Şimdi Ara

1.2 TSI Seat Ibiza Style Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftadır sürekli konu açıyorum özür dilerim öncelikle.Corsa alacaktık fakat otomatik vites olanı fazla geldi.O yüzden Seat IBIZA Style pakete yöneldik.44.500 yazıyor.44 e çekerler.Alınır mı bu araba peki?Ya da öneriniz varsa dinlemek isterim teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Seat Ibiza 1.2 TSI Style Alınır mı?

Seat Ibiza 1.2 TSI Style, günümüzün en popüler kompakt hatchback modellerinden biridir. Eğer bu aracı satın almayı düşünüyorsanız, bilmeniz gereken bazı önemli hususlar vardır.

İlk olarak, Seat Ibiza 1.2 TSI Style, 110 beygir güç ve 200 Nm tork üreten 1.2 litrelik turboşarjlı bir motora sahiptir. Bu motor, hem şehir içi hem de uzun yol sürüşleri için yeterli performans sunar.

Arabanın yakıt tüketimi oldukça verimlidir. Ortalama olarak 100 kilometrede 5,1 litre benzin yakmaktadır. Bu da onu günlük kullanım için ekonomik bir seçenek haline getirmektedir.

Seat Ibiza 1.2 TSI Style, geniş bir iç mekana ve bolca bagaj alanına sahiptir. Beş kişilik bir aile için fazlasıyla yeterlidir. Ayrıca, aracın yüksek oturma pozisyonu mükemmel görüş alanı sağlar.

Ancak, bazı dezavantajları da mevcuttur. Seat Ibiza 1.2 TSI Style'ın süspansiyonu biraz sert olabilir ve bu da engebeli yollarda rahatsız bir sürüşe neden olabilir. Ayrıca, aracın yol sesi yalıtımı da en iyi durumda değildir.

Sonuç olarak, Seat Ibiza 1.2 TSI Style, dengeli bir kompakt hatchback'tir. Güçlü performansı, verimli yakıt tüketimi, geniş iç mekanı ve uygun fiyatı onu çoğu sürücü için iyi bir seçenek haline getirmektedir. Ancak, engebeli yollarda sert sürüşü ve zayıf yol sesi yalıtımı gibi bazı dezavantajları göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 44.500 e bu zamanda sıfır araba iyi gerçekten motoruda golf leondakinden yazılım harici aynı donanımıda fena değil ama kol dayama 5 vites olması gibi eksileri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

44.500 e bu zamanda sıfır araba iyi gerçekten motoruda golf leondakinden yazılım harici aynı donanımıda fena değil ama kol dayama 5 vites olması gibi eksileri var

Performans olarak değil de şehir içi kullanım için alınacak.Kol dayama kendi arabamda da yok o yüzden pek eksikliğini çekmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

44.500 e bu zamanda sıfır araba iyi gerçekten motoruda golf leondakinden yazılım harici aynı donanımıda fena değil ama kol dayama 5 vites olması gibi eksileri var

Performans olarak değil de şehir içi kullanım için alınacak.Kol dayama kendi arabamda da yok o yüzden pek eksikliğini çekmiyorum.

güzel araba o zaman alabilirsiniz imkan varsa style plus pakette eklenebilir bir dünya özellik geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

güzel araba o zaman alabilirsiniz imkan varsa style plus pakette eklenebilir bir dünya özellik geliyor

Teşekkürler.İmkan olsa yaptırılır da malesef. Peki satın alsak Volkswagen gibi 6-7 ay bekler miyiz? Sadece Style paket alsak?

• Alınır . Arayın en yakından bayiden başlayarak sorun, ciddi alıcı olduğunuzu söyleyin, fiyat ve bilgi alın. Belki ellerinde vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.İmkan olsa yaptırılır da malesef. Peki satın alsak Volkswagen gibi 6-7 ay bekler miyiz? Sadece Style paket alsak?

6-7 ay sadece passat highline larda var dünyada çok talep olduğu için normalde 2 ay, cam tavan bi xenon olunca max 3 ay sürüyor seattada öyle olur muhtemelen, türkiye geneli çeşitli bayileride arayabilirsiniz istediğiniz hazır araç çıkabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6-7 ay sadece passat highline larda var dünyada çok talep olduğu için normalde 2 ay, cam tavan bi xenon olunca max 3 ay sürüyor seattada öyle olur muhtemelen, türkiye geneli çeşitli bayileride arayabilirsiniz istediğiniz hazır araç çıkabiliyor

Bursa daki bayiye gitmiştik geçen.Referance paketinde bi araba vardı ellerinde ve yeni arabalar gelecek demişti zamlı fiyattan satacağız falan.Umarım gelmişlerdir.Çok teşekkürler hocam.

