Bildirim
1.120 ? vestel 4500 divx player güncel sürümü???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bu geclek hafta süper bir firmware geliyor vestelden. Altyazılar siyah banda çekilecek ve codecler güncellenecek. O sürümü bekle eskilerini yüklesende bişey farkettirmiyordu zaten. -
Müsteri hizmetlerinden de aynı seyleri söylediler ama daha çıkmadı galiba haberiniz var mı? -
Vestel sitesini kullanıcılara açtımı?.. Şunun için soruyorum.Bundan bir ay
önce çok kişi giriş yapmaya çalıştı ama bende dahil başaramadık.
Sadece servislere açık tutuyor diye biliyorum.Bende 4500 slimline var,ve
bende yeni yazılım bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: airfatih
dostum bu geclek hafta süper bir firmware geliyor vestelden. Altyazılar siyah banda çekilecek ve codecler güncellenecek. O sürümü bekle eskilerini yüklesende bişey farkettirmiyordu zaten.
siyah bantlı altyazılara sinir oluyorum ben çok çirkin görünüyor bence -
site açık ama yukarıda dediğim gibi eski yazılım var (1.77). must.hizm. kişi yeni yazılımın test aşamasında olduğunu ve yakında sitede bulunacağını söylemişti. henüz ben görmedim. bilen varsa diye sormustum. -
Abi bu 1.77 nerden görüyorsunuz? ben vestelin sayfasına bakıyorum ama 1.77 diye bişi yazmıyor. sadece yazılımı yukleyin yazıyor. -
bende yükleyince gördüm zaten -
Bu hafta içerisinde 1.99 versiyonu internet adresinde hazır olucak. -
Şuanda sitede bulunan 1.77 version bunu yüklemeyin zaten bişey değişmiyor.Biraz daha sıkın dişinizi yeni version yolda -
ben vestelin sitesini kontrol etmekten bıktım, eğer yeni sürüm yüklenirse buraya yazarsanız sevinirim. ilgilenen herkese tesekkürler... -
yeni sürüm yüklendi yanlız dikkat sorunlar var
www.divxplanet.net forumlarını incelemenizi tavsiye ederim -
Ne gibi sorun ? -
sorun falan öğrenen oldumu? -
Yenisi siteye güncellendi.Version 1.99.Dosyayı indrdiğiniz zaman iki adet dosya inecek bunları tek bir cd'ye sitede anlatıldığı gibi çekip daha sonra divx player'a takıp beklşiyorsunuz otamatik olarak yüklemeyi kendisi yapıyor -
yükledim ama memnun değilim öncekinden (199 dan) siz??? yeni 1.120 gelmiş şimdide bunu deneyen varmı.???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smazici -- 20 Eylül 2004, 2:45:31 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aspiratörden gelen koku nasıl giderilir
- sessiz banyo fanı tavsiye
- mioji hangi ülkenin markası
- greenote gsc60
- çelik tencere indüksiyonlu ocakta kullanılır mı
- en iyi halı yıkama makinesi
- en iyi ekmek yapma makinesi
- philips kahve makinesi kahve sertlik ayarı
- en iyi saç düzleştirici
- en iyi filtre kahve makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X