Şimdi Ara

1.4 eco tsi leon fr veya excelence mi yoksa honda civic rs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba elimdeki mevcut olan 1.2 tsi2016 leon aracim var aracimi satmak uzereyim dun 2017 rs siyah renk bir arac baktim fiyat 112 civari temiz bir arac .bugunde kirmizi leon 1.4 eco tsi excellence 10000 km de 110. Bin fiyat aldim sizce hangisini tercih etmeliyim.2. El de rs yarin oburgun kolay satilirmi yardım larinizi bekliyorum.

• Leondan leona geçmeye değmez bence rs çok iyi görüntüsüyle motoruyla bi de havan olur ha ben ikisini de almam o ayrı .Rsniz hayırlı olsun
  • Yeni Civic Leon'dan 3-4 gömlek daha üstün bir araç. Ben düşünmeden Civic RS'i tercih ederdim.
  • RS'in motorunda yağ ile yakıt karışıyor size kalmış Honda'dan kullanıcılar epey şikayet ediyor.

https://www.civictr.com/showthread.php/6657-Civic-sedan-ve-Civic-RS-T%C3%9CM-KRON%C4%B0K-SORUNLAR

Leon'un ikinci eli iyi talep var araca Leon yılbaşından beri 5000' yakın satmış RS 516 satmış.

VW Arteon aşırı pahalı olmasına rağmen Talisman'dan fazla satarak 502 tane satmış .

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Yeni Civic Leon'dan 3-4 gömlek daha üstün bir araç. Ben düşünmeden Civic RS'i tercih ederdim.
    Valla Leon'u da inceledim Civic e de baktım Leon un göğüs plastiğini dandik bulan biri olarak Civicten çok iyiydi diyebilirim eğer izolasyonu Yeni İbizadan iyiyse şans verilir.
  • Ben olsam tercihimi Civic RS olarak kullanırdım,siz hangi kasayı kastediyorsunuz bilmiyorum ama İngiltere üretimi olan Hatchback kasayı tercihinizde sedandan öne koymanızı tavsiye ederim.
  • Siyah Rs çok güzel geliyor benim gözüme. Hem civic malzeme kalitesi leonda daha iyi. Ben tercihimi civicden yana yapardım.

Tek sıkıntı şanzıman. Leonu manuel düşünüyorsanız zaten boşverin gitsin. Ama otomatikse dsg mi cvt mi karar vermek gerek. Ben genede Civic Rs derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 27 Ağustos 2018; 16:57:17 >
  • Leonun avantajı; daha az yakması, hareketli piyasası ve eğer otomatikse dsg nin cvt ye göre daha keyifli (bence) olması. Geriye kalan tüm kriterlerde civic daha iyidir diye düşünüyorum. Tercihim rs olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.