Şimdi Ara

1.2 dsg garanti uzatma yaptırayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanmeral

arkadaşlar ayrıca dün wv servis görevlisi ile konuştuğumda dsg den korktuğun için garanti uzatma yapacaksan yapma sorun çıkmaz,artık sorun yok dedi,çok nadir sana denk gelirse bilmem dedi,şaşırdım..

Sakin inanmayin

Garanti uzatin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Yazık ya adamların derdine bak , ya kardeşim böyle saçma işlerle uğraşacağınıza gidin Edc , Powershift felan alın. Vallahi üzülüyorum görünce.

edc yi bizzat kullandım ama titreme vardı,ani gaza basıp çekmelerde kararsızlık gözlemledim.
  • yanlisim olmasin ama sanziman uzatmali garantinin kapsamina girmiyor diye biliyorum iyice bi sorun garanti kapsamini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondam var 6 yil 150000bin km garanti verdiler bunuda uzatamiyokmuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsg 2015 yılında ıslak tip e geçmiş çok fark olacağını söylüyorlar.garanti uzatma dsg yi kapsıyor..honda nın şanjmanı eski tip yakıt sarfiyatı fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 11 Nisan 2015; 13:28:08 >
  • yetkili serviste bakımınızı yaptırmanız yeterli garanti uzatmaya gerek yok yetkili serviste bakım yaptıdığınız sürece 6 7 yıl sonrada bozulursa dsg niz servis ücretsiz bakar. güzel bir tercih yapmışsınız edc nin powershiftin bozulduğunu kimse söylemez bu forumda toyotanın namlı mmt si fordun cvt leri nissanın 30 binlik arabasında bozulan ve 40 bin tl olan şanzımanı ve hondanın 4 ileri performansı bitiren yakıtı içiren millatan önce 5000 de yapılmış şanzımanı varken çok çok iyi bir tercih içiniz rahat olsun zaten dsg kullandıkça kafaya takmayacaksınız o keyfi aldıkça hiç bozulma falan aklınıza dahi gelmiycek .. zaten bozulmayacakta.
  • Garantili olsa bile dsg li arabaya binmek risk. 1 hafta arabanın yatması ve en önemli parçalardan birine müdahele edilmesi benim kabul edebileceğim birşey değil. Doğuş oto nun servisinin kapısından girmek bile ayrı bir gerginlik sebebi.
  • Extra garanti çoğu markada var ama hiçbirinde doğuş grubundaki kadar pahalı değil. Aynı şekilde otomatik farkı da öyle. Manuel alsanız leon önerirdim ama dsg li leon extra garantiyle vs rakiplerinden bir avantajı kalmıyor.

Hyundai kia 5yıl, hondalar 6 yıl garantili.
    Toyota 3 yıl garanti veriyor, +2 yıl 500tl.
    Mazda mitsubishi 5 er yıl.

O fiyatlara ford focus 1.6 powershift, renault megane touch plus cvt ya da gt-line cvt, honda civic otm + lpg, toyota auris cvt, hyundai yeni i30 dct gibi seçenekler düşünülebilir. Liste fiyatlarına aldanmayın, test edin, pazarlık yapın.
  • hasanmeral H kullanıcısına yanıt
    dsglere skodada garanti süresi 5 yıl seatta durum nedir bilmitorum ama aylık 50 liraya gelir uzatmalısınız bence
  • otomatik olayı biraz şans arkadaşlar,mercedes E250 alan bir abimiz ki 250 bin tl verdi araca,daha 7 aylık araç,geçen gün şanzman arızası yüzünden servise gitti..her otomatik şanzman ile ilgili şikayet duyuyorum.
  • DSG mutlaka ekstra garanti ile kullanılmalı, yada benim gibi manuel alınmalı.. hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız binin inşallah...
  • teşekkürler bilgileriniz için..araştırdığım kadarıyla garanti olmasa dahi iyi niyet anlayışı çerçevesinde aracın tüm bakımları yetkili servis atarafından yapılmış ise de araç garantiliymiş gibi onarılıp fiyatta büyük indirim yapılarak sorun gideriliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 13 Nisan 2015; 17:38:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.