Şimdi Ara

1.4 122 JETTA MI? 1.4 122 PASSAT MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Jetta 1.4 122ps HighLine Sunroof'lu 55.500TL

Yeni Passat 1.4 122ps BlueMotion Comfortline 61.500TL

İç donanım olarak dokunmatik ekran, park sensörleri, cruise control passatın comfortline'ın da da mevcut.

Çok kararsızım. Bir çok kişi madem bu fiyatı veriosun 6bin daha koy passat al diyor.

Sizin fikirleriniz neler?

• Bu çelişkiyi daha önce yaşamış hiç kimse yok mu ?
  • volkswagen'de çalışan satış görevlisi bize jetta'ların meksika'da, passat'ların ise almanya'da üretildiği söyledi. hem sınıf farkı hem de ülke farkından dolayı ikisi arasında kalite farkı olduğunu passat'ın bütün malzemelerinin daha kaliteli olduğunu söyledi. bu yüzden jetta trendline 1.4 tsi yerine 6 bin lira daha koyup passat trendline 1.4 tsi siparişi verdik. bunun yanında kimle konuşursak konuşalım aynı şeyleri söylediler, paranız varsa passat alın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkayhan

Arkadaşlar,

Yeni Jetta 1.4 122ps HighLine Sunroof'lu 55.500TL

Yeni Passat 1.4 122ps BlueMotion Comfortline 61.500TL

İç donanım olarak dokunmatik ekran, park sensörleri, cruise control passatın comfortline'ın da da mevcut.

Çok kararsızım. Bir çok kişi madem bu fiyatı veriosun 6bin daha koy passat al diyor.

Sizin fikirleriniz neler?

Passat her daim iyidir hocam. Ben passat diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence düşünmeniz hata. Passat alabilirken Jetta'yı düşünmeyin bile.

Şu an 1.6 tdi passat kullanıyorum eski arabam 2007 jettaydı (eski kasa) arada ciddi fark var konfor, rahatlık açısından.
  • Yıllardır jetta kullanan biri olarak, her açıdan kesinlikle PASSAT derim.
  • Passat tabikide Jetta'nın abisi sayılır passat alınabilirken Jetta mantıksız
  • jetta nere passat nere . ne çelişkisi
  • Bu iş zevk ve para işi aynı çelişkıye bende duşdüm cunku sınırım yokdu golf alcakdım evdekıler bagajı kucuk dedı golfun arkadaslar yasına yakısmaz dıye dıye jettaya cıkdık baba dedı farkını ben vereyım passat al dedı :) en sonunda jettayı aldım ama ıdealı golfmus :) sebeb de sehır ıcı kullanıma buyuk gelıyor arac tranporter ıle nerdeyse aynı boyda onun ıcın kafan neye yatıyorsa onu al içine hangisi sinerse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.