Bildirim
1.5 Amper Çıkış Gücü ile Iphone Şarj Etmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Sakın kullanmayın. Küsüratlı amperler telefonu kullanılamaz hale getirir. Zamanla etkisi ortaya çıkacaktır. Şarj olurken cihazın ve şarj aletinin aşırı ısınmasından anlayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2 yıldır 2.1A ile şarj ediyorum hiç sorun olmadı. -
İpad şarj aleti 2.1 amper onunla şarj ediyorum hiçbir sıkıntı olmadı neye dayanarak bunu söyledin? Cihaz da zaten şarj entegresi var patlayacak duruma gelemez ?
Dalga geçiyorum hocam ya sazansınız resmen
Bişey olmaz hocam ne olacak sarj et gitsin bu kadar pimpirikli olmayın.
Hicbir sey olmaz.Ayrıca sen cihazı 5A ile sarj etsen o kendisinin alacagı maksimum amperle sarj olur. -
Sorun olmuyor. Apple resmi sitesinde iPhone'u iPad sarj cihazıyla sarj edebilirsiniz diyor. Onun çıkısı da yüksek. Sorun yok, rahatça sarj edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oan -- 2 Mayıs 2016; 20:15:33 >
Mantiken telefonun aldiği amper önemli mesela şarj aleti 3 amper ama telefon çekim 1 amper sadece 1 amper kullanabilir ama tabi ki teknik bilgisi olan arkadaşlar daha yardimci olurlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Thesimp
Hicbir sey olmaz.Ayrıca sen cihazı 5A ile sarj etsen o kendisinin alacagı maksimum amperle sarj olur.
doğru söylüyorsunuz amper düşük olmadığı sürece önemi yok devre ne kadar isterse o kadarını çeker fakat telefonlara ne versen onu çekiyor bunun sonucunda daha hızlı sarj oluyor kendini limitlemiyor bu yüzden bizim denetlememiz lazım bunun sağlıklı değeri kaçtır birde madem 2 amper sorun değil kutudan neden 1ah çıkıyor herkes sarjdan yakınıyor bu konuda kesin emin olmak isterdim konu yukarı çıksında belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 2 Mayıs 2016; 16:35:22 > -
Yaklaşık 4 aydır 2.1 A lik şarj aletiyle şarj ediyorum telefonu. Şu ana kadar bi sıkıntı olmadı. Zaten arkadaşlarda diğer gerekenleri söylemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2 ay 4 ay 6 aylık periyotlar batarya yıpranmasını pek göstermeyebilir. Bir arkadaş 2 yıldır kullandığını söylemiş. O konu hakkında sağlam ip ucu olarak alınabilir. 2 sene bir batarya için ortalama bir süre zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X