Şimdi Ara

1.3 multijet e Race Chip aldım. (Yakıt değerleri içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
6.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nıghtman

Turbo gecikmesinde düzelme var mı?

1.vites bi miktar düzeldi 2. ve 3. vites hissedilir şekilde düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Peki yakit tuketimi dustu mu ? Ayari nasil yapiyorsun bilgisayara baglanti soketi cikiyor mu kutudan ? Kutu iceriginde neler var ? Baktim sitede 1250 tl ye mi ne satilan vardi,onun farki ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

quote:

Peki yakit tuketimi dustu mu ? Ayari nasil yapiyorsun bilgisayara baglanti soketi cikiyor mu kutudan ? Kutu iceriginde neler var ? Baktim sitede 1250 tl ye mi ne satilan vardi,onun farki ne ?

Yakıtı ölçme şansım olmadı dün geldiği için. Bikaç ay içinde belli olur o.
    Ayarı manuel yapıyosun. Kutuyu alyanla söküp düz tornavida ile. Aşağıda resimdeki gibi
     1.3 multijet e Race Chip aldım. (Yakıt değerleri içerir)

Kutuda chip, araca uygun bağlantı kablosu, cırt kelepçe ve bi kontrol aygıtı var ucunda yeşil yanan.
    1250 tl olan daha pro modeli. Onun işlemcisi farklıymış. Çok büyük bi fark yok gibi.

Şu video herşeyi anlatıyo

• benim clio 2 içinde varmı ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

benim clio 2 içinde varmı ki ?

Olmazmı

http://www.hepsiburada.com/renault-clio-ii-1-5-dci-racechip-one-chip-tuning-1461-cm3-101-hp-200-nm-p-OTRC105171

• legendboxer kullanıcısına yanıt
    benim araç tüplü 1.4 8v bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enişte arabası ile 190 yapılır mı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

enişte arabası ile 190 yapılır mı ya.

• Astra 1.3 J kasa aracıma aldım. Motoru canlandırıp ölü toprağını üzerinden attığı kesin. Fakat motorun sesi değişiyor, sübap sesi arttığı için fazla kullanmayıp önce racechip'i, sonra Astra J cosmoyu sattım. Yapacak pek bi şey yok, sonuçta 1.25 cc motor.

Çeşitli ayarlarda denedim ama motor sesinin stok haldeki orjinal ve rafine tınısı kayboluyor bu kesin. Tavsiye etmem.
  • Farklı araçlar için race chipler var. Soketler tutarsa başka araçta kullanılabilir mi? Yoksa devre yazılım vs farkı var mıdır araçlara göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Astra 1.3 J kasa aracıma aldım. Motoru canlandırıp ölü toprağını üzerinden attığı kesin. Fakat motorun sesi değişiyor, sübap sesi arttığı için fazla kullanmayıp önce racechip'i, sonra Astra J cosmoyu sattım. Yapacak pek bi şey yok, sonuçta 1.25 cc motor.

Çeşitli ayarlarda denedim ama motor sesinin stok haldeki orjinal ve rafine tınısı kayboluyor bu kesin. Tavsiye etmem.

Forumda astra 1.3 de kullanan bi arkadaş vardı. 3 yıl sorunsuz kullandıgını yazmış. O çok memnundu
  • konunun özeti ikinci el araba almayın olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

konunun özeti ikinci el araba almayın olmalı

Trafik sigortası diye zır zır ağlıyosun sanamı kaldı milletin ikinci el arabası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

konunun özeti ikinci el araba almayın olmalı

Trafik sigortası diye zır zır ağlıyosun sanamı kaldı milletin ikinci el arabası

ne yapmışımda ağlamışım,göndersene 500 tl.
    ikinciel araba almayın kurcalayıp bozulunca bi garibana yutturuyorsunuz,forumda birsürü mağdur var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Astra 1.3 J kasa aracıma aldım. Motoru canlandırıp ölü toprağını üzerinden attığı kesin. Fakat motorun sesi değişiyor, sübap sesi arttığı için fazla kullanmayıp önce racechip'i, sonra Astra J cosmoyu sattım. Yapacak pek bi şey yok, sonuçta 1.25 cc motor.

Forumda astra 1.3 de kullanan bi arkadaş vardı. 3 yıl sorunsuz kullandıgını yazmış. O çok memnundu

Valla olabilir, tüm ayarlarda denedim, bazı ayarlarda o şıkırtı 3000-4000 devirden sonra başlıyordu ama olmadığı bi ayar yoktu benim araçta. 19 bin km'de idi, 24 binde sattım zaten.

