Şimdi Ara

1.2 Benzinli 52.000 Araç Tavsiyesi Lütfen Yardım Edin (03.01.2016 Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arelis

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

listeye eklemelik araç arıyorsan, skoda rapid spaceback
    ama her türlü leon alınır

Merhaba. Mesajınız için çok teşekkür ederim. Daha önce bakmıştım fakat Skoda Rapid Spaceback Style 1.2 TSI Green Tec 110 Hp Manuel versiyonunu farketmemiştim. Harikaymış. Listeye ekliyorum.
    Leon' un gözümde şu sorunu var, ekstra paket satın alınca fiyat çok yükseliyor(65.000?). Rapid spaceback en dolu versiyonu 57.000 ? Donanımsal olarak hangisi daha iyi acaba? Navigasyon var mı?

Egea da bakabilirsin. Urban donanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon mantıklı gibi duruyor. Ama bunlara ek olarak 1.2 Tsi Jetta düşünmez misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Urban Egea hemde sıfır olmuş olacak.

• vw dışında arabamı var 1.2 al birini vur ötekine diğerlerini elediğin için diyorum sonuçta vw türevi alacaksın hepsi aynı git c segment en ucuz olanını hangisiyse onu al sorulacak sorumu sizinkide içi dışı hepside aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Midline Plus'ta sağ dikiz standart mıydı hocam ?

Varan 3 yine bir golf kötüleme çabası

Arkadaşım 1.2 tsi midline plus golf şu an 56 bine satılıyor. Donanım olarak alaşımlı jant, sd kart ve aux, soğutmalı torpido, sis farı, elektrikli el freni ve auto hold, dokunmatik ekran, 8 hoparlör vb. Donanımlara sahip. Kalan 4 bine sunrof, hız sabitleyici ve park sensörü ekleyip Paşalar gibi binerim.

Rakibi focus 60 bine satılıyor, golf kadar dolu değil, tek artısı hız sabitleyici. Bir diğer rakibi auris 50 bin atmosferik 1.33 motor, arka camlar elle açılıyor benim symbol gibi kapak jantla alıyorsun ve sis farı dahi yok. leon style ise 54 bin lira donanım olarak dolu gerçekten alınası bir araba ama senin yüzünden leondan soğudum. Hayal dünyasından çık çevrene bak. Biraz mantıklı yorum yap.

• Corolla vardi o paraya ama

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Bence arabalara karşı Nasıl objektif olduğunuzu düşünüyorsanız insanlara karşı da olun. Yaftayı yemişim haberim yok. Söylediğim her şeye kendimce mantıklı sebepler koyarım, saygı duyup duymamak sizlere kalmış.

Şimdi hatırladım bahsettiğiniz konuyu. Leon virajda direksiyon açısı varken yatıyor-kopuyor demiştiniz. Cevap bile vermemem gereken bi mesaja cevap vermiştim beğenmemiştiniz. Bence burada fanatikliği yapan ben değilim.

Hiç bi Zaman Leon'la gönül rahatlığıyla 200 yapabilirsiniz hiç bi yeri oynamaz demedim ( ki bunu söyleyen forumda hatrı sayılır Leon kullanıcıları da var ) ama 70 km/h süratte önden kopar derseniz cevabınızı alırsınız. Bence Golf Fanatikleri konusundan bir kaç gün uzak durun profilinize şöyle bi baktımda.

Çok ironik ve komik olmuş bunu sizin söylemeniz,bakın yukarıdaki yorumda da arkadaş aynen tercüman olmuş demekki siz kendinizi gözden geçireceksiniz.

• Leon
  • Belirttiğin listeye göre bir sıralama yapmak gerekirse, benim sıralamam aşağıdaki gibi olur,

1.Golf
    2.Leon
    3.Rapid
    4.Polo

o kadar para verip Toledo almanı tavsiye etmem, o yüzden listeye dahil etmedim. Bence Toledo'yu direkt elemelisin, sedan almak istiyorsan Golf yerine Jetta alabilirsin, veya senin listende Rapid var, o da iç hacim ve bagaj hacmi olarak tatmin eder.

Belirttiğin araçlara ek olarak Tavsiye edeceğim araçlar aşağıdaki gibidir,

VW Jetta 1.2 TSI Comfortline
    Skoda Yeti 1.2 TSI Ambition,
  • Kim olursan ol araban ne olursa olsun Golf'e dokunan yanıyor beyler haberiniz olsun.

• Bügün woswagen bayisine gidip siparişi geçin bence malum araç listeye gelmiş sonuçta.

• Hocam bu forumda yapılacak en büyük hata foruma danışarak araba almak.
    Forumun yarısı vw gurubu fani diğer yarısı vw düşmanı.
    Vw gurubu taraftarlarının da % 75 i leon taraftarıdır. Yani sana onerilecek arabanın çoğu seat leon olirki yanilmamasim.

Aklına yatan arabalarla hocam test duruşu yap aklına cok yatan araba hangisi ise bir iki gün kirala ve yoluna devam et.

Mesala ben 2012 dizel otomatik auris ile 2014 spaceback arasında kalmıştır. Forumun çoğunluğu spaceback dedi ve bende spaceback aldım.
    Arabanın içerisi çok geniş iyi olmasına rağmen sağdan soldan gelen gıcırtı sesleri ki kronik sorun insanı rahatsız ediyor.
    Meşhur d4d nin abartilan bir yağ yakma sorunu vardi. Herkes TSİ yı övdüğünden hiç incelemeye gerek görmedim ancak hicde az dnemeyecek kadar yağ eksilmektedir.söz konusu vw gurubu olunca göz ardı edilmektedir. Yakıtida fazla bir tasarruf yok. Gaza basmazsan. Durkalk yapmazsan 80 kmyi geçmezsenn ekonomik.
    Yani kısaca vw gurubu abartildigi kadar iyi bir araç değil sadece görmezden geliniyor.

• 308 1.2 vti 82 hp veya 1.2 130 hp

• @Broadway066., @DoctorEconomy, @Lepanto, @umba, @ekim.gen, @Lordem/mention], @ukilavuz, @Airapper, @ozgur_gs_91, @Batistuta, @orhan5656, @hotel.california/mention], @asbircan, @froster2006, @bozak07, @byerdem68, @nkaradeniz, @BojanBogdanovic, @oasisinet, @zamir84, @xweser, @Respectformuslims, @optiarc, @Speed_Passion, @By_Android, @erka1907, @baba0392, @Or_By, @Rozetmen, @Lordem, @Speed_Passion, @Master_Evil, @Pegasus !, @vetenes, @orktas, @batkent, @rapzedee, @bayarmc, @DEMBELE1234, @kumrulordu, @jwill35

Değerli mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Seat Leon' da karar kıldım. Yeni ücretler şubat ortasında gelecekmiş, arabayı şu anda sipariş verirsem mart ayında gelecekmiş. Almak isteyen arkadaşların bilgisine. Konu kapatılabilir iyi günler diliyorum.

• Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.