Şimdi Ara

1.4 Getz LPG Muayene Sorununu Anlamak İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1.4 lpgli getz almayi dusunuyorum lakin cok arastirdim lpg agirlikla ilgili muayene durumu icin kimisi çözüldü kimisi aman alirken dikkat edin diyorlar.

Getz ustadlari 1.4 lpgli arac alirken benim neye dikkat etmem lazim? Yani neyi gorursem veya okursam o arac muayenede sıkıntı yasamayacagimi anlarim?

bir de yilda 7.000-8.000 km yaparim. Bi ark. lpg belirsizliginden dizel getz tavsiye etti ama 15-16.000 tl ye 158.000 km civari dizel getz bulabiliyorum. Benzin icin bu km ok ama dizel icin fazla degil mi? Sorun yasatir mi bu km civari? Lpg'li veya dizel hepsi 2005-2006 veya 2007 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 26 Nisan 2014; 3:29:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 2010a kadar olanlarda ağırlık sorunu yok ondan sonrakilerde ufak tankla çözülüyor

o yüzden sıkıntı etme eski alacaksan

ruhsata işli olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

2010a kadar olanlarda ağırlık sorunu yok ondan sonrakilerde ufak tankla çözülüyor

ruhsata işli olsun yeter

2010a kadar olanlarda sorun olmadigina emin misin? Buradaki konudaki kisi 2009 modelde yasamis sorunu?

http://www.hyundaiclubtr.com/24766-lpg-li-getz-muayeneden-gecmiyor.html

gerci ben 2005 2006 veya 2007 model bakiyorum ama 1.4 lpglilerinde o halde muayeneden agirliktan dolayi gecememe kesinlikle olmuyor diyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

2010a kadar olanlarda ağırlık sorunu yok ondan sonrakilerde ufak tankla çözülüyor

ruhsata işli olsun yeter

2010a kadar olanlarda sorun olmadigina emin misin? Buradaki konudaki kisi 2009 modelde yasamis sorunu?

gerci ben 2005 2006 veya 2007 model bakiyorum ama 1.4 lpglilerinde o halde muayeneden agirliktan dolayi gecememe kesinlikle olmuyor diyebilir miyiz?

eskilerde olmuyor ağırlığa bak 1188 isse geçmez 1140 ise geçer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

ruhsata işli olsun yeter

eskilerde olmuyor ağırlığa bak 1188 isse geçmez 1140 ise geçer

bi tane ilan aradım net agırlık 1100 kg azami agırlık da 1465kg yazıyor dedi.

• Bende lpg işli ruhsatta 1165 kg yazıyor yüklü ağırlık 1510 kg yazıyor sorun olur mu nasıl hesap yapılıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a
    2009 model simit depo takılı Getz aldım.Arabayı aldığım arkadaş bana ayrıca küçük silindir depo verdi. Kendisi bagajı bozmamak bilerek simit depo takdırmış. Muayene zamanı gelince simit depoyu söktürüp ,küçük silindir depo almış takdırmış ve muayeneden geçtikten sonra tekrar simit depoyu takdırmış. Banada muayene zamanı aynısını yapmamı söyledi.Yani muayene zamanı depo sökme takma parası vereceğiz ayrıca. Aldığım arkadaş sağolsun bunu bana söyledi ve deposunuda verdi. Bu durumu bilmeyenler muayene zamanı birde silindir depo almak zorunda kalabilirler.Getzde bagajdan istifade için simit depo şart. Yedek lastiği arabada taşımıyorum. Lastik patlamasına karşı arabada 15 tl ye lastik tamir tüpü taşımak yeterli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2010 model otomatik getz 1.4 start aracıma atiker kit + 28 litrelik simit tüp taktırdım ve işlettim.En küçük simit tank takılınca sorun olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.