Şimdi Ara

1.3M.jet Combi Dynamic Fiorino Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta Yazdığım Araç 4 Airbag Abs Klima Yol Bilgisayarı Vs

88 Bin Km'de

Fiat Otoeksper'den

Rengi Beni Düşündürdü ( Lacivert)

Fiyat 20.750 TL Anlaştık

30 Bin Km Garanti Veriliyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.3M.jet Combi Dynamic Fiorino Alınır mı?

Fiat'ın hafif ticari aracı Fiorino'nun 1.3M.jet Combi Dynamic donanım seviyesi, işletmeler için pratik ve ekonomik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Dynamic donanım seviyesi, Emotion donanım seviyesine göre bazı temel farklar sunuyor. Bunlar arasında manuel klima ve ön elektrikli camlar gibi özellikler yer alıyor.

Fiorino Dynamic Özellikleri:

• 1.3 litrelik Multijet II dizel motor
    • 95 beygir güç ve 200 Nm tork
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • Arka sürgülü kapılar
    • Yüksek tavan
    • 2.8 metreküp'e kadar yükleme kapasitesi

Motor performansı açısından Fiorino Dynamic, şehir içi ve kısa mesafeli yolculuklar için yeterli güç sunuyor. Ayrıca, düşük yakıt tüketimi sayesinde işletmelerin maliyetlerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Geniş yükleme alanı ve arka sürgülü kapıları sayesinde, Fiorino Dynamic özellikle yük taşıma ihtiyacı olan işletmeler için uygun bir seçim haline geliyor. Yüksek tavanı da hacimli eşyaların kolayca yüklenmesini sağlıyor.

Eğer işletmen için pratik, ekonomik ve yük taşıma kapasitesi yüksek bir hafif ticari araç arıyorsan, Fiat Fiorino 1.3M.jet Combi Dynamic donanım seviyesini inceleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaporta durumu nasıl?
    Ayrıca gördüğüm kadarıyla araç combi değil combimix, 3. sırada cam yok gibi...

Buarada ben 2009 combi dynamic Plus paket 39000km de bir kapı sacı değişik aracımı 21000'e satamıyorum, bu aracın durumuna göre kıyaslamayı yapın...
  • Bu Araç Temsili Foto Combi Araç Kaporta Durumunda Boya Yok Değişen Yok Sizin Aracınız Nedir Hangi İldesiniz ?
  • fotodaki araç combimix combi değil

combi lerde 3 sıra cam

combimixlerde 2 sıra cam

cargo modellerinde 1 sıra cam var.

ayrıca alacağınız aracın ön tamponu aynı yukarıdaki fotoğraf gibi ise malesef size combimix aracı combi diye kakalamaya çalışıyorlar.

combi modellerinde tampon komple araç rengi ile aynı renkte olur ve fotoğraftaki tampon ile tamamen farklıdır.

combi dediğin aracın dışı birebir bu fotoğraf ile aynıdır.

• Tamponlar Bu Yukarıdaki Gibi Ama Combimix De Bildiğim Kadarıyla 4 Hava Yastığı Yok 3.Sıra Cam Açık Combi Dynamic Fiat Servisinden Alacağım Aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsK27

Bu Araç Temsili Foto Combi Araç Kaporta Durumunda Boya Yok Değişen Yok Sizin Aracınız Nedir Hangi İldesiniz ?

anakradayım, benim araç dynamic plus, yani emotion dan eksikleri jant yok ve koltuk döşemesi farklı.
    dinamiktan artısı ise direksiyondan kumandalı mp3 çalar, alüminyum tavan barı, orijinal park sensörü ve emotion tipi boyalı tamponlar.
    (sahibinden ilan numarası 109668306)
  • Uzak Olmasaydı Seninkide Olabilirdi Ancak Bana Baya Bi Uzaksın Şuan Oraya Gelmem İmkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konforsuz bir araba. Tuketiminde de fabrika degerlerine ulaşmak imkansız. Ama fiyat olarak iyiymiş 30 bin km garantide guzel. Eger illa yuk tasıma gibi gereksiniminiz yoksa binek lpgli araclara yonelin bence
  • Altımdaki Araç Lpg'li Lpgden Az Yakacağına Eminim :) Konforda Fena Değil Bu Gün Biraz Dolaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

Orijinalden alıntı: MsK27

Bu Araç Temsili Foto Combi Araç Kaporta Durumunda Boya Yok Değişen Yok Sizin Aracınız Nedir Hangi İldesiniz ?

anakradayım, benim araç dynamic plus, yani emotion dan eksikleri jant yok ve koltuk döşemesi farklı.
    dinamiktan artısı ise direksiyondan kumandalı mp3 çalar, alüminyum tavan barı, orijinal park sensörü ve emotion tipi boyalı tamponlar.
    (sahibinden ilan numarası 109668306)

Hocam Aracın Kategoriyi Baya Yanlış Koymuşsunuz Hocam Panelvan Girip Fiat Ordan Fiorino Seçip KOyarsanız Baya Çabuk Satarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.