Şimdi Ara

1.5-2 milyon arası Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 - 2 milyon arasında araç bakıyorum. Aracı alıp bakımlarını aksatmadan yaptırıp garantisini uzatıp 5-6 yıl arası binmek istiyorum. Araç A noktasından B noktasına güvenli ve biraz konforlu gitmesi ve başımı agrıtmaması önemli. Max hız 130-140 yapan sakin kullanan yılda 10-15 bin yapan birisiyim. Marka olarak müşterisine deger veren motoru olsun araç olsun bir nebze de olsa bilindik (mesela honda civic 1.5 cvt 182 beygirler ya da 1.5tsi motorlar gibi) piyasada belli bir süredir var olan motor ve kasalı araç bakıyorum. Bu şartlar altında en mantıklı seçenek honda civic 1.5 182likler geliyor aklıma. Sizin önerebileceginiz başka neler vardır tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyata sıfır arıyorsanız egea veya toyota bakın. toyota iyi hoş ama ses yalıtımı falan çok kötüdür . egea ya binince oha ya bu araba yalıtımlıymış dersiniz.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

2m ye egea mı alsın? Ben olsam 400 liralık bir araç alır BYD beklerdim hibrit. Artar parayı faize atardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 6 Eylül 2024; 23:29:38 >
  • Müşterisine değer veren bir marka olsun dedikten sonra önerecek araç bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 7 Eylül 2024; 3:17:46 >
  • Sessiz bir araç istiyorsanız d sınıfından aşağı bakmayın. Civic yerine Accord 1.5 ya da Superb 1.5 tsi güzel tercih olur. 1500 bantlarına rahatlıkla bulursunuz.
    Biraz daha eski olsun premium derseniz w213 e ya da g30 5 serisi bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tesla SR 1.800 civarı göz atın derim

• Sakin kullanan birinin 182hp arabayla bence işi yok

Civic ve konfor ayrı bir tartışma konusu

Octavia,veya C5 aircross öneririm

• Bu paralara en mantıklı araba bence accord. Sonra civic. ikisi de hem sorunsuz hem uzun garantili hem performanslı araçlar. Temiz 1 serisi, a serisi alınabilir. Sıfır golf alınabilir. Temiz passat alınabilir. Octavia, superb alınabilir. A3-a4 alınabilir. Biraz ne istediğinize bağlı büyük araç mı istiyorsunuz, küçük mü, konfor mu öncelik, sportiflik mi. Sorunsuzluk mu, sürüş zevki, kalite vs mi? Çünkü mercedes dışında bunların hepsini birden aynı arabada pek bulamazsınız.

Malum japonlar sorunsuz, sürüş keyifleri de iyi honda ise. Ama genel kaliteleri almanlardan bir tık geride. Almanlar kalite algıları çok iyi ama sorunsuzluk olarak mercedes dışında japonlar kadar sorunsuz değiller. Hoş 2 milyona alacağınız araç ikinci el bile olsa sıfırdan hallice, baya modelli ve düşük km hatta belki hala garantili olacağından ne alırsanız alın 5-6 yıl kafanızın ağrıyacağını sanmıyorum. O yüzden öncelikle kriterleriniz önemli. Günümüzdeki araçların hepsi sizi a noktasından b noktasına o hızlarda kopnforla götürür o sorun değil diğer faktörler önemli. Kalite, donanım, boyut, bagaj vs gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.