aracı 24 subatta aldım, bınmek için aldığımdan temmuz 2014 mtv yatırıldı. fakat ailemize ufak geldiği için satmayı düşünüyorum. muayenesi 11.03.2014(dün) yapıldı. (lpg tankı sorunu çözüldü,isteyene bilgi verilir) 2 sene muayene-ocak 2015 e kadar vergi derdiniz olmayacak. 101 bın kmde-kazası-değişeni-boyası yok. ön lastıkler kışlık-arkalar yazlık ve hepsi yenıdır. park sensoru, zenon far,manuel klıma falan var.saten bilen özellıklerını bılıyodur bu aracaların.fazla bi donanımı yok acıkcası.bence... avuc içi kadar parmakucuyla boya rutuşu yapılmış arka teker üstü tampon birleşim yerine, ufak tefek çizikleri var, birde akusu zayıf( 2 haftadır arabayı tanıdığım kadarıyla eksiklerini söyleyeyimde,alacak ona göre alsın)
lpg tank buyukluğu olayı bi kaç gündür canımı sıktığı için aractan soğudum açıkcası, satma nedenim o diyebilirim. 99 brodvey kullanıyorum 5 yıldır 108 bın kmde, 5 yıldır renoya bu kadar uğraş vermemiştim.(renoda satılık-tertemız) araca 21500 istiyorum. sahibindende ilanım var lınk ekleyebilirim. saygılar...
SATILDI...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme