Şimdi Ara

1.33 TOYOTA COROLLA ÇEKİM GÜCÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam kimisi iyi diyor kimisi kötü şaşırdım artık

• en1gma kullanıcısına yanıt

Superb ne alaka konuyla? Egea c segmentidir. Üreticiye göre de wikiye göre de. Aksini iddia eden neyin kafasını yaşıyorsa yaşasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da vs sorun olmaz. Benim ikinci aurisim. Arada 1.6 dizel vs aracım da oldu. Motordan yana şikayetim olsa almazdım. Keyif vermez tabii. Keyif beklemeyin. Ucuza iş görecek araç işte.

Bence yalıtımı daha kötü performanstan ziyade. Sırf bunun için egea hb öneririm.

• commandx C kullanıcısına yanıt

`Golften daha uzun, daha geniş, daha yüksek, içi bagajı daha geniş. Ama egea b segment.`

bagajda genişlikle araba segmenti belirlemissiniz bu yazınızda, superb dahil değil herhalde

:))

• Hocam bence bu motora iyi demek için daha önce hiç araç tecrübenizin olmaması gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kafalar gerçekten pırıl pırıl. üniversitede bir arkadaşım Çin'in komünizmle yönetilmediği konusunda hocayla tartışmıştı. Argümanı da ona öyle gelmemesiydi. Sizin durumda aynen öyle egea size b gibi gelebilir, bu düşüncenizle mutlu mesut yaşayıp gidersiniz ama bu durum bütün dünyanın c kabul ettiği gerçeğini değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: zizu11

Kafalar gerçekten pırıl pırıl. üniversitede bir arkadaşım Çin'in komünizmle yönetilmediği konusunda hocayla tartışmıştı. Argümanı da ona öyle gelmemesiydi. Sizin durumda aynen öyle egea size b gibi gelebilir, bu düşüncenizle mutlu mesut yaşayıp gidersiniz ama bu durum bütün dünyanın c kabul ettiği gerçeğini değiştirmez.

egeaya c diyenlerin hiç biri sen dahil

aynı paraya octavia corolla vs varken egea almaz.

egea altta kalıyor,çatlasan da patlasan da egea reklamına mao zedongu çıkarsan da böyle

Ben corolla octavia varken egea alırım dedim mi? Aynı paraya varsa almam ki zaten corollaya biniyorum, tercihim bu yönde. Ben burada egea reklamı falan yapmadım, egeayı başka bir araçla da kıyaslamadım. Benim söylediğim şey egeanın c segmenti olduğuydu. Bu egeanın iyiliği ya da kötülüğünden bağımsız bir durum. Bu arada fiyatına göre gayet başarılı buluyorum egeayı.

• tamam işte sen dahil kimse almadığına göre egea bu araçlarla aynı segmentte değil.

Hocam sen segmentin tam olarak ne olduğunu bilmediğin için anlaşamıyoruz. Sana laf anlatmaya çalışmak suya yazı yazmak gibi oluyor. Egea/tiponun bütün dünyada kabul gördüğü segment belli sen İstediğine inanabilirsin ister b ister e segmenti olarak görebilirsin.

• zizu11 kullanıcısına yanıt

evet yukarıda da birisi araba büyük diye superb e

e segmenti diyecekti,evirdi çevirdi bir türlü diyemedi  

Allah aşkınıza isinize bakın ya ,egeadan c olmaz,olsa zaten c lerle kiyaslarsiniz 

Superb'le aynı örnek olmadığını gayet iyi biliyorsun. Superbi kendi üreticisi d segment olarak lanse ediyor. D segmentte ebat farkları daha fazla. Ülkeler arası d segmentlerde bile fark var. Superb'den daha iri d segment araç da çok.

Egea'yı üreticisi c segment olarak geliştirmiş ve sunuyor. Aynı şekilde egea gibi başka modeller de var. Skoda scala mesela. Üreticisi c segment olarak çıkarmış. Sen kafana göre aa bu aracın platformu kötü, kalitesi düşük b segment yapayım diyemezsin. Bazı modeller fiyatıyla öne çıkmaya çalışır bazıları başka şeylerle. Avensisle camry arasında 20cm fark var, kalite farkı var. Arkada havalandırma bile yok avensiste. C segment mi yapıyoruz? Yıllarca d segment sedan olarak satıldı, öyle üretildi.

• aracın boyutunu büyütmekle segmenti büyümez. egea c segment ise neden peugeot 301 c elyyse gibi araçlara rakip oluyor da corollaya octaviaya olmuyor buna bakacaksın
    üreticisi isterse f segment desin
    scala nin altında fabia diye bir araba var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Kasım 2022; 11:28:53 >

301 le egea arasındaki fark egea ile corolla arasındaki farktan daha fazla. Araç ortaya çıkmadan sınıfını belirler üretici.

Scala da octaviaya rakip olamaz. Onu da yapsana b segment aynı düşünceyle. Superbi de c yap, avensisi b yap. Kafana göre belirle o zaman sen sınıfını. Biz otoriteleri, wikiyi falan baz alırız.

https://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_301_(2012)

https://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Tipo_(2015)

• commandx C kullanıcısına yanıt

kısacası corolla alan adam egea almaz,artık istediğin segment diyebilirsin:)

Neden almasın yahu? Auris kullanıyorum işte. Şu an alacak olsam egea alırım. Daha mantıklı araba. Auristen eksiği yok fazlası var bana göre. Abartmayın bu kadar.

• Çekim gücümü?
    Şebekeye bağlı olarak 4 diş çeker bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xtatic kullanıcısına yanıt

baya komiksin hocam cem yılmaz amcanın oğlu mu

• Komiklik olsun diye yazmadım.
    Ortada bir komiklik varsa, siz yazdığınızı kontrol edin. Olabilir, bilmiyor olabilirsin, çekiş ile çekimi karıştırmış olabilirsin. Benim hatirlatmamla doğrusunu öğrenmiş olursun, çünkü konu başlığını okuyunca aklıma gelen bu oldu.Aracın içinde telefon çekmiyormu diye düşündüm.

Hayırlı forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.