Şimdi Ara

1.2 Benzinli 52.000 Araç Tavsiyesi Lütfen Yardım Edin (03.01.2016 Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Hepinize iyi seneler diliyorum. :)
    Şu sıralar bir araba satın almayı düşünüyorum. Etrafımda danışabileceğim kimse yok. Ayrıca, araştırmama rağmen tecrübe ve teknik bilgi eksikliğim var. O yüzden sizlerin fikrini almam gerekiyor.
    Araba kullanmaya yeni başlayacağım, bir süredir araba modellerini inceliyordum ve kararımı vermek üzereyim. Şu an için çıkabileceğim en yüksek fiyat 52.000 TL' dir. 0 fiyatlar biraz pahalı o yüzden ikinci el almayı düşünüyorum fakat fikirlerinize açığım.

Kısaca;
    *36 yaşındayım, boyum 1.87
    *Gezme amaçlı olarak annem, ablam ve teyzem ile bir yerlere gidebiliriz. Fakat genelde işe gidip gelirken kullanmayı düşünüyorum (10 km mesafe) ve neredeyse her zaman şehir içi kullanacağım.
    *Ailemin yaklaşık kilo toplamı 345 kilo.
    *Arabayı hız yapmadan kullanmayı düşünüyorum. Konfor ve benzinli arabada az yakıt tüketimi olan bir araç istiyorum.
    *Araba dar olabilir sorun değil.
    *Yaşadığım İl Kocaeli, İlçe İzmit, Semt Yahya Kaptan.

Şimdi sizlerden ricam, aşağıda aklıma yatan modellerden hangisini almam gerektiğine yardımcı olmanız. Araba çok boş olmamalı, donanım - güvenlik paketleri iyi olmalı. Yakıt tüketimi ve kalite olarak bulabildiklerim bunlar. Eğer başka tavsiyeniz var ise lütfen paylaşınız.

Bu sitede 4 arabayı aynı anda karşılaştırabilirsiniz
    http://www.arabalar.com.tr/araba-karsilastirma
    http://www.sifiraracal.com/araclar/seat-leon-style-12-tsi-110-hp-ss-and-seat-toledo-style-12-tsi-110-hp-ss-and-volkswagen-golf-midline-plus-12-tsi-bmt-110-ps-and-volkswagen-polo-lounge-12-tsi-bmt-90-ps

5. olarak Skoda' yı eklemiş bulunmaktayım. (03.01.2016)
    1) Seat Leon 1.2 TSI Style 110 HP S&S
    2) Seat Toledo Style 1.2 TSI 110 hp S&S
    3) Volkswagen Golf Midline Plus 1.2 TSI BMT 110 PS
    4) Volkswagen Polo Lounge 1.2 TSI BMT 90 PS
    5) Skoda Rapid Spaceback Style 1.2 TSI Green Tec Manuel / 110 HP

Renault Clio 1.2 Icon EDC 120 HP (Elendi)
    Peugeot 1.2 208 Allure ETG5 (Elendi)
    Ford Fiesta 1.25i Trend X ICA (Elendi)

Not: (Bu kısmıda düzenledim)...
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arelis -- 3 Ocak 2016; 0:48:23 >

• Leon der giderim
  • Leon yada astra j edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Leon yada astra j edition
    52'ye veriyorlarsa Leon güzel tercih olur bana kalırsa.
  • Yazdıkların arasından tabiki de leon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umba

Yazdıkların arasından tabiki de leon.
    Merhaba, benim de boyum 1.87. Clio'nun üst donanımında sadece sürücü koltuğunun yüksekliği ayarlanabiliyor. Alt donanımda ise sürücü ve yolcu koltuğunun yükseklik ayarı yapılamıyor. Clio ülkemiz şartlarında görece uzun boylu insanlara göre tasarlanmadığından dolayı Clio'yu elemenizi tavsiye ederim. Bir şekilde aracın içine sığar iseniz arka koltuğa birilerini sığdırmayı da denemeden satın almayın derim. Listenizde yer alan araçlardan Leon'u incelememiş birisi olmakla birlikte ben olsaydım Polo Lounge'ı seçerdim.
  • ekim.gen E kullanıcısına yanıt
    1.2 Turbo EDC motor icon donanımda mevcut zaten joy ile satılmıyor.
  • Her türlü leon
  • Leon
  • Leon diğerlerinden bir üst segment dolayısıyla alınıyorsa leon alınmalı. Diğerlerine göre daha geniş bir araçtır.
  • Leon baştan farklı segmenti ve donanımı ile. Leon alıp geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

1.2 Turbo EDC motor icon donanımda mevcut zaten joy ile satılmıyor.

Satılıyor kardeşim. 3 hafta önce bakıma gittiğimde showroom da gördüm. 16 jant vardı ama farların içi krom kaplı değildi. kendi kendime bu nasıl hatadır jantlar icon farlar joy dedim. açıklamasına baktım 1.2turbo joy edc 120 hp. eğer 1.2 turbo joy edc alınırsa 16 jant standart sunuluyormuş. Renault fiyat listesinin altında açıklamalarda da yazıyor sonradan fark ettim :D
  • Leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golf.7

Leon
    ben 51k 0 toledo aldım o kadar para var 0 neden almıyorsun tabi sedan sevmiyorsan başka
    toledo yazmamdaki sebep ilk tercih seat yana olduğun için
    aracı daha alıp test etme imkanım olmadı alınca genel bir test yapacağım.
  • Acik ara leon.
  • Su saydığım arabaların hiçbirisini o paraları vermem. Dizel c4 alırım bir tane o paraya.

Vwye hileci demissin de leonun da bir vw olduğunu unutmayalım. Saydıklarından içerisinde en mantıklı si gene leon
  • Leon al bak keyfine yakitta iyi gider astra alirsan tup taktirmak zorunda kalirsin benim oyun leondan yana
  • Leon
  • Hocam sizden 1 yaş ve 1 cm büyüğüm ;)
    Günlük yolumuz da yakın.
    Ben bu halimle 2013 ten beri leon kullanıyorum.
    Hacim olarak eski a3 ten sonra sınıf atladık.
    Eskiden arkaya biri oturacak olsa koltukları öne yapiatirirdik. Direksiyonla akraba olurdum.yine de arkadakiler rahat olmazdı.
    Yaş olarak da yasimiza uygun diye düşünüyorum. Hem yaşlı işi değil spor araba. Hem de eski kasa leon gibi öğrenci arabası havası da yok. Genç aile arabası. Ben 1.4 tsi olanı almıştım. Bir depo bir ay gidiyor s.ici. ayda bir alıyorum depo bitmeden.750 km kadar gidiyor. Ben tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 2 Ocak 2016; 13:43:15 >
  • İzmit şehiriçi...Sıfır polo lounge al keyfine bak 52500 fiyatıyla...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.