Bildirim
1.5 Amper Çıkış Gücü ile Iphone Şarj Etmek
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sakın kullanmayın. Küsüratlı amperler telefonu kullanılamaz hale getirir. Zamanla etkisi ortaya çıkacaktır. Şarj olurken cihazın ve şarj aletinin aşırı ısınmasından anlayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2 yıldır 2.1A ile şarj ediyorum hiç sorun olmadı. -
İpad şarj aleti 2.1 amper onunla şarj ediyorum hiçbir sıkıntı olmadı neye dayanarak bunu söyledin? Cihaz da zaten şarj entegresi var patlayacak duruma gelemez ?
Dalga geçiyorum hocam ya sazansınız resmen
Bişey olmaz hocam ne olacak sarj et gitsin bu kadar pimpirikli olmayın.
Hicbir sey olmaz.Ayrıca sen cihazı 5A ile sarj etsen o kendisinin alacagı maksimum amperle sarj olur. -
Sorun olmuyor. Apple resmi sitesinde iPhone'u iPad sarj cihazıyla sarj edebilirsiniz diyor. Onun çıkısı da yüksek. Sorun yok, rahatça sarj edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oan -- 2 Mayıs 2016; 20:15:33 >
Mantiken telefonun aldiği amper önemli mesela şarj aleti 3 amper ama telefon çekim 1 amper sadece 1 amper kullanabilir ama tabi ki teknik bilgisi olan arkadaşlar daha yardimci olurlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Thesimp
Hicbir sey olmaz.Ayrıca sen cihazı 5A ile sarj etsen o kendisinin alacagı maksimum amperle sarj olur.
doğru söylüyorsunuz amper düşük olmadığı sürece önemi yok devre ne kadar isterse o kadarını çeker fakat telefonlara ne versen onu çekiyor bunun sonucunda daha hızlı sarj oluyor kendini limitlemiyor bu yüzden bizim denetlememiz lazım bunun sağlıklı değeri kaçtır birde madem 2 amper sorun değil kutudan neden 1ah çıkıyor herkes sarjdan yakınıyor bu konuda kesin emin olmak isterdim konu yukarı çıksında belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 2 Mayıs 2016; 16:35:22 > -
Yaklaşık 4 aydır 2.1 A lik şarj aletiyle şarj ediyorum telefonu. Şu ana kadar bi sıkıntı olmadı. Zaten arkadaşlarda diğer gerekenleri söylemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2 ay 4 ay 6 aylık periyotlar batarya yıpranmasını pek göstermeyebilir. Bir arkadaş 2 yıldır kullandığını söylemiş. O konu hakkında sağlam ip ucu olarak alınabilir. 2 sene bir batarya için ortalama bir süre zaten.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kredi kartı numarası kredi kartı tipiyle eşleşmiyor
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone hafıza yükseltme zararları
- en iyi powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X