Şimdi Ara

1.2 tsi jetta çok yakar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyvallah hocam 😊 Birkaç kişiden daha duydum şirket arabası kafını 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun yorumunuz için👍🏽

• quote:

Orijinalden alıntı: snnzvrdr

Bende duymuştum. Malzeme kalitesi olarak jetta daha altta diye. Endonezya fabrikasında üretiliyormuş galiba. En kısa sürede dediğinize yapacağım saolun yorumunuz için.

Meksika 😊

Mutlaka inceleyin.

• kardeş bence octavia al daha az yakıyor. hem daha ucuza bulursun. Youtube yaz okctavia anlık tüketimi diye bir de jetta anlık yakıt tüketimi yaz. Biraz daha fikrin olur. bluemotion dan uzak dur. Bi ara sıkıntı olmuştu diye hatırlıyoum. Octavia hem jetta ayarında araba bagaj flanda daha büyük. iyi de basıyor. Jetta ya göre daha olgun arabası.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Saolun👍🏽 Acele etmeden bakacağım. Octavia'yı da göz önünde tutacağım. Teşekkürler.

• Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Aynen Meksika 👍🏽😁

• Normal koşullarda yılda max 15.000 yapıyosanız 1.2 tsi üzmez . ( sakin kullanıyorum dediğiniz için ) Ama +15 olursa dizel almanız daha mantıklı olur bence .

Eğer hep yoğun trafikte dur kalk kullanılacaksa ( iş saatleri ) benzinli üzer ...

Normalde tsi kullanıyorum , aracı servise bıraktım ikame dizel octavia verdiler . Yakıt baya iyi , motor sesi dizele göre az .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojaverok -- 28 Kasım 2020; 8:50:52 >
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    15.000i geçeceğimi sanmıyorum. Yılda bir kez memlekete gider gelirim çok çok.

Ne yalan söyleyeyim octavia öven çok oldu. Onu da araştıracağım. Dizele fazla bakmadım ama ihtiyacımı karşılayacak özellik varken dizele fazladan para vermek istemiyorum bütçemi zorlamamak için.

Yorumunuz için teşekkürler saolun👍🏽😊

• 1.4 tsi kullanıcısıyım, özel olarak merak ettiğiniz bir şey varsa yanıtlarım, aynı zamanda @mathematician_01 hocam da da 1.4 tsi bluemotion kullanıcısı. Octavia için ise @abstraction hocam yardımcı olacaktır.
  • Ne yakması ya, kokluyor resmen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.