Şimdi Ara

1.3 getze tüp takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba 2005 1.3 getz aracım var 60.000 kmde tüp taktırmak isitiyorum taktırırsam perfonmasntan düşermi araç ,taktırmaya değermi taktırımsam hangi markayı tercih etmeliyim

not : reklam yapmak için yazmayınız

• 2005 1.3 accent admire aracıma bayramdan önce atiker marka bir kit taktırdım. Henüz 1500 km oldu kullanmaya başlayalı fakat yakıt masrafım gözle görülür şekilde azaldı. ilk kontrollerinden ve sızdırmazlık testinden başarıyla geçip ruhsatı ancak yenileyebildim. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Bizim motorlar atmosferik olduğundan lpg de bir sıkıntı çıkartmıyorlar. Yalnızca benzin deposunda çeyrek depodan az benzin olmamalıymış. Bunu da kullanan bir kaç arkadaştan öğrendim, usta da doğruladı. Taktırdığınız bayi işçiliği iyi ise herhangi bir marka lpg kiti işinizi görecektir.
  • Hocam bende yurtdısında yasıyorum istanbulda oldugum süre boyunca ablamların Getz'ini kullandım yaklasık 20 günlük süre içinde lpg'li bir getz benim kurtarıcım oldu. Ablamlarda birde Honda jazz var ama benzinli olması ve getze göre korkunç yüksek yakıt sarfiyatı beni mahvediyordu. Lpg'li Getz performans olarak süper değil ama şehir içi kullanımda gerçekten az yakıyor. İyi marka taktırırsan sorunsuz kullanırsın
  • Hocam bu motor tipinde kit fark etmez zaten 800 900 tl lik bir kit iş görür işçilik iyi olsun yeterki
  • ben iki senedir 1.3 GLS de kullanıyorum sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.