allah yardım etsin bu devirde adam gibi mal sahibi olmak da zor. |
1.2 puretech alınır mı ? (2. sayfa)
-
-
740 bin fiyatı 153 bin kmde urban plus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç model
En fazla bir kavrama değişir. Daha hesaplı ve düşük km egealar var mı. Fiyat iyi mi bilemedim şu aralar çok kontrol etmiyorum piyasayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınır. Bakımları düzenli olarak yetkili serviste doğru parçalarla yapıldıysa alınır.
-
Araç otokoç 2.el bayisinde kozmetik olarak sorunları var dedi adam 2018 model urban plus yarın gidip inceleyeceğim fotoğraflarda ve açıklamalara göre güzel bir problem yok ama tabi ki ikinci el bir araç o yüzden bir problem çıkartabilme olasılığı var bu şekilde düşünürsek hiç araba alamayacağız malesef
2018 1.6 multijet urban plus hatchback
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2834 -- 9 Aralık 2024; 20:48:9 >
O egea'nin kavraması değişse en kötü 50 bin lira isterler. 740'a bluehdi 308 bulunur sanıyorum.
İşlemler hızlı olması ve birkaç sefer şehir dışına çıkmamak için Bursa içerisinde arıyorum aracı
Otokoç 2. elden fiat, ford vs alacaksanız şirket aracı, ikame, kiralık vs olma ihtimali yüksektir, bilginiz olsun. Km'nin az olması yanıltabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir seçeneğim daha çıktı 167 binde 308 bluehdi buldum temiz duruyor yarın bakacağım
Peugeot bu 1.2 motoru bilerek yaptı. Kim ne derse desin. 10binde markanın sana sunduğu yağı kullanabilirsin. Firmanın sunduğu marka dışında yağ kullansan bile motor sıkıntıya giriyor. Triger desen, zincirli çıkmış millet neredeyse 200bine kadar triger değiştirmiyor. Bunlar serviste 40-45binde bir triger değişimi yapıyor. Araba servis dışında bir yere gitmesin ve ucuza arabayı satalım ama sattıktan sonra servisinden para kazanalım dediler. Yapıyorlarda. Yalnız bizim üç kuruştan kaçacam kafasında olan Türk milletine işlemiyor. Çünkü rastgele motor yağı kullanıyor. Trigeri zamanında değiştirmiyor. Ondan sonra 50binde araba cortluyor. Aslında özellikle pejo, Citroen ve Opel alınmamalı. Gittiler en dandik motoru koydular bütün araçlarına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ehdi ler daha istikrarlı üniteler ona da bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerdiğim gibi aklın yolu bir, manuel arabaya para bağlama hocam. Torsiyonu iyi kontrol ettir, adblue da muhtemelen iptaldir.
Adblue iptal araç genel olarak iyi durumda kozmetik sorunlar var sadece çok önemli değil ancak aklıma takılan tek bir durum var v kayışının orda bir parça var sabit değil titriyor bu konuda servis bir sorun yok demiş ancak doğal bir durum olup olmadığından emin değilim anlaştık fuzulev okeylerse arabayı yüksek ihtimalle ekspertiz sonucuna göre alacağım arabayı
Tork konventörlü şanzıman istiyordum e-hdi olanlar tek kavramalı şanzıman
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel seçim 308 sürüş dinamiklerini çok övmüştü yabancı kanallar. Kazasız belasız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah bakalım fuzulevden onay bekliyorum sonra ekspertiz aşırı birşey söylemediği sürece alıyorum aracı benimde beğendiğim bir araç sürüşü hızlanması güzel bikaç ufak bakımla sıkıntısız gideceğini düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X