Şimdi Ara

1.4 CRDİ VS 1.4 D-4D (HANGİ MOTOR DAHA BAŞARILI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Güzel seçim hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
    d-4d kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim ki d4d yağ yakan ve seri olmayan bir motor. yakıt konusunda başarılı kullandığım 3 yılda herhangi bir sorun çıkartmadı başka da başarısı yok bana göre. crdi için seri ve güçlü ama yakıt konusunda başarısız diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum kullanmadım hiç.
  • quote:

Teşekkür ederim. Allah razı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Umarım +2 Yıl garantiyi almışsınızdır
  • quote:

quote:

quote:

+2 yıl garanti ve dolu depo hediye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

+2 yıl garanti ve dolu depo hediye.

Güzelmiş

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Zaten meselede bu:) Hyundailer ilk başta çok yakıyor. Sonra az yakmaya başlıyor. İlk başlarda sabır gösteren sonunda düşük değerleri görüyor. Şuan sahibi olduğum i30 otomatik yakıt canavarı olarak biliniyor. Bu aracı alıp 3 ay kullanıp satan çok. Ben şuan istanbulda 7.3 ortalama ile dolaşıyorum. İlk aldığımda 9-10 lt ortalama ile dolaşıyordum. Hala diğer otomatiklerden fazla yakıyor:) bunun sebebi eski tip şanzımanı:) 1 litre fazla yakıyor ama ben önemsemiyorum. Hyundailerin fazla yaktığı konusunun abartıldığını düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Zaten meselede bu:) Hyundailer ilk başta çok yakıyor. Sonra az yakmaya başlıyor. İlk başlarda sabır gösteren sonunda düşük değerleri görüyor. Şuan sahibi olduğum i30 otomatik yakıt canavarı olarak biliniyor. Bu aracı alıp 3 ay kullanıp satan çok. Ben şuan istanbulda 7.3 ortalama ile dolaşıyorum. İlk aldığımda 9-10 lt ortalama ile dolaşıyordum. Hala diğer otomatiklerden fazla yakıyor:) bunun sebebi eski tip şanzımanı:) 1 litre fazla yakıyor ama ben önemsemiyorum. Hyundailerin fazla yaktığı konusunun abartıldığını düşünüyorum...

7.3 litre ama ortlama hız ne ? Eger 30 km ortalama hız ise aynı şartlarda dizel otomatik golf 5.5 litre ile gezer

• quote:

quote:

7.3 litre ama ortlama hız ne ? Eger 30 km ortalama hız ise aynı şartlarda dizel otomatik golf 5.5 litre ile gezer

Alıntıları Göster
    410.000 km yaptık d4d ile hala bir sorun yaşamadık.

• CRDİ motor daha üstün.

• motor sıraşaması yapmam gerekirse 1. e HDİ VE TDCİ motor 2. Opelin 1.6 cdti 3.dci 4. Multijet 5.crdi 6.tdı 7. D4d

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Ortalama hız 24 km idi ama bugün baktım 25 km olmuş. Golf 25 km ortalama hızda 6.3-6.4 yakacaktır. İşyerinde dizel golf kullandım.karşılaştırma yaptığımda Hyundai'nin 1 lt fazla yaktığı kanaatine varmıştım.

• D4d de tık demeden 450 bin km yapanlar var.Tesadüf değildir heralde :) crdi 1.5 accent var şehir içi 6.5 yakıyor.çok savurgan ancak seriliği daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ortalama hız 24 km idi ama bugün baktım 25 km olmuş. Golf 25 km ortalama hızda 6.3-6.4 yakacaktır. İşyerinde dizel golf kullandım.karşılaştırma yaptığımda Hyundai'nin 1 lt fazla yaktığı kanaatine varmıştım.

Anladım ne mutlu size o zaman ben henüz 8 litre altı yakan i30 görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

D4d de tık demeden 450 bin km yapanlar var.Tesadüf değildir heralde :) crdi 1.5 accent var şehir içi 6.5 yakıyor.çok savurgan ancak seriliği daha iyi.

1.5 4 Silindirli crdi'lerin 600-700 Bin km yaptığından haberiniz yokmu?Sanayiye hemen her gün uğrarım Bizim ustanın orada 500.000 km'yi devirmiş hağla rektefiye dahi görmemiş era'lar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

1.4 D-4D motorun ömrünü bitirebilen biri var mı? ;)

Bir taksici vardi 350bin civarindaydi; adam kan agliyordu (mal sahibi)

Crdi candir ama biraz yakar..

• quote:

Orijinalden alıntı: acemix

1.4 crdi ile 210 çok enteresan

fabrika verisi 174

Ben 180 i geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gocaman52

quote:

Orijinalden alıntı: acemix

1.4 crdi ile 210 çok enteresan

fabrika verisi 174

Ben 180 i geçemedim

Alıntıları Göster
    d-4d motor çok sessiz gerçekten. Ama başka bir esprisi de yok. Crdi neredeyse her konuda daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Crdi hyundai i20 kullanmıştım ve oldukça hoşuma gitmişti. Tork devir bandına çok iyi yayılmış yani multijet motor gibi alt devirlerde geberik sonradan açılma değil her devirde yeterli çekiş var.

Bu da şehir içi kullanımda büyük esneklik sağlıyor diğer dizeller gibi yormuyor.

D-4D motoru kullanmadım ama yakın çevremde kullananlardan duyduğum çekişinin yatersiz gelmesi başka bir sıkıntısını duymadım.

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Cahillikte aşama kaydetmişsin
  • quote:

Cahillikte aşama kaydetmişsin
    corollayla i20'yi kıyaslamanız çok saçma olmuş. Yanlış bilmiyorsam, aralarında 200 kg fark var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.