Şimdi Ara

1.120 ? vestel 4500 divx player güncel sürümü???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestelin sitesinde indirdim yükledim 1.76 oldu 1.77. ama fark olmadı sizin bilginiz varmı. ayrıca vestel fransa sitesinde 1.88 var ama güvenemediğim için yüklemedim. sizin biligniz varsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smazici -- 20 Eylül 2004, 2:47:35 >

• dostum bu geclek hafta süper bir firmware geliyor vestelden. Altyazılar siyah banda çekilecek ve codecler güncellenecek. O sürümü bekle eskilerini yüklesende bişey farkettirmiyordu zaten.
  • Müsteri hizmetlerinden de aynı seyleri söylediler ama daha çıkmadı galiba haberiniz var mı?
  • Vestel sitesini kullanıcılara açtımı?.. Şunun için soruyorum.Bundan bir ay
    önce çok kişi giriş yapmaya çalıştı ama bende dahil başaramadık.
    Sadece servislere açık tutuyor diye biliyorum.Bende 4500 slimline var,ve
    bende yeni yazılım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

dostum bu geclek hafta süper bir firmware geliyor vestelden. Altyazılar siyah banda çekilecek ve codecler güncellenecek. O sürümü bekle eskilerini yüklesende bişey farkettirmiyordu zaten.

siyah bantlı altyazılara sinir oluyorum ben çok çirkin görünüyor bence
  • site açık ama yukarıda dediğim gibi eski yazılım var (1.77). must.hizm. kişi yeni yazılımın test aşamasında olduğunu ve yakında sitede bulunacağını söylemişti. henüz ben görmedim. bilen varsa diye sormustum.
  • Abi bu 1.77 nerden görüyorsunuz? ben vestelin sayfasına bakıyorum ama 1.77 diye bişi yazmıyor. sadece yazılımı yukleyin yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yükleyince gördüm zaten
  • Bu hafta içerisinde 1.99 versiyonu internet adresinde hazır olucak.
  • Şuanda sitede bulunan 1.77 version bunu yüklemeyin zaten bişey değişmiyor.Biraz daha sıkın dişinizi yeni version yolda
  • ben vestelin sitesini kontrol etmekten bıktım, eğer yeni sürüm yüklenirse buraya yazarsanız sevinirim. ilgilenen herkese tesekkürler...
  • yeni sürüm yüklendi yanlız dikkat sorunlar var

www.divxplanet.net forumlarını incelemenizi tavsiye ederim
  • Ne gibi sorun ?
  • sorun falan öğrenen oldumu?
  • Yenisi siteye güncellendi.Version 1.99.Dosyayı indrdiğiniz zaman iki adet dosya inecek bunları tek bir cd'ye sitede anlatıldığı gibi çekip daha sonra divx player'a takıp beklşiyorsunuz otamatik olarak yüklemeyi kendisi yapıyor
  • yükledim ama memnun değilim öncekinden (199 dan) siz??? yeni 1.120 gelmiş şimdide bunu deneyen varmı.???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smazici -- 20 Eylül 2004, 2:45:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.