Şimdi Ara

1.2 dsg garanti uzatma yaptırayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir hafta sonra alacağım 1.2 dsg seat leon aracıma sizce 1200 tl karşılığı garanti uzatma yaptırıp 4 yıl rahat kafayla bineyim mi yoksa,2012 sonrası dsg ler sorunsuz mu,gerek yok mu ?

• Sorunsuz dsg yoktur. Garanti uzatmalı dsg Vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

bir hafta sonra alacağım 1.2 dsg seat leon aracıma sizce 1200 tl karşılığı garanti uzatma yaptırıp 4 yıl rahat kafayla bineyim mi yoksa,2012 sonrası dsg ler sorunsuz mu,gerek yok mu ?

Dsg nin genel yapısı değişmediği sürece sorun bitmez sadece iyileştirme olur azalır. Siz riske atmayın yaptırın garanti uzatmayı.
  • 2 yıl içinde de uzatılabiliyor sanırım ama fiyat farkı oluşuyor.
    DSG keyfi bence mutlaka ekstra garanti ile sürülmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hem kafanız rahat olur hem de satarken alacak kişi için de güven oluşturur .
  • bi ara bacağını bile kaskolatan ünlüler vardı. Acaba sadece dsg yi kaskolatma var mı :)
  • DSG risktir. Ama iyidir Güzeldir. Yetkili servis bakımını bırakmayacaksınız, garantiyi uzatacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

DSG risktir. Ama iyidir Güzeldir. Yetkili servis bakımını bırakmayacaksınız, garantiyi uzatacaksınız.
    servis ücretleri+garanti uzatma bana toplamda 3200 tl ye mal olacak ama değer gibime geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 9 Nisan 2015; 16:41:35 >
  • ne yaptiniz hocam. en son nerede karar kıldınız. aliyormusunuz .dsg yi
  • Yaptır...
  • quote:

bir hafta sonra alacağım 1.2 dsg seat leon aracıma sizce 1200 tl karşılığı garanti uzatma yaptırıp 4 yıl rahat kafayla bineyim mi yoksa,2012 sonrası dsg ler sorunsuz mu,gerek yok mu ?

dsg ye mümkün olan EN UZUN garanti seçeneğini yaptır.
  • Ben geçen ay focus powershift aldım, 2 yıl garanti uzattım 660 tl'ye
  • Hep patlayacak korkusuyla arabamı kullanılır, bedava verseler almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

dsg ye mümkün olan EN UZUN garanti seçeneğini yaptır.
    Seat ucuz olduğu için alınır. Dsg ye 7bin, ekstra garantisine 1.2bin lira, led farına 2-3bin derken rakiplerinden daha pahalıya daha kalitesiz araç almış oluyorsunuz. Sonra orasından burasından ses geliyor, kalkışta titreme var, tsi yağ yakıyor diye konu açarsınız :)

Daha fazla extra para vermek yerine 1-2 sene sonra satıp üzerine ekleyip araç değişikliği yapmayı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 10 Nisan 2015; 19:30:54 >

• nee... hala yaptırmadınmı..?
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Seat ucuz olduğu için alınır. Dsg ye 7bin, ekstra garantisine 1.2bin lira, led farına 2-3bin derken rakiplerinden daha pahalıya daha kalitesiz araç almış oluyorsunuz. Sonra orasından burasından ses geliyor, kalkışta titreme var, tsi yağ yakıyor diye konu açarsınız :)

Daha fazla extra para vermek yerine 1-2 sene sonra satıp üzerine ekleyip araç değişikliği yapmayı tercih ederdim.

garanti uzatma her araç alımında extra ücrete tabi,bahsettiğin led farlara ben para vermedim çok gerekli olmadığı için,titreme problemini edc lerde gördüm.. 2015 dsg lerde iyileştirme yapılmış..siz hangi aracı önerirdiniz,seate rakip daha ucuz daha kaliteli neymiş o peki merak ettim.
  • Yazık ya adamların derdine bak , ya kardeşim böyle saçma işlerle uğraşacağınıza gidin Edc , Powershift felan alın. Vallahi üzülüyorum görünce.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

garanti uzatma her araç alımında extra ücrete tabi,bahsettiğin led farlara ben para vermedim çok gerekli olmadığı için,titreme problemini edc lerde gördüm.. 2015 dsg lerde iyileştirme yapılmış..siz hangi aracı önerirdiniz,seate rakip daha ucuz daha kaliteli neymiş o peki merak ettim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ayrıca dün wv servis görevlisi ile konuştuğumda dsg den korktuğun için garanti uzatma yapacaksan yapma sorun çıkmaz,artık sorun yok dedi,çok nadir sana denk gelirse bilmem dedi,şaşırdım..

• quote:

arkadaşlar ayrıca dün wv servis görevlisi ile konuştuğumda dsg den korktuğun için garanti uzatma yapacaksan yapma sorun çıkmaz,artık sorun yok dedi,çok nadir sana denk gelirse bilmem dedi,şaşırdım..

Sende bunu yedin
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Virgüle kadar aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.