Şimdi Ara

1.2 TSi Seat Toledo Uzun Yol Yakıt Tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jour

quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

2000kmdeki benzinli bir arac icin guzel değerler.. hesaplamayi bir de pompa usulu yapsaniz? Dizel ayarinda yakmis
    Kullanimda nasil peki; rafine mi hızlanıyor yoksa turbo birden acilip yapistiriyor mu ciddi olarak dusundugum bi arac; rapid hb çıksa

Rapid hb zaten fabia değil mi..?

2014 ilk çeyreğinde rapid spaceback modeli türkiyede olacak şu anki sedan kasanın hatcback versiyonu olarak geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

2000kmdeki benzinli bir arac icin guzel değerler.. hesaplamayi bir de pompa usulu yapsaniz? Dizel ayarinda yakmis
    Kullanimda nasil peki; rafine mi hızlanıyor yoksa turbo birden acilip yapistiriyor mu ciddi olarak dusundugum bi arac; rapid hb çıksa

Rapid hb zaten fabia değil mi..?

Spaceback versiyonu yolda; a3 ün sportbacki gibi; sw hb arasi bisey.. arabam da haberi var

• quote:

Orijinalden alıntı: otomotorrte

tsi yağ yakıyor mu acaba ?

Yakıyor. Forumda 4 arkadasın aracı yağ eksiltiyor. 1.2 tsı motorlar. Benim basıma gelse coktan acmıştım konusunu.

• Gayet guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Yakıyor. Forumda 4 arkadasın aracı yağ eksiltiyor. 1.2 tsı motorlar. Benim basıma gelse coktan acmıştım konusunu.

Peki bunlar yeni nesil 16v triger kayisli olan motorlar mi; yoksa 8valf onceki mi

• quote:

quote:

quote:

Peki bunlar yeni nesil 16v triger kayisli olan motorlar mi; yoksa 8valf onceki mi

Hem eski nesil hem yeni nesil hocam.
    Ben olsam yazardim oto genele duyururdum herkese.

• Bu forumda İstanbul'lular kendi şehirlerini kıstas alarak şehir içi-akan trafik karşılaştırmasını yapıyorlar. Herkesin kendi yaşadığı şehir onun için şehir içidir. Yoksa herkes biliyor İstanbul trafiğinin her açıdan katlanılamaz olduğunu.

İlla ki bir kıstas yapılacaksa 2-3 arabanın aynı ortalamalarda değerleri paylaşılır Örneğin 18-20km/h arası, 20-23km/h arası hangisi daha az yakıyor karşılaştırılır.

Yine de 25km/h üstü ortalama süratleri tam anlamıyla YOĞUN şehiriçi odaklı sürüş saymak pekte doğru değildir.
  • Şehir içi tüketim ne durumda?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hem eski nesil hem yeni nesil hocam.
    Ben olsam yazardim oto genele duyururdum herkese.

O zaman vag ın castrolle anlasmasi var
    En sorunsuz bu konuda 1.4 122ps galiba; gecenlerde tokatladi golf6yla 2 boy elemanin biri beni
    Edit; bende de olsa ayni durum sayfasayfa yazarim; maksat vag a duyurmak degil de insanlarin bilinclenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 17 Ekim 2013; 13:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Bu forumda İstanbul'lular kendi şehirlerini kıstas alarak şehir içi-akan trafik karşılaştırmasını yapıyorlar. Herkesin kendi yaşadığı şehir onun için şehir içidir. Yoksa herkes biliyor İstanbul trafiğinin her açıdan katlanılamaz olduğunu.

İlla ki bir kıstas yapılacaksa 2-3 arabanın aynı ortalamalarda değerleri paylaşılır Örneğin 18-20km/h arası, 20-23km/h arası hangisi daha az yakıyor karşılaştırılır.

Yine de 25km/h üstü ortalama süratleri tam anlamıyla YOĞUN şehiriçi odaklı sürüş saymak pekte doğru değildir.

benim dediğimin aynısını demişsin
    altunizade ümraniye arasında ki çevreyolu şehrin göbeğinde
    bu ve bunun gibi yolları kullanıp şehir içinde şu kadar yaktım diyenler , külahımı kenara koyduğumda ona da anlatırlar
    benzinli araçlarının yoğun trafikte / şehir içinde 10.0lt nin altında tüketmeyeceğini
    ve bunun da gayet normal olduğuna kendilerini bi inandırabilseler ...

istanbulda yoğun trafikte benzinli aracı ile 6-7 lt , dizel aracı ile 4.5-5 lt tükettiğini söyleyenleri de gördü bu gözler
    sonra başkalarıda gelip , çok iyi / başarılı / baya az yakmış deyince
    o başlığa girip ''milleti kandırmayın'' demek sevaptır.

• 1.2 tsi toledo GAZ PEDALİNİN USTUNE CEKİP ZİPLAMADİKCA hayatta 10 litre yakmaz sehir icinde mac 8.00 diyorum

1.2 tsi ibiza max 7.5 yakiyor sehir icinde

• Bana gore 25-30km şehir içidir.
    35-40km karma tuketimdir ve üzeri de direk şehir dişina giriyor.

İstanbul da olan trafik maalesef avrupa da yok, ya da uzakdoğuda bir Bombay Bangkok trafiği de İstanbul da yok o yüzden 10-15km biz istisnai durumdur, ben bursa da yasiyorum ve ortalama değerim en düşük 28km ortalama olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.2 tsi toledo GAZ PEDALİNİN USTUNE CEKİP ZİPLAMADİKCA hayatta 10 litre yakmaz sehir icinde mac 8.00 diyorum

1.2 tsi ibiza max 7.5 yakiyor sehir icinde

nerede ? sungurludamı , bolvadindemi onu da deseydin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Bana gore 25-30km şehir içidir.
    35-40km karma tuketimdir ve üzeri de direk şehir dişina giriyor.

İstanbul da olan trafik maalesef avrupa da yok, ya da uzakdoğuda bir Bombay Bangkok trafiği de İstanbul da yok o yüzden 10-15km biz istisnai durumdur, ben bursa da yasiyorum ve ortalama değerim en düşük 28km ortalama olmuştur.

Katılıyorum arkadaşım

• quote:

quote:

Biraz yol yapalım, eksilirse, mutlaka paylaşırım.

Şimdilik 2000'e yakınım km olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

quote:

Biraz yol yapalım, eksilirse, mutlaka paylaşırım.

Şimdilik 2000'e yakınım km olarak.

Babamin 1.2 tsi dsg ibiza 350 gram arac 4000 km'de

Hanimin 1.2 tsi ibiza 300 gram arac 2500 km'de

Yag eksiltti servis normal dedi ben kendim ekledim yagi castrol edge 5-30 yag bor daha asla kullanmiycam

Mobil 1 esp 5-30 aliyorum artik

• Edge 5w-40 uyuyor mu onay kodlariyla falan?
    Kalın yağ candir; tam sentetik oldugu surece

• Adamı test yapacağına pişman ettiniz.
  • sürüş koşullarına göre güzel değerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

sürüş koşullarına göre güzel değerler...

en doğru yorum bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.