Şimdi Ara

1.4 2013 model Polo ve 1.6 2012 Astra enjoy komfort paketli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak sonu itibariyle Mersin Opat dan aracımı almış bulunmaktayım.Bu araçla ilgili sorularınızı tecrübelerim elverdiği şekilde yanıtlamaya çalışacam.
    Aracı siyah almak zorunda kaldık çünkü tek kalan pololar siyahtı öbür renkler için 2 3 ay beklememiz gerektiğini söylediler belki siyah rengi satmak için demiş olabilirler ama zannetmiyorum çünkü satış sorumlusu şefti zaten gayet samimiyeti yakalayıp kadının içtenliğine güvendik.(kadın olması önyargılı yaklastırdı ama gerçekten bir çok erkekten daha iyi anlıyor ve işinin uzmanı belli.)Hatta bi araç daha alacaktık bi polo daha olmasına rağmen açık açık opel astra var faturası kesilmiş sıfır plakası hazır normal fiyatı 38500 iken 36500 a bırakılacak bi araç oldugunu soyledik ve onu kaçırmayın diye samimi bi yaklasımıda oldu burdan bu memnuniyetimi de söylemek istedim.

Araç lpg ile tamamen uyumluymus servis de önerdi ama opel hatta satış masalarında kocaman yazmışlar hiç bir araca lpg önermiyoruz diye.Ben zaten öğrenciyim senede 15bin km geçmeyeceğim için gerek duymadık.Hı ne kadar doğru bi karar görecez mersin istanbul arası 300 lira yaktı tabi motor daha açılmadığı için hem fazla hemde performans olarak biraz üzmedi değil ama 6 7 bin km de düzene girer diye düşünüyorum.

İlk defa babamda dahil vw bir aracımız oldu ve bu kaliteyi gerçekten gördük polo olmasına rağmen iç mekan kalitesi bi üst sınıf astramızda bile yoktu.İç mekandaki plastik kalitesinden tutunda koltuk rahatlığına kadar sadelik ve kalite çok iyi.Astra da gayet iyi megane ile falan bana göre karşılaştırılamaz bile ama yine de bi vw değilmiş :D Donanım olarak Astramızdan baya düşük çünkü astra enjoy komfort paketli 1.6 benzinli o aracımızda yağmur sensörü,far sensörü,hız sabitleyici falan var gayet iyi çünkü poloda comfortline olmasına rağmen ön sis farı bile yok ama olsun hani yağmur sensoru falan öbür araçta olunca kullanınca çok da önemli bişey değil ben kendim çalıstırırım sileceği bişey olmaz hı hız sabitleyici olsa iyiydi ama olsun gayet memnunum.Arabamızın kaskosunu vwnin firmasına 1000 liraya yaptırdık.Babamın arabasını da 600 yaptırdık.

Evet sorularınızı alıyım arkadaşlar dediğim gibi uzun yol da yaptım İstanbul'da şehir içi yolda yapıyorum.Astra içinde sorularınızı yanıtlayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.