Çekişinde problem var diyorlar yokuşta bayılma felan var mı bilgisi olan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.33 TOYOTA COROLLA ÇEKİM GÜCÜ
-
-
6 yıla yakındır biniyorum. ne beklediğine daha önce hangi araçtan buna geçtiğine bağlı birazda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netttt2627 -- 13 Kasım 2022; 23:38:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tofaştan geçiyorum da 367.000 TL verilir mi bu araba için sence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 senedir biniyorum bayıldıği olmadi daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konyada bayılmaz tabi, yada dağlık olmayan herhangi bir şehiriçinde, 6 yıl 1.33 motorlu auris kullandım. şehiriçinde memur zihniyetinde kullanınca sorun yok ama iş şehirlerarası yola geldi mi aşağıdan kaptırdınız ne ala ama rampada yavaşlamak zorunda kaldınız mı tekrar hızlanması adeta işkence.
-
hiç tüp takılmamış benzinli tofaş performansı neyse, 1.33 corolla'da o.
-
Ucuz, ekonomik olsun, beni bir yerden bir yere götürsün derseniz işinizi görür. Çekiş gücü düşük tabii. Bu motorun alt devirleri fazla ölü, üst devirleri fena değil. Götürüyor mu götürüyor. Ne aldığınızı bilerek alırsanız sorun yaşamazsınız.
-
1.3 egea ile 1.33 Corolla arasında kaldım egea alırsam urban almayı düşünüyorum
Egea daha donanımlı ve daha yeni olacaktır. 1.33 auris kullanan biri olarak yerinizde olsam egea alırdım. Neden auris aldın o zaman derseniz komşum satıyordu, ilk sahibi, tüm bakımlarını yetkili servisinde yaptırmış. Normalde auris aklımdan bile geçmiyordu.
Bu arada egea 1.3 demişsiniz ama 1.3 dizelse her türlü corollayı tercih ederim. 1.4 atmosferik egea için yorum yaptım.
-
Atmosferik 1.33 Corolla hiç bulaşmasan daha iyi. 1.3mj egea çok daha mantıklı bir seçim olur.
-
2012'den beri kullanıyorum.
Sıfır almıştım.
Son 4 yıldırda LPG'li kullanıyorum.
Ay gitmiyor, a dur inip iteyim, haydaa adam 200 le bayır çıkıyor tüh ben 140 la çıkıyorum yakayım bu arabayı dediğim olmadı.
Bunlardan birini derseniz yada diyecekseniz bu arabanın yakınından bile geçmeyin.
-
neden dizel olunca corollayı tercih ettiniz hocam. 1.4 egeada da çekme sorununu çok duyuyorum çünkü
-
Biraz da kişisel tercih. Birçok nedeni var. Dizelin geleceği parlak görünmüyor. İkinci elde daha çok değer kaybediyor. Yakıt avantajı yok eskisi gibi. En önemli o traktör dizel sesi. Dizellerin hor kullanıldığını, daha çok basınca maruz kaldığını da düşünüyorum. Alacağınız dizeli ekspere sokun, altta yağ kaçakları var diyecekler %90.
1.33, 1.4 alt devirleri kötü ama o gürültüyü çekeceğime sessiz sakin kullanırım. 1.3 dizel değil de 1.6 dizel olsa hadi performansı iyi dersin ama 1.3 ün pek mantığı yok.
-
burada konu değişir, hiçbir fiat kalite, konfor, güvenlik olarak toyota ile yarışamaz. eğer ki son iki seçeneğiniz bunlarsa corolla alın. yok başka namzetler varsa onları değerlendirin.
-
benim için modelin yüksek olması ve arabanın dolu olması önemli aslında. yani 350.000 lira istiyorlar 2014 1.33 corollaya ama arabada çelik jant yok bluetooth yok en azından aynı fiyata egeanın hem dolusu hem de 2-3 yaş daha gencini almak mantıklı geliyor
-
almayı düşündüğünüz araba egea değil de başka bir marka/model olsaydı devam edin derdim ama gerçekten fiat egea? çelik jant ve bluetooth için? kabul ediyorum 1.3 corolla o kadar etmez ama hangi araç şu an istenen fiyatı ediyor ki?
-
egea b,corolla c segment araçlar
genc dolu araba istiyorsan egea alır B segmentine katlanırsın
bahsettiğin Çelik jant Bluetooth corollaya kolayca takılabiliyor
sen paradan haber ver.
ben passat 2.0 tdi kullanıcısıyım, bak 2.0 tdi diyorum.
corolla 1.33 yakın dostum shadowgeist te var
dağ bayır rampa doğru viteste gayet yürüyor araç. egea 1.3 zaten uçan kaçan bir araba değil.
yani bu kıyasta corolla direk tercih sebebi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Kasım 2022; 22:29:21 >
1.33 motor yarıs kullandım şehir içi yoğunlukla kullanıldı motorun cansizligini pek aramadım çünkü yoğun trafikte kullanıyordum ne zaman şehir dışı yapsam ya da otoban sürüsünde turbo aracı aratıyordu.Araçtan beklentinize bağlı olarak bütçeniz dahilinde bence tercih edilebilir.Bu paralara bu sorunsuzlukta,genişlikte ve nispeten donanımda araç bulunmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiat Egea C Segmenti bir araçtır.
-
sana göre öyle evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
konyada bayılmaz tabi, yada dağlık olmayan herhangi bir şehiriçinde, 6 yıl 1.33 motorlu auris kullandım. şehiriçinde memur zihniyetinde kullanınca sorun yok ama iş şehirlerarası yola geldi mi aşağıdan kaptırdınız ne ala ama rampada yavaşlamak zorunda kaldınız mı tekrar hızlanması adeta işkence. |
hiç tüp takılmamış benzinli tofaş performansı neyse, 1.33 corolla'da o. |
Benzer içerikler
- cupra formentor yorum
- arkadan itişli arabalar
- yokuş kalkış desteği olan arabalar
- skoda octavia optimal yorum
- porsche cayenne 3.0 diesel kronik sorunları
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X