'i denicem revenge skillinin yerine
  • Rend daha garanti revengeden..
  • 1000 res su an imkansiz bence nerften sonra
  • rend çok iyi ya revengeden hp küresi hiç inmiyor arcane lazerlerinin arasında
  • All res'i , life on hit'i ,vital'i falan unutun, yüksek dps + rend = ölümsüz barbar :)
  • hocam fena barbarın var..tam partilik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 29 Ekim 2012; 22:33:08 >
  • Rend i bende geçen gün keşfettim.
    O kadar saat boşuna oynamışım gereksiz yere ölmüşüm :)
    LOH ve Life steal kullanmayan biriyim pek ihtiyacımda yok gibi revenge + furious charge ve rend ile.

• Benimde deneyesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Rend i bende geçen gün keşfettim.
    O kadar saat boşuna oynamışım gereksiz yere ölmüşüm :)
    LOH ve Life steal kullanmayan biriyim pek ihtiyacımda yok gibi revenge + furious charge ve rend ile.

Aynen katiliyorum sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel Blizz, hem %30 daha az hasar al; hem de skill ile çok yüksek DPS ver, hem de vurdukça ayakta kal...

Bizim de gloom'u boz, bir o vardı zaten ayakta tutan, ona da disc. zor yetiyor MP5 sonrasında; bazen melee sanıyorum kendimi çünkü bütün mob'lar hemen dibimde ama ben ok atıyorum.
    Barbar'a OP denilmez pardon, oyunu öğren de gel derler sonra.
    Bunları görünce garip olsam da ben halen severek oynuyorum DH'ımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Ne güzel Blizz, hem %30 daha az hasar al; hem de skill ile çok yüksek DPS ver, hem de vurdukça ayakta kal...

Bizim de gloom'u boz, bir o vardı zaten ayakta tutan, ona da disc. zor yetiyor MP5 sonrasında; bazen melee sanıyorum kendimi çünkü bütün mob'lar hemen dibimde ama ben ok atıyorum.
    Barbar'a OP denilmez pardon, oyunu öğren de gel derler sonra.
    Bunları görünce garip olsam da ben halen severek oynuyorum DH'ımı.

Bu ne kıskançlık

Senin DH 10 numara dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.