Açıkçası 2. ellere de bakınca da 2020 üstü modellerin çoğu 0 modeller ile yarışır vaziyette. Ben de bu olayı anlamıyorum, örneğin 2022 model bir araba 1.4m sıfırı 1.6m hani içine binilmiş km yspılmış üzerine eski model ile sıfır arasında bu kadar az fiyat farklı olmasından dolayı değerlendiremiyorum. |
1.3M + SUV Önerisi (2. sayfa)
-
-
En azından 10.000 Km yi aşmış bir aracı almak sizin için daha iyi değil mi? Sadece önerim bu yönde. İkinci el piyasasının pahalılığı konusunda size katılıyorum. İnşallah gönlünüzdeki aracı bulursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah bakalım çok zorlu bir süreçmiş araç almak.
-
Elektrikli araçlar hakkında düşünceleriniz neler? Almaya değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan yok satana k****** durumu. O saçma fiyatlara satamazlar. Pandemideki kıtlıkta bir süre yürüdü o sistem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ayı geçti ve halen bir araba almadık. Yatırım olarak dövizde tuttuk ancak sıfır araba fiyatları maşallah hız kesmeden yükseldi. Bir ara 1.7m karşılığında golf life el sıkıştık ancak gemiden indiği gibi 50k zam yapınca firma vazgeçtik biz de bu kadar yükseklere uçmamaya karar aldık.
-
Faiz döneminde dövizde tutmak büyük hata olmuş. 2. ellerde güzel fırsatlar oluyor, bakmanızı tavsiye ederim
1700 faizde 72 bin getiriyormuş. Golf'ün 50 bini çıkarıyormuş.
Sorun şu 1400 vardı nakit olarak gerisini kredi çekmeye göze almıştık ama uçmamaya karar verdik.
-
SUV ayarında hatta suvdan kullanışlı arazi bayır demeycek musso grand oneririm o paraya. 1.3 m çıkaiblecek olsam ona yönelirdim.
-
Amacımız arazi bayır değil ki veya herhangi bir kırsal alana gitmek değil tamamen şehir içinde bir kullanım olacak.
-
Hangi modellerin hangi paketlerine yönelmek gerekiyor. Bakıyorum 1.4M civarına işte elektrikli koltuk, şerit takip geri görüş kamerası gibi birkaç özelliği arttırınca önüme Mg Hs, Chery Tiggo serisi arabalar çıkıyor. Almaya değer yanları var mı bilmiyorum? 3/4 sene sonra kimsenin yüzüne bakmadığı duruma da gelebilirler diye korkuyorum.
-
Bu fiyat aralığında Chery Tiggo 7 pro düşünülebilir. 1.3 Tce Megane ile birebir aynı şanzımana sahip.
-
Dizel otomatik Titanium X Focus 4.5 düşünebilir hocam.
Peugeot 2008 Allure paket olur mu sizce makyajlı kasa ideal midir?
-
honda baktınız mı hiç?
jazz cross
ya da hrv tam istediğiniz araba gibi duruyor. az yakar, güzel gider. hrv çok şık ayrıca dıştan.
-
Sıfır almayanı dövüyolarsa 1.0 juke yada t-cross dan başka seçenek yok zaten ben juke alırdım daha marjinal diğer sıradan arabalara göre. İkinci elde kendim compass kullanıyorum sırf bakım maliyeti en ucuz suv diye doblo motorlu parçaların çoğu egeayla birebir uyumlu dayanıklı az yakıyor dışardanda cahil halkımız çok lüks sanıyor o yüzden severek kullanıyorum compass dışında renegade olabilir oda çok tatlı. Daha memur zihniyetli at gözlüklü biriysen troc , kamiq , Q2 alabilirsin ama ben almazdım dsg çok sorunlu ve pahalı bir şanzıman o riske giremem , dizel 2008 olabilir sakın 1.2 motor alma ondada triger koparma var kronik motoru kucaklayı verirsin. Puma olabilirdi ama onunda 1.0 motoru sorunlu gene motoru kucaklarsın. Yani tek önerim renegade kaldı sanırım doblo motorlu multijet az yakar çok kaçar bakımı bedava bakkalda bile parçası var. Onun dışında MG cherry gibi ustası olmayan parçası bulunmayan arabaları tavsiye etmem bi kaza olsa elinde kalır araba.
-
Bölümdeki bir çok konuya bakındım deminden beri. Neden bu kadar öfkelisin? İnsanların tercihlerine saygılı olamıyor olmanın sebebi ne? Senin gibi takılan bir çok kişinin cebine para girdiği anda en çok eleştirdiği kesimle aynı tercihleri yaptığını gördüm hahahhaha
Konuya gelince ben de dizel otomatik focus diyorum..titanium olan baya tatmin eder. Araba ile ilgili en olumsuz şey tüm markalar arabalarını güncelleyip modernize ederken bu adamlar hala 10 yıl önceki görüntüye sahipler.
Düzeltme yapayım bu arada, 2017 sonrasi c ve d segment vag grubundaki dsg sanzimani değişti. 200 ya da 250 nm tork dayanımli dq200 yerine 380 nm tork dayanimli dq38x bulunmakta. O yüzden ben ateca'yı da size tavsiye edebilirim. Hem şık hem kullanışlı hem de güvenilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morningstarzz -- 26 Eylül 2024; 11:13:36 >
Öfke değil aslında ama insanların daha iyi şartlarda yaşabilicekken saplantıları yüzünden daha kötüsüne razı olmaları üzücü sadece. Aynı fiyat bandında meganı yüceltirken daha vizyonlu duran pumayı yerenlere saygı duyamıyorum malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 1 Ekim 2024; 12:39:9 > -
Hemfikiriz bu konuda.
Bizde meşhurdur bazı şeyleri olduğundan iyi yerlere koymak. Bu hype treninin bir çözümü yok ama. Her şeye rağmen saygı duymak gerek.
Hatta şahsi kanaatim, böyle olması daha iyi. Bu sayede daha iyiye daha rahat imkanlarla sahip olma şansı doğuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X