• iç tasarım berbat kalıte zayıf lpg takılamaz sehır ıcınde 9 lt lerde yakar oda 43 krs eder
  • Hocam style paket ise alınır, ancak sıfırı yok, ben 6 aydır araştırıyorum en sonunda 2. el aldım dod tan. dikkat et hız sabitleme vs olsun en az 2013 model olsun, 2013 ve sonrası dsg ler kusursuz. bu araca 1,2 tsi 105 beygir harika uymuş. şehir içi 7-9 şehirler arası 4-5 litre. ben 507 km de 23 litre yaktım. hız sabitleme kullandım sollamalarda sadece gaza yüklendim. ancak araç her kuruşu hakkediyor. bir tane 2013 model var dsg sahibinden 45 bin yazmış ama biraz pazatlık et 4500 km de araç sıfır ayarında araç almış olursun.
  • Tek ya da 2 kisi olarak yani aile kalabalik olmazsa alinir.su an 0 km olarak mantikli araclardan biri.sadece on konsol cok cikik hele on yolcu tarafi icin o tasarimi yapan muhendisi anlamiyorum.diz medafesi dar bas mesafesi yetersiz yol sesi yalitimin kotu olmasindan fazla suspansuyonlar sert.1 seneye yakin 1.4 olanini kullandim tecrubem var.klasik bir b sinifi kalitesizligi var bu aracta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMINX84

Hocam style paket ise alınır, ancak sıfırı yok, ben 6 aydır araştırıyorum en sonunda 2. el aldım dod tan. dikkat et hız sabitleme vs olsun en az 2013 model olsun, 2013 ve sonrası dsg ler kusursuz. bu araca 1,2 tsi 105 beygir harika uymuş. şehir içi 7-9 şehirler arası 4-5 litre. ben 507 km de 23 litre yaktım. hız sabitleme kullandım sollamalarda sadece gaza yüklendim. ancak araç her kuruşu hakkediyor. bir tane 2013 model var dsg sahibinden 45 bin yazmış ama biraz pazatlık et 4500 km de araç sıfır ayarında araç almış olursun.

"2013 VE SONRASI DSG KUSURSUZ MU???" Bari insanları yanlış yönlendirip üzerine vebal yükleme 2013 den sonraki DSG lerin sorunsuz olduğunu nereden çıkardın

• Benimde donanım olarak almak istediğim araç. Yalnız ST düşünüyorum. 44300 fiyat aldım Hemen teslim.
    Sunduklarıyla alınabilecek şu an en iyi otomobil bence.Donanım harika.
    Yorgunluk tespit, lastik basıç göstergesi,dokunmatik ekran,
    LED far, otomatik klima,hız sabitleme,yokuş kalkış desteği,...gibi çok güzel donanımları var.
  • Hocam bende dün aldım style paket bayağı iyi arabayı teslim aldığımda size yazarım.Ben çok kullanmayacağım en fazla 1-2 sene polo yok diye aldım ama polodan daha iyi oldu sanırım
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ama 2 gün önce Corsa aldık. 40.750 ye bıraktılar Essentia 1.2 yi.Bırakmak istemedik.
  • hayırlı olsun hocam bende bakmıştım onun içi biraz daha ferah ama arka manuel cam ve motoru kafama çok takılmıştı.fiyat iyiymiş ama bana 42000 son demişlerdi
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Bayiden bayiye değişir o fiyat.Arka cama pek takmadık.Kullanacak olan da kız arkadaşım o yüzden motoru pek takmıyor.Gidip gelmesi yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: EMINX84

Hocam style paket ise alınır, ancak sıfırı yok, ben 6 aydır araştırıyorum en sonunda 2. el aldım dod tan. dikkat et hız sabitleme vs olsun en az 2013 model olsun, 2013 ve sonrası dsg ler kusursuz. bu araca 1,2 tsi 105 beygir harika uymuş. şehir içi 7-9 şehirler arası 4-5 litre. ben 507 km de 23 litre yaktım. hız sabitleme kullandım sollamalarda sadece gaza yüklendim. ancak araç her kuruşu hakkediyor. bir tane 2013 model var dsg sahibinden 45 bin yazmış ama biraz pazatlık et 4500 km de araç sıfır ayarında araç almış olursun.

"2013 VE SONRASI DSG KUSURSUZ MU???" Bari insanları yanlış yönlendirip üzerine vebal yükleme 2013 den sonraki DSG lerin sorunsuz olduğunu nereden çıkardın

çalıştığım şirkette en az 70 tane dsg otomatik var. çünkü hepsi vw. bir tanesinden bile şikatet duymadım. bu golften poloya seata vs. bir çok otoda kullanılıyor.

• fiyatına göre iyi araba, alınır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.