Şimdi Ara

1.4 atmosferik motor kontak kapatınca gelen tıslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2008 1.4i benzinli c3 aracımda kontak kapatınca 20-30 saniye tıslama oluyor hava kaçağı sesi gibi giderek azalıyor ve bitiyor. Fotodaki bölgeden geldiğini anladım.Ne olabilir acaba hortumların birinde mi kaçak var, herhangi bir uyarı da yok araç ekranında? 1.4 atmosferik motor kontak kapatınca gelen tıslama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gondor41 -- 24 Haziran 2019; 9:27:14 >

• Araç rölantisinde bozulma varsa bir yerden hava kaçağı vardır.

C3'te var mı bilmiyorum ama GM grubu araçların bazılarında emme manifold valfi var. O da aynı sesi yapıyor ama normal tabi.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    rölantide bir sıkıntı yok hocam araçta bir değişiklik hissetmiyorum sadece o ses "tısssssss" rahatsız etti aracı yeni aldım o yüzden daha öncesinde var mıydı emin değilim
  • Rölanti de bozma yoksa bu iyiye işaret diyebilirim ama araştırın gene de bilgim yok açıkçası, yanlış yönlendirmeyeyim. Sitenin Citroen forumunda daha ayrıntılı bilgi vardır diye düşünüyorum.
  • evet arkadaşlar, işten dönerken araba su boşaltmış en son duman eşliğinde sağa çektim, büyük ihtimalle hortumda çatlak vardı ve suyu bıraktı yavaş yavaş. Hareret lambası yakmadı, umarım conta yakmamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.