Şimdi Ara

1.3 multijet motor yağı ve hava ve yag filitresi tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
24.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan1216

Arkadaslar bugub resmini cektim yag filitrem de ufi tip yaziyor opar vs yazmiyor ? Bu ne anlaa geliyor yan sanayimi ?
     1.3 multijet  motor yağı ve hava ve yag filitresi  tavsiye

hocam bu yakıt filtresi değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

quote:

Arkadaslar bugub resmini cektim yag filitrem de ufi tip yaziyor opar vs yazmiyor ? Bu ne anlaa geliyor yan sanayimi ?

Aynen yanlis cekmisim hocam pardon .ufi tip ne demek peki opar yazmiyor yinede dikkatimi cekti acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada mobil 1 formula esp 5-30w full sentetik öneririm.
    bende geçen ay yaptım. usta elinde castrol 5-30 edge full sentetik vardı onu koydu. mobille aralarında çok fark olmadığını düşünerek ses etmedim.

hava ve polen filtresini değiştirmeyide unutmayın. ses azalıyor arabada.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    ustan cok guzel bi tercih yapmis, castrolu reklam, mobili kalitesi sattiriyor.

motul motor yag bulunamiyorsa mobil 1 esp.

• Bizim bir abi var, fiat yetkili servisten ayrılma, kendi yerini işletiyor şuan. Puntosu olan arkadaş bakıma götürdü, Mobil 1 5w30 yağ bunlar için çok ideal dedi. filtre olarak bosch alabilirsin.
  • Tamam ozaman yagda mobil de karar kildik

Hava filitresinde opar mi bosch mu son karar peki .

Yag filitresi opar alalim.en iyisi yine orginal olsun yine.

Bu arada ben gecen bakimu sultanciftligi fiat goker oto da yaptidim hic memnun kalmadim.o gunden beri aractan oyle boyle kullandik acikcasi . .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

quote:

Aynen yanlis cekmisim hocam pardon .ufi tip ne demek peki opar yazmiyor yinede dikkatimi cekti acikcasi

bizim corsa da z13dtj motor da iki tip yağ filtresi çıkıyor. Biri ufi tip diğeri Filtrauto . Sizde de böyle birşey olabilir ama tam emin değilim. Örnek olarak :
    http://www.onlineyedekparca.com/Opel-Corsa-D-13-Dizel-Yag-Filtresi-GM-Filtrauto,PR-2930.html
    http://www.onlineyedekparca.com/Opel-Corsa-D-Z13DTJ-Yag-Filtresi-GM-UFI-Tipi,PR-2929.html

(Z13DTH, Z13DTJ Motor Kodlu Araçlarda Kullanılır. Corsa D 1.3 Dizel Araçlarda iki Tip Yağ Filtresi Çıkmaktadır. Sipariş Verirken Belirtiniz.)

opar ' ı fiat kullanıyo sanırım orjinalinde o çıkıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 14 Şubat 2017; 0:35:4 >

• Merhaba arkadaşlar bugün gündüz yetkili servisi aradım fiyat aldım. Nasıl sizce fiyatları

Hepsi oparr marka

Hava filitresi 25 TL

yağ fililitresi 25 TL

Polen filitresi 30 TL

Selinia yağ yok dedi oparaa geçmişler oda 5 30 oppar 120 TL ben 100 TL ye mobil esp formula 5 30 alabiliyorum daha mantıklı değilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 14 Şubat 2017; 23:57:38 >
  • Bizim aracı satmadan önce babam bakımlarını hep zamanında ve fabrikanın önerdiği yağ (selenia) diğerlerinin markasını tam hatırlamıyorum ama gerekli parçaları alarak sanayide ustasına yaptırırdı. Çok uygun fiyata geldiğini söylerdi.

Nitekim aracı 89bin km de sattık satın alan eleman ekspertiz yaptırmış motor durumu %99 çıkmış. Gerçi genelde uzun yol kullanırdık ama motor hiç yıpranmamış arabanın. Ben kullandığımız yağlara filtrelere ve akstmadığımız bakımlarına buldum durumu.

• https://www.youtube.com/watch?v=Kr8NRU3Ir_c

faydalı olabilecek bir video , filtre fiyatları hava ve polen orjinal değil ama yağ filt. orjinal ve filtre çeşitlerini anlatmış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.