< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinebilir (2. sayfa)
-
-
Hocam teşekkür ederim. İnanın arabadan tiksindim. Bu sorun için yaklaşık 15 bin tl harcadım. Satmak istiyorum, bu şekilde vermekte içimden gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
Maalesef sorunu tam olarak bulamamakla beraber edc kavramasından şüpheleniyorlar. Pompa,enjektör, maf ve map sensörü gibi parçalar kontrol edildi bir sıkıntı çıkmadı
araçta da hissediliyor mu bu durum ? hissediliyorsa yakında araç vitese geçmeyecek sıkıntı şanzımandan çıkaak bilginiz olsun. 240k km civarında aynı durumu yaşamıştık.
-
Lastikler yeniyse, devir problemi de yoksa geriye şanzıman kaliyor. Bu sorunu yaşayanlar bu 3 nedenden yaşıyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hissediliyor maalesef hocam. O zaman kavrama kaynaklı
Motor beyni ve şanzıman kaldı geriye sadece. Yarın motor beyni için gideceğim. Gelişmeleri buraya mutlaka yazacağım. En azından bu sorunu yaşayan olursa çözüme iyi kötü ulaşır.
merakla bekliyoruz hocam.
-
Ben başka araçlarda aşağıdaki sebeplerden silkeleme yaşadım;
Beyin
Karbüratör
Bir arkadaş da lastikten olabilir demiş. Lastikten dolayı sarsıntı olur, silkeleme değil, bunun motor kaynaklı olmadığını anlarsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneme için beyin bekleniyor yaklaşık 2 gündür.
Beyinde işe yