Şimdi Ara

1.2 TSI Polo mu 1.6 Auris mi? (2. el) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu adamlar eskiden böyle değildi. Onlar mı değişti yoksa başka bir şey mi değişti bir sorgulayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Demek ki değişmeye yatkınlarmış, baktılar devlet bunları soyuyor, bir de biz soyadım demişler. Her mrkada var mı bu? , en büyük örneği vw.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa her markada var evet. 200₺lik donanım ekletmek istediğimde bana o zaman vergi dilimine giriyor 5.000₺ artar fiyatı deniyorsa ben suçu başka yerde ararım.

• polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: savuk

@V.K., @Kragen ilginiz için teşekkür ederim.

Ben yaşadığım şehir itibariyle, sanırım daha düşük değerleri görebilirim o zaman.

Sizlerin de Polo kullandığını öğrenmişken bir soru sormak istiyorum.
    Eğer tercih Polo olursa satın almadan önce dikkat etmem gereken kronik sorun (donanımsal veya mekanik) vb. bir durum var mıdır bilginiz dahilinde?
    2. el alacağım için tedbiren soruyorum.

Ekspertiz zaten yaptırırsınız.
    Araç da yetkili servis bakımlı ise ekstra soracak bir şey yok diye düşünüyorum.
  • benim size önerim önceki sayfalarda söylendi mi bilmiyorum. 1.0 tsi ibiza olacaktır. evet kalite olarak polodan 1 tık altta ancak performans olarak ve donanım olarak (özellikle style plus olanlar) bana göre polodan daha iyi. 1.2 tsi yerine 1.0 dsg ibiza bana göre daha iyi bir seçim.
  • Al bi focus hb ikisinden de daha iyidir. Eger bu iki secenek arasinda kararsizsan auris derim.

• -polo'nun motoru çok daha iyi. az yakar, çok kaçar. auris motoru gibi bayık bayık gidip çok yapmaz, tüpe mahkum etmez
    -polo'nun 2. eli çok iyi. auris'in de iyi
    -aradaki yaş farkı önemli. polo çok daha diri olacaktır
    -polo'da direksiyondan kumanda yok. bence önemli bir ayrıntı
    -polo'nun kalitesi daha yüksek, garantisi de daha bitmemişse bir de garanti uzatma yapılır
  • Katkılarınız için teşekkür ederim.

Yeni yılla birlikte yeni mtv uygulamasının fiyatlara nasıl yansıyacağını tahmin ediyorsunuz?

Yılbaşına kadar bu iki aylık süreçte 2. el araç fiyatlarında düşme olur mu?

Açıkçası uygun fiyatlı lounge fırsatını kaçırınca, fiyatlarda düşme ihtimali olursa diye bir-bir buçuk ay daha beklemede kalsam mı diye düşünüyorum.

Tahminleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuk -- 1 Kasım 2017; 15:12:48 >
  • *MTV araç fiyatlarını etkilemez ÖTV değişmediği müddetçe.

Birisi C sınıfı diğeri B sınıfı ama karşılaştırılması gayet makul.

- Auris kendi sınıfının en dar araçlarından belki de en ufağıdır. Polo ile arasında hacim olarak aman aman fark yok. Polo'da baş mesafesi biraz daha iyi üstelik.
    - Auris 1.6 132 ps 160 nm motoruyla 1.2 TSI 90 PS 160 nm Polo ile hemen hemen aynı seriliktedir Polo başlarda 1 tık üstte olsa da 100 km hızdan sonra Auris sazı eline alır.
    - Auris yakıt tüketiminde bu Polo'ya en az 2.5 litre fark atar. Yakıtına yetişemezsiniz.
    - Auris bağımsız süspansiyonludur yol tutuşu ve konforu haliyle daha iyi ama Polo'yu ezecek kadar değil.
    - Auris yere bayağı yakın altını vurma konusunda çok şikayet var.
    - Auris 2. el konusunda zayıf.

Auris bir de makyajlı değilse yani 2015 öncesiyse kesinlikle Polo. Hiçbir avantaj sağlamaz makyajsız kasası bence bayağı çirkin.

• O fiyat aralığında 2013 model üstü 1.5 dCi otomatik Clio alabilirsiniz. Clio kesinlikle polodan çok daha iyi olacaktır, bindiğim bütün pololar bana çok konforsuz gelirken Clio beni konfor bakımından hiç üzmemişti, işin en güzel yanı da arabanın kullanımının çok rahat olmasıydı, direksiyonu debrijajı çok yumuşaktı ki zaten size önerdiğim araba otomatik, parça maliyetleri vs polodan ucuz olacaktır, arabanın piyasası da en az polo kadar hızlıdır, performans olarak sizi hiç mi hiç üzmez, bana göre polodan daha yakışıklı bir görüntüsü de var...

1.5 dCi kendini kanıtlamış bir motor, yakıt olarak çok çok memnun kalırsınız, ben az kilometre yapıyorum dizele ihtiyacım yok mantığından kurtulun, dizele geçince insanın gezesi geliyor zaten durup dururken uzun yola çıkıyorsunuz... Benzinli arabada öyle olmaz ama, sürekli depo doldurmaktan bıkarsınız bi süre sonra, clio muhtemelen 1 depo ile (50 LT) sizi bir ay idare edebilir...

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    katılıyorum lakin cliolar sacma sapan pahalı alt tarafı clio

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    hocam ben de clio kullanıyorum, 2005 olanını, 2005 olanını almak isteyen olursa ona sakın alma berbat bir araba diyorum ki gerçekten de öyle, iğrenç rezil bir araba, arabayı sırf arabadan erkenden kurtulmak için hızlı sürdüğüm bile oluyor o denli uyuz bir araba ancak bu yeni kasa hb cliolar gerçekten güzel ve eskisiyle uzaktan yakından bir alakası yok, polo'nun 60 bin ettiği yerde clio da o paraları çok rahat hak eder, yeni kasalar için alt tarafı clio demek mantıksız olur...
  • savuk S kullanıcısına yanıt
    Hangi aracı aldın

• B sınıfı ve 5 litre alti tuketmeyecek polo dansa tabiiki de hem yakit olarak hem sınıf olarak auris. İkisinin de piyasasi gayet iyi. Ona takilmayin. Ama sinif farki önemlidir

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Çok geç cevap için kusura bakmayın.

Polo'yu kaçırınca, otomatik olsun diye i20 aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.