Şimdi Ara

1.2 Benzinli 52.000 Araç Tavsiyesi Lütfen Yardım Edin (03.01.2016 Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla 1.2 demiyorsanız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-icon-1.5-dci-navigasyon-s-s-tertemiz-255496364/detay/

Dolu ve dizel. Bir leon kadar geniş değil ama tüketim olarak çok daha iyi.

Satıcısı forumdan arkadaş. Aklınızda bulunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon 0 ve dsglimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlar arasında direkt Polo alırım.
  • O paraya İkinci el 20-30 bin km aralığında Golf 1.2 Tsi Midline plus alabilirsiniz listedeki araçların hepsinden de iyidir.
  • Arelis A kullanıcısına yanıt
    leon
  • 1.4 fiat egea urban 95 hp

• Speed_Passion kullanıcısına yanıt

Midline Plus'ta sağ dikiz standart mıydı hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 2 Ocak 2016; 21:58:56 >
  • 1.87 boyla polo-clio vs. sığabilecekmisin?
  • 56 bine midline plus golf veriyorlardı.52 binden fazlasına cıkabilir misiniz bilmem.ufak olsun dizel olsun derseniz o civarlarda style dizel i20 alırsınız.
  • orhan5656 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Renault Mobil uygulamasında 1.2 TCe ile Joy seçilmiyordu demek ki satılıyormuş.
    Galiba Touch da kalkmış Joy,İcon,GT Line olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Midline Plus'ta sağ dikiz standart mıydı hocam ?

Haha Çok komik ya bildirimden nick i görür görmez dedim zaten leonu övecek golf ü gömecek bir yorum gelecek diye.
    Golf ün iç mekanı,malzeme kalitesi,işçiliği midline plus ta'da aynı olduğu için gayet yeterli.
    Güldün ama okuyunca doğru söyle

• quote:

Güldün ama okuyunca doğru söyle

Açıkcası tebessüm bile etmedim neden,çünkü başkası yapsa belki ama bunu marka fanatikleri yapınca artık kabak tadı veriyor.
    Ben hangi markaya fanatikliği yaptım yahu siz sadece Leon'u övdüklerime denk gelmişsiniz yeri geldi kimsenin söylemediklerini söyledim Leon hakkında.

• quote:

Ben hangi markaya fanatikliği yaptım yahu siz sadece Leon'u övdüklerime denk gelmişsiniz yeri geldi kimsenin söylemediklerini söyledim Leon hakkında.

Ya yapmayın Allah aşkına Leon hakkında yapmadınızmı başka bir FR Sahibi arkadaş ile,neyse gerek yok tekrar tartışmaya.
    Bence arabalara karşı Nasıl objektif olduğunuzu düşünüyorsanız insanlara karşı da olun. Yaftayı yemişim haberim yok. Söylediğim her şeye kendimce mantıklı sebepler koyarım, saygı duyup duymamak sizlere kalmış.

Şimdi hatırladım bahsettiğiniz konuyu. Leon virajda direksiyon açısı varken yatıyor-kopuyor demiştiniz. Cevap bile vermemem gereken bi mesaja cevap vermiştim beğenmemiştiniz. Bence burada fanatikliği yapan ben değilim.

Hiç bi Zaman Leon'la gönül rahatlığıyla 200 yapabilirsiniz hiç bi yeri oynamaz demedim ( ki bunu söyleyen forumda hatrı sayılır Leon kullanıcıları da var ) ama 70 km/h süratte önden kopar derseniz cevabınızı alırsınız. Bence Golf Fanatikleri konusundan bir kaç gün uzak durun profilinize şöyle bi baktımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 2 Ocak 2016; 22:53:01 >
  • Sayın @Broadway066. @DoctorEconomy @Lepanto @umba @ekim.gen @Lordem @ukilavuz @Airapper @ozgur_gs_91 @Batistuta @orhan5656 @hotel.california @asbircan @bozak07 @byerdem68 @nkaradeniz @BojanBogdanovic @oasisinet @zamir84 @xweser @Respectformuslims @optiarc @By_Android @erka1907 @Or_By @Rozetmen değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

İyi ki buraya konu açtım. Bazı markaların müşteri hizmetlerini aradığım zaman bir soru sorduğumda tam 3 gün gecikmeli cevap alıyorum veya yetkili satıcı numarasını veriyorlar, orayıda aradım ama herkes hemen arabayı satma çabasında... (Elimde bir tane kaldı, bir sonraki sipariş aylar sonra gelecek, siz bence hemen gelin alın) Oldu canım. :)

Bir yıl içerisinde yaklaşık 10.000 km yapacağım için Benzinli ve şimdilik Manuel vites düşünüyorum. Bunuda belirtmek istedim

@asbircan Toledo' yu farketmemiştim çok teşekkür ederim. Toledo Style 1.2 TSI 110 hp S&S karşılaştırmalarda çok iyi gözüküyor hmmm. Fiyatı, bagaj hacmi, Yakıt kapasitesi, Boş ağırlığı vs...
    @bozak07 Rahmetli babam sırası ile Kaplumbağa, Turbo Kaplumbağa ve son olarak 1997 yılında Polo Classic almıştı(Aslında Passat düşünüyordu.) Volkswagen aslında ailemizin araba markası fakat bu son olaylardan sonra Volkswagen' e karşı soğudum. Bu arada Leon İspanya' ya aitmiş galiba yanlışım varsa kusura bakmayınız. Motoru vw değil mi?
    @Respectformuslims Sanırım Leon' u üst paketi ile birlikte ikinci el alacağım ve dsg siz. Bu arada Dsg şanzımanlar genelde sıkıntılıymış doğrumudur?
    @Or_By Daha önce Clio 0.9' a binmiştim. Sığmak zor fakat yeni araba kullanmaya başlayacağım için nasıl desem, sanki ufak arabayı kontrol etmek daha kolay gibi. Büyük bir araba kullanmaya hazır olmadığımı düşünüyorum. :(
    @Speed_Passion @Rozetmen Teşekkür ederim. Golf 1.2 Tsi Midline' ı listeye ekledim.
    @ekim.gen @oasissinet @zamir84 Teşekkür ederim. Eleme yaptım 4 araba kaldı.

En son bu arabalar kaldı. :) Toledo için düşünceleriniz nedir ? Lütfen paylaşır mısınız ?
    Burada 4 arabayı karşılaştırdım. Lütfen inceler misiniz ?
    http://www.sifiraracal.com/araclar/seat-leon-style-12-tsi-110-hp-ss-and-seat-toledo-style-12-tsi-110-hp-ss-and-volkswagen-golf-midline-plus-12-tsi-bmt-110-ps-and-volkswagen-polo-lounge-12-tsi-bmt-90-ps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arelis -- 3 Ocak 2016; 0:15:38 >

• listeye eklemelik araç arıyorsan, skoda rapid spaceback
    ama her türlü leon alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

listeye eklemelik araç arıyorsan, skoda rapid spaceback
    ama her türlü leon alınır

Merhaba. Mesajınız için çok teşekkür ederim. Daha önce bakmıştım fakat Skoda Rapid Spaceback Style 1.2 TSI Green Tec 110 Hp Manuel versiyonunu farketmemiştim. Harikaymış. Listeye ekliyorum.
    Leon' un gözümde şu sorunu var, ekstra paket satın alınca fiyat çok yükseliyor(65.000?). Rapid spaceback en dolu versiyonu 57.000 ? Donanımsal olarak hangisi daha iyi acaba? Navigasyon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arelis -- 3 Ocak 2016; 0:45:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.