3 yılda kaç km yapmış acaba, bir de mjet blok sağlam bi blok, dengesiz beslemeyi tölere etmiş olabilir bilemiyorum.

• Bu cihaZ 1.3 90hp multijet punto ya uyuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Bu cihaZ 1.3 90hp multijet punto ya uyuyor mu

evet uyuyor.
  • Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 4 Mart 2016; 17:45:08 >
  • Arkadaşlar slm, 2011 1.3 cdti astra h dizel sıfır aldığım aracı klima açıkken sürekli stop ettirdiğim için 1000 km de satmaya karar vermişken race chiple bambaşka bir araç oluverdi ve beni kendine aşık etti.Opel'i hiç istemeyerek almıştım ama racechipin de katkılarıyla iyikide almışım diyorum. (Maşallah diyim..) 60 bin km oldu aracım ve şuana kadar tık yok,işallah olmazda..

Racechiple rolanti sesinin biraz değiştiği doğrudur.Ancak benim araç çok çok zorda kalmadıkça 6. vites dahil 3500 devir üstünü görmemiştir.Sağır mı? Asla değil; 195'i çok rahat hafif eğimli yolda 210ları görmüşlüğüm var.Tamda net değil çünkü 1-2 defa denedim. (Yazılımlı astrah ile deneme yaptığımızda..3. vites aracımdaki farkı ortaya koymuştu yazılımlıya göre 1 boy gibi öne geçip yol sonuna 1.5 önde bitirmiştim..6 viteside kullandım)

Dediğim gibi soğuduğum arabaya tekrar bağlanmamı sağladı Racechip.. Bu konuda çok tartıştık diğer başlıklarda,Yazılım tabikide daha iyi bir seçenek ama; pahalı olması (Ben Racechipi aldığımda en ucuz 700-800 TL ye yapılıyordu..) aracı sattığınızda üstünde gitmesi-paranızın gitmesi vs kaynaklı Racechip'i Almanyadan kuzenimden rica edip getirtmiştim.HB da daki gibi açıklayıcı bilgi yoktu aldığımızda.Almanyaya mail attık doğru düzgün cevap gelmedi.Bizi tatmin eden açık bir cevap alamadık ayar konusunda..Uzun zaman tek tek tüm kademeleri denedik forumdaki arkadaşlar ve değişik arabalarla.. Ben 2-2 ile başlamıştım araba delirmişti.Tek sıkıntı 2100 civarıydı sanırım kısa bir süre 3-5 sn titreme yapıyordu.Özellikle hız sabitleyicide yokuş çıkarken hala titrer.Hafif gaz desteğiyle o bölgeden geçiyorum.Çok rahatsız etmiyor ve Rutin kontrollerde-bakım vs de servise giderken çıkardığımda dönüş yolu servisten 100m uzakta hemen geri takmışımdır.Bağımlılık yapıyor,zehiri aldınız mı Racechipsiz yapamıyorsunuz. Haa zehir sadece Racechip değildir mutlaka alternatifler vardır ama bana en güveniliri bu geldi.Çok memnunum hatta uygun bulabilirsem renault ve wv ara kablolarından da almayı düşünüyorum.Şirket araçlarım hep Clio oldu ama kablo olmadığı için deneyemedim.Punto ve corsada benim racechipi denedik.Her ikisinde de araçların sahiplerini heyecanlandırdı diyebilirim.Doblo da aynı tepkiyi vermiş..Tabi ben aldığımda pro'lar vs yeni yeni çıkıyordu sanırım ve pahalıydı.En alt versiyon bile işinizi görür.Tabi aracınız daha iyi bir araçsa-para sıkıntınız yoksa üst versiyonlar daha uygundur ki videosunda BMW ile 3000 km yapıp 33 lt tasarruf etmişler..Bilgisayarı yanıltıyor vs denilse de size verdiği keyife-konfora değer..Fotoda İzmir-Gölcük-Bandırma arası yaptığım km ve yaktığım yakıta göre çift şeritli yolda hız sabitleyici ile 110-115 km/h hız ile şehir içi trafiği de dahildir (!00-!50 km si..)ortalama 18,5 krş mazot yakmıştır. O hızda da iyi diye düşünüyorum.

28.2 lt X 3.50 TL = 98.70 TL / 533 km=0.185 KRŞ yapar..

Takdir sizlerin..

https://store.donanimhaber.com/d0/f6/db/d0f6db2eba276ea4683d24f1de938dad.jpg

Bu mesaja eklenen görseller:

• Chip olayı hiçbir zaman motorun üretebileceği güçten fazlasını vermez. Sadece devir eşiklerini değiştirirsiniz, motorun orjinalliğini bozup normal ömrünü azaltırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.