Bir Elektronik Mühendisi olarak yaziyorum... Piyasada OPEL 1.2 PURETECH, CTROEN, PEUGEOT VE TOYOTA GB 4 BÜYÜK devin kullandigi bir motoru neyazikki ustalar ve en basta yetkili servisler para kazanmak ugruna ve insanlarin canini maddi olarak yakacak sekilde davrandiklarina defalarcakez şahit oldugum icin yazmak zorunda kaldim... Gelelim meseleye bu motorlar 3 silindirli olmasina ragmen titresimi ve torku okadar guzel ayarlanmiski 24 yillik tecrübeme dayanarak yaziyorum bana kalirsa son derece basarililar. 2013 mart ve 2017 nisan uretimi bazi xxx motor kodlu serilerde firmalar geri cagirma yöntemiyle hatali uretim olan motorlari komple degistirdiler Fakat birde şöylede bir firsatciligin önümü açtilar malesef ustalar her önlerine gelen 1.2 puretech motorlari motor inecek elden gececek yalanlariyla basta servisler olmak kaydiyla 2022 model bir araca bile hatali uretim motor muamelesi yapmaya devam etmektedirler. Olayi abartarak triger degisimi icin motor indirenler oldukca fazla... An itibari ile 2020 model aslinda saglam bir opel 1.2 Grandland X aracin rutin bakimlari yapilarak sorunsuz hale getirilebilecekken bIle yetkili servislerce 350bin tl fiyat karsiliginda motorunun degismesi gerektigi söylenmistir... Internette youtube da yada instigramda cogu usta kilikli şahislar 1.2 puretech tekleme sorununa p3060 motor indirmeden kesin cözüm... Islem yok 6 gun suruyormus 3 gunu testmis diyerek akil oyunlari yapmakta... inanmayin arkadaslar saglam bi teknik bilgiye sahip her ustanin rahatlikla cozebilecegi bi sorun... Neden cözemiyorlar onuda anlamis degilim ama para tatli geliyor galiba diyelim... 0553 227 18 80 ADANA bilgi almak istiyen olursa yardimci olmaya calisirim... Saygilar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim