Şimdi Ara

1.3 fiat linea pop yakit tüketimi hakkinda bilgi verebilirmisniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.3 fiat linea pop yakit tüketimi hakkinda bilgi verebilirmisniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hergün sariyerden besiktasa gidiyorum geliyorum. 8 litre ortalama bu havada
  • Hocam
    150 km si şehir disi 90 km 5. Vites sabit

Kalan 350-400 km si Bursa içi dur kalk uludağa tirmanış iniş

Toplam 550 km de 6.0 yakti.

1.3 mjet 95 hp pop gsr araç.

Not: uludağa ve şehir disi 150 km de araba 5 kişiydi

• Dur kalk trafikte 6-7 litre yakarki az değil muadilleri c ellyse 301 sembol bariz daha mantıklı yakıt yönünden
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    hocam 8lt cok degilmi bu kisinmi oluyor yoksa yazn degisiyomu

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    bende symbol c elsee line arasnda kalmistim linea cok hosuma gidiyo ama yakiti cok yakiyo galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: grsn2834

hocam 8lt cok degilmi bu kisinmi oluyor yoksa yazn degisiyomu

Yazın 7 litreye düşüyor. Şöyle anlatayım, günde ortalama 50km şehir içi trafik yapıyorum. Bunun yarısı Beşiktaş Sarıyer git gel. Diğer yarısı Beşiktaş icerisinde dolanıyorum sürekli kisa mesafe. Beşiktaş rampa dolu bir yer. Doğal olarak biraz fazla yakiyor araç. Siz istanbulda daha sakin bir yerdeyseniz yazin ortalama 6 ya düşer. Hatta anadoluda daha sakin trafiksiz bi yerdeyseniz 5-5.5 litreleri görür. Uzun yolda 90-100 arasi 5 litre yakar. Şuanda ortalamam dediğim gibi 8 litre. Az yaktirmak için dikkat etmiyoruk yalnız. Hee gaza abanmiyorumda. Normal kullanıyorum. Yalniz muadillerine göre daha sağlam motoru var. Ama daha hantal. Geç hızlanıyor ama otobanda 170-180 mümkün. Sorunsuz ama güvensiz bir araba. 4 cam otomatik 2 airbag abs asr esp gibi özellikleri var. Daciadan iyi. Direksiyonu pedallari symbole göre daha yumuşak. Bagaji hangar gibi. Arka koltukta üç kişi pek rahat edemez ama iki kişiye yeter. Virajlara girerken insancıl seviyelerde kullanirsaniz yol tutuşu iyi. Dönüş çapı kötü. Zor dönüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mjet motorlarda farkına vardığım ve garipsediğim bir hadise var. Normalde yokuş aşağı giderken gaza basmazsak yakıt tüketimi 0 LT gösteriyor. Ancak mjet motorlarda yokuş aşağı 2 Lt gösteriyor. Acaba diyorum yokuş aşağı giderken bu araç yakıtı tamamen kesmiyorda, tüketim bu yüzden mi muadillerine göre bir nebze fazla yakmasına sebep oluyor.
  • 1.3 ler muadillerinden 1 litre ve daha fazla yakıt tüketiyor aynı şartlar altında. Çok dur kalk yapıldığında aradaki fark dahada açılıyor, biraz hantal kalıyor kalkışta buda yakıtını artırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grsn2834

1.3 fiat linea pop yakit tüketimi hakkinda bilgi verebilirmisniz

30 km ortalama hızın altında yani 1. Ve 2. Vites diyelim 7.5 lt yakar.
    30-40 km ortalama hızda 6 lt yakar.
    Uzun yol tüketimi ise 4 kişi ile birlikte sabit 90 km hızda 4 lt.

• 46.500 km ortalaması 21 kuruş, litresini hesap edersen yaklaşık 100 kmde 5.1 litre. (16 aylık)
    araç şirket aracı olduğundan dolayı alımlar taşıt tanıma sistemi ile yapılmıştır ve
    rakamlar yoruma açık olmayıp nettir.

ayrıca manuel 1.3 dizele 7 litrenin üzerinde yakıt tükettiren kişi araç kullanmayı bilmiyor demektir.
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    guzel aciklama saolasn kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

Mjet motorlarda farkına vardığım ve garipsediğim bir hadise var. Normalde yokuş aşağı giderken gaza basmazsak yakıt tüketimi 0 LT gösteriyor. Ancak mjet motorlarda yokuş aşağı 2 Lt gösteriyor. Acaba diyorum yokuş aşağı giderken bu araç yakıtı tamamen kesmiyorda, tüketim bu yüzden mi muadillerine göre bir nebze fazla yakmasına sebep oluyor.

mjet ile alakalı değil o. tüm fiat araçlar 2'den az 25'den çok göstermiyor. benim benzinli stilo da öyleydi.
  • LİNEA 2016 Model GSR paket kullanicisiyim Aracimin yakit tüketimi Kış şartlarinda 5 buçuk litre civarinda yakiti gayet ekonomik bir araç kesinlikle tavsiye ederim sanayiye ugramayim kafam rahat uzun yillar bineyim düşüncesindeyseniz
    Fiat ın Taş gibi Arabasidir LİNEA ..
    Tavsiye ederim ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.