Merhaba, eylül ayı içerisinde bir otomobil almayı planlıyoruz. Kimilerine göre düşük bir meblağ olsa da bizim için biriktirmesi bir o kadar zorlu bir miktar. Bu yüzden sıfır otomobil alıp uzun yıllar kullanmayı planlıyoruz. Daha önce arabamız pek olmadı ancak öngörülebilir kullanım alışkanlıklarımızdan bahsedeyim. Trakya bölgesinde oturmaktayız ve genelde şehir içi bir kullanım olur. Senede maksimum 10k km yapabiliriz. Performans düşkünü değiller anca eskiden i20 arabamız vardı ve bayırda zorlanması çok can sıkıyordu. Elektrikli araçlara sıcak bakmıyorlar, sitede oturuyoruz kendimize istasyon kurdurabilme şansımız maalesef bulunmamakta. 1.3M nakit olarak bulunmakta 0 faizli kampanyalar ile 300 kadar kredi ile otomobil önerisinde bulunur musunuz? Suv konusunda ailem ısrarcı ancak bunu dışında sizlerin daha mantıklı bulduğu araçlar varsa onları da değerlendirmeye tabi ki alırız. Not: Otomobilden maalesef anlamıyoruz motor bilgisi ve paket bilgisi de verirseniz müteşekkir olurum. Not2: Çok sıfır araçların fiyatları uçtu gitti bu biz araba alana kadar bu yüzden ikinci el araçları da değerlendiriyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gudik. -- 20 Eylül 2024; 21:16:18 > |
1.3M + SUV Önerisi
-
-
Arabaya kaç kişi binecek? -
Genelde 3 kişi.
-
Maalesef bu şekilde performans arabası tercihlerimiz arasında değil, amacımız biraz daha sıfır suv almak. Veya sıfır önerdiğiniz daha mantıklı başka bir otomobil.
-
2 seçenek var, ya daha az donanımlı bilindik markalardan fiyatlarını tam bilmemekler beraber b suv ya da c suv alacaksınız (seat, skoda vb.) ya da çinli markalara yöneleceksiniz (cherry vb). Stellantis grubun araçları uygun fiyatlı gibi görünse de bulaşmanızı pek tavsiye etmem.
-
toyota CHR veya corolla cross hybridlere bakın.
genelde 3 paket olurlar, orta paket yeterlidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beetle Juice2 seçenek var, ya daha az donanımlı bilindik markalardan fiyatlarını tam bilmemekler beraber b suv ya da c suv alacaksınız (seat, skoda vb.) ya da çinli markalara yöneleceksiniz (cherry vb). Stellantis grubun araçları uygun fiyatlı gibi görünse de bulaşmanızı pek tavsiye etmem.
MG hakkında bir fikriniz var mı?
-
1.8M civarı fiyatlara sahipler maalesef. İndirim de yapmıyorlar.
-
Uzun yıllar binecekseniz mekanik olarak güvenilir markalara yönelirsiniz. 3 kişinin bineceği araç büyük olmak zorunda değil.
egea cross dizel otomatik olur.
1.6 milyona kadar çıkmaya da gerek kalmaz
-
Evet daha önce bir süre kullanma şansım oldu. Genel olarak pek kaliteli bir araç sayılmaz, ben tercih etmezdim. Ancak benim gibi detaylara takılmıyorsanız fiyatına bakınca fena durmuyor.
-
Ailem maalesef egeayı beğenmiyor. Yoksa benim şirket arabam 1.6 olan sedan versiyonu gayet iyi bir otomobil.
-
Kia xceed denenebilir
-
O paralara alabileceğiniz c segment sınırlı araç var. Mg hs alabilirsiniz ya da chery tiggo 7 alabilirsiniz. Psa grubunun alt paketlerini de bulabilirsiniz.
1 senedir mg hs kullanıyoruz. Olumsuz yanları var ama o paraya alınacak en iyi model bence.
Böyle büyük, c segment araca da pek ihtiyaçları yok anladığım kadarıyla. Hs yerine bayon, zs, kamiq gibi b segment modeller de düşünülebilir.
-
Merhaba. Önceki aracım Kia Stonic. 3 gün önce MG ZS Luxury Plus 1.0 AT (Benzin 111 PS, ₺1.249.000 ₺) aldım. Stonic'e göre çok çok daha iyi. 300bin 12 ay sıfır faiz var. Tavsiye ederim. Bu formu doldurup gönderebilirsiniz. Sizi arayacaklar.
-
Bugün gidip inceledik ancak güncel güvenlik (gsr2) ile uyumlu olmadığı söyledi. Yoksa yanlış mı algıladık anlamadım. Biz alıp uzun seneler kullanmayı düşünüyoruz MG şu an için o güveni veren bir yanı yok açıkcası. Fazlasıyla önyargılı da olabilirim.
-
Megan 1.3 Tce Icon hakkında ne düşünüyorsunuz. -
MG ready o yüzden ucuz zaten Sıfır km plakalı gsr2 den önceki araçlar. Yeni sr2 li MGZS 1399TL. Henüz gelmemiş bile olabilir Türkiye'ye. Bu arada 5yil 150bin km üretici garantisi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 22 Ağustos 2024; 21:18:15 > -
Anladım teşekkürler.
-
Sıfır değilde 2. el araç almayı düşünmenizi öneriyorum. Ben de size Egea Cross önerebilirim.
Benzer içerikler
- dacia solenza 1.4
- 1.4 benzinli doblo kullanıcı yorumları
- fiat egea 1.3 multijet easy yorum
- f1 şanzıman hangi araçlarda var
- honda crz alınır mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X