Şimdi Ara

1.3 Cdti Enjoy 111.Yıl Fiyat Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Forumu uzun süredir misafir olarak takip etmekteyim ve sonunda üye olup ilk mesajımı yazdım :) Bilgilenmek istediğim konu şu ki bugün bayıla bayıla beğendim Corsa 1.3 Cdti Enjoy 111.yıl 75hp için bayi ile (şimdilik adres vermeyeyim hangisi;> ) 32.750 (son fiyatmış) karşılığında anlaştık. Asıl fiyat 33000 liraymış kampanyada son bu olurmuş. Buraya kadar işlem tamam da az önce Opel'in internet sitesindeki fiyata göre bu araba 32.680 tl. Bu nasıl bir iş şimdi? tamam temmuz listesinde 34.180 tl yazıyodu aynı araba için ama ne değişti de böyle oldu nye düşen fiyattan yararlanmıyorum? Yarın satış danışmanı ile görüşecem bu konuda tabiki ama önce görüşleri alayım. Yeni bu araçtan alan arkadaşlar kaça aldılar? ayrıca ruhsata 2010 mu 2011 mi olarak işlenecek model? (Demek istediğim stokta 2010 modeli mi kakalamaya çalışıyolar) Fiyatı arttıracak ekstra bir donanım & paket sözkonusu olmadı satış danışmanıyla görüşmemizde. Yorumculara şimdiden teşekkürler ...

• küçük bir ilden alıyorsanız almayın daha iyi fiyata büyük şehirlerden alınabilir, 2011 yazacak AMA ruhsatına bakma aracın üzerinde model(kaputun altında felaN) yazacak zaten.
  • Samsun'dan alıyorum aracı. Ruhsata 2010 yazacağını söylemişti satış danışmanı arkadaş. Dedim böyle araçlarda 2011 yazabiliyomuşsunuz öyle duydum, faturada aracın yılı yazar ruhsat da buna göre çıkar vıdı vıdı bişeyler dedi. Bunlar basit şeyler gibi ama kafama takılıyo, yarın tekrar gittiğimde bu konuda dersime çalışmış olarak gitmek istiyorum
  • ARkadaşım anlaşılan 2010 model aracı vermeye çalışıyor size, ağustos 15inden sonra bir çok modelde 2011 olarak geçer
    (bazı markalar hariç ) , internet fiyatını söyle ,ayrıca 2011 için indirim istemelisin ,
    2010 model bir araç aldığında en az 1000-2000Tl gibi bir indirim olmalı
    bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogo3355

Merhaba arkadaşlar! Forumu uzun süredir misafir olarak takip etmekteyim ve sonunda üye olup ilk mesajımı yazdım :) Bilgilenmek istediğim konu şu ki bugün bayıla bayıla beğendim Corsa 1.3 Cdti Enjoy 111.yıl 75hp için bayi ile (şimdilik adres vermeyeyim hangisi;> ) 32.750 (son fiyatmış) karşılığında anlaştık. Asıl fiyat 33000 liraymış kampanyada son bu olurmuş. Buraya kadar işlem tamam da az önce Opel'in internet sitesindeki fiyata göre bu araba 32.680 tl. Bu nasıl bir iş şimdi? tamam temmuz listesinde 34.180 tl yazıyodu aynı araba için ama ne değişti de böyle oldu nye düşen fiyattan yararlanmıyorum? Yarın satış danışmanı ile görüşecem bu konuda tabiki ama önce görüşleri alayım. Yeni bu araçtan alan arkadaşlar kaça aldılar? ayrıca ruhsata 2010 mu 2011 mi olarak işlenecek model? (Demek istediğim stokta 2010 modeli mi kakalamaya çalışıyolar) Fiyatı arttıracak ekstra bir donanım & paket sözkonusu olmadı satış danışmanıyla görüşmemizde. Yorumculara şimdiden teşekkürler ...

Merhaba ben izmit bayisinde araca baktım,liste fiyatından aşağı inmediler.32680tl diyorlar.Tam bilmiyorum ama metalik renk farkediyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Merhaba ben izmit bayisinde araca baktım,liste fiyatından aşağı inmediler.32680tl diyorlar.Tam bilmiyorum ama metalik renk farkediyor olabilir mi?

tabi ki metalik renk farkı var
  • arkadaslar bende incelemistim bu araci cok guzel arac.enjoy 111.yil serisinin tam ozelliklerini bilen varsa yardimci olabilir mi? O konuda bi acigim var.benim bindigimde konsol parlak siyahti kapi kollarida ole.fakat arkadasim o cosmo serisi diyor.ayrica enjoyda hiz sabitleyici var mi?
  • Dün istanbulda inceledim aracı 32750tl dediler hatta bir tane satış evrakını da gösterdi 32750tlye aynı modelin.Alırsam en son ihtimal istanbuldan alırım,tutumları hoşuma gitmedi pek.
    Siyah renk enjoy111i inceledim,marşpiyel falan vardı ekstradan hoş gözüküyordu ama +1000tl imiş!Aracın içi,dışı güzel malzeme kalitesini beğendim.Fiesta,207,punto,ibiza vs. arasında en mantıklı corsa duruyor ama mesela fiat ve pejoda ötemeli ödeme kampanyaları var,opelde kampanya yok bunun gibi.Ayrıca opelde modeller 2010muş.

Enjoy111de:
    piano black kaplama,hız sabitleyici mevcut.Donanımı ortalama seviyede,aslında tam istediğim gibi.
  • Opel'de metalik renk farkı yokmuş arkadaşlar bayiiden direkt aldığım bilgiye göre (Ford 800 lira fark istiyo). Bayilerde genel olarak fiyatlar 32500-32750 civarı. Essentia modelinden farklı olarak Enjoy 111.Yıl serisinde Hız Sabitleyici-Deri Direksiyon-Ön ve Arka Sis Farları-Özel Paspaslar-7 hoparlörlü cd/mp3 çalar-16' alaşımlı jant-Siyah Piyano Lake Konsol-Yan Hava Yastığı ve birkaç daha çok da önemli olmayan ayrıntı mevcut. Araba full gibi bişey oluyor. Bayiden aldığınız fiyata uzatılmış garanti ve jant farkı var mı diye de sormayı unutmayın. 2011 modeller ekim sonunda gelecek. Eğer o zmana ellerinde 2010 kalacağına inanıyorsanız bu fiyattan biraz daha düşüğe belki verebilirler ellerinde stok kalırsa. 2011 modeli çıkınca fiyatı 39000den aşağı olmayacağını garanti ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.