Şimdi Ara

1+1 STEREO SİSTEM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Led Tv de kullanabileceğim 1+1 kule tipi ses sistemi tavsiyelerinizi bekliyorum çok fazla bütçem yok. 2.elde olabilir, bazı markalar var görüntüleri çok hoş ama bilemiyorum
    Örneğin Jameson JS/3820BT 1+1,JAMESON JSM-027 1+1 KULE SES VE KARAOKE,Microlab SOLO7C 2.0 110 Watt RMS Ses Sistemi Hoparlör,Mikado MD-320BT Bluetooth Multimedia Speaker Karoke Ses Sistemi
    gibi çok marka ve örnek var pc de kullanmayacağım sadece tv de kullanacağım
    kullanacağım tv tv 48'' seg smart led tv

• Arkadaşlar hiç mi bu konuda yorum yazacak kimse yok hayal kırıklığına uğradım nerde DH uzman rutbelileri
  • guneylı G kullanıcısına yanıt
    Şahsen bu jameson tarzı hoparlörler baya tırt oluyor. Bu sebeple bu cihazlara para vermeyin derim. Bu arada microlab solo 7c beğenilen bir ürün ama dinleme şansım hiç olmadı, onu durduk yere gömmeyelim.

Bu cihazların fiyatlarından yola çıkarak bütçenizin 600-700 TL civarında olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa bu tarz cihazlar yerine üstüne biraz daha ekleyip 1000 TL civarına çıkarıp 2.el bir stereo amfi ve raf tipi hoparlör almanız daha mantıklı olur. Emin olun o koca Jameson vs'ler böyle bir set karşısında eriyip gider.

Dediğim gibi forumun stereo ses sistemleri bölümünü bir inceleyin. Orada benzer bütçe ile kurulmuş sistemler görebilirsiniz.
    Bu arada T SINIFI amfiler diye bir konu var. O başlığı bir okuyun. 150 tl'ye alınan amfilerin ne kadar güzel çaldığını görebileceğiniz videolar da var. Ondan sonra o Jameson vs'nin beş para etmeyecek cihazlar olduğunu göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Şahsen bu jameson tarzı hoparlörler baya tırt oluyor. Bu sebeple bu cihazlara para vermeyin derim. Bu arada microlab solo 7c beğenilen bir ürün ama dinleme şansım hiç olmadı, onu durduk yere gömmeyelim.

Bu cihazların fiyatlarından yola çıkarak bütçenizin 600-700 TL civarında olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa bu tarz cihazlar yerine üstüne biraz daha ekleyip 1000 TL civarına çıkarıp 2.el bir stereo amfi ve raf tipi hoparlör almanız daha mantıklı olur. Emin olun o koca Jameson vs'ler böyle bir set karşısında eriyip gider.

Dediğim gibi forumun stereo ses sistemleri bölümünü bir inceleyin. Orada benzer bütçe ile kurulmuş sistemler görebilirsiniz.
    Bu arada T SINIFI amfiler diye bir konu var. O başlığı bir okuyun. 150 tl'ye alınan amfilerin ne kadar güzel çaldığını görebileceğiniz videolar da var. Ondan sonra o Jameson vs'nin beş para etmeyecek cihazlar olduğunu göreceksiniz.

Teşekkür ederim söylediğiniz konuları incelemeye başladım önceliğim2.elde sağlam ve işimi görecek amfi arkasından para buldukca gerisini toplamaya çalışırız

• Büyük bütçeniz yok ise Microlab Solo7C 2.0 Stereo sistem işinizi fazlasıyla görecektir. Microlab Solo6 2.0 kullanıyorum gayet tatminkar bir sistem ben memnunum açıkçası. F/P ürünü olduğunu aldığınız zaman çok daha iyi anlayacaksınız...
  • 3 sene Solo7 2 sene Solo7c kullandım şu ana kadar. Halende Solo7c kullanmaya devam ediyorum.

Müzik dinlemek için fiyatına göre muazzam bir stereo ama ne yazık ki film için bunu diyemeyeceğim. Ben müzik dinleme amaçlı aldım. Yani bilerek aldım bu cihazı. Benim için sorun teşkil etmiyor. Ama siz film izlerim diyorsanız tavsiye etmem. Hatta film için stereo tavsiye etmem. Bilen bilir stereo setler müzik için tasarlanır. Nadir film izlemelik özel stereo setler vardır.

Kalite kalitedir,film ve müzik için ne farkı olucak demeyin gerçekten fark oluyor. Hoparlörler de kendi içinde özelleşiyor. Film izleyecekseniz 5+1 alın veya amfi alarak kendi sisteminizi oluşturun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Büyük bütçeniz yok ise Microlab Solo7C 2.0 Stereo sistem işinizi fazlasıyla görecektir. Microlab Solo6 2.0 kullanıyorum gayet tatminkar bir sistem ben memnunum açıkçası. F/P ürünü olduğunu aldığınız zaman çok daha iyi anlayacaksınız...

Teşekkür ederim, önemli olan kullanıcı fikirleri benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

3 sene Solo7 2 sene Solo7c kullandım şu ana kadar. Halende Solo7c kullanmaya devam ediyorum.

Müzik dinlemek için fiyatına göre muazzam bir stereo ama ne yazık ki film için bunu diyemeyeceğim. Ben müzik dinleme amaçlı aldım. Yani bilerek aldım bu cihazı. Benim için sorun teşkil etmiyor. Ama siz film izlerim diyorsanız tavsiye etmem. Hatta film için stereo tavsiye etmem. Bilen bilir stereo setler müzik için tasarlanır. Nadir film izlemelik özel stereo setler vardır.

Kalite kalitedir,film ve müzik için ne farkı olucak demeyin gerçekten fark oluyor. Hoparlörler de kendi içinde özelleşiyor. Film izleyecekseniz 5+1 alın veya amfi alarak kendi sisteminizi oluşturun.

Teşekkür ederim ilginize ağırlıklı olarak film izlemek için kullanacağım masa üstü pc var onda müzik işini hallediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

3 sene Solo7 2 sene Solo7c kullandım şu ana kadar. Halende Solo7c kullanmaya devam ediyorum.

Arkadaşa katılıyorum. Bende Müzik amaçlı kullanıyorum Solo6 yı. Yapısı gereği Film de 5+1 Sistemlerin tadını vermesini beklemek yanlış olur zaten. O nedenle siz amacınıza uygun hoparlör seçimi yapmalısınız... @guneylı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 13 Haziran 2016; 11:49:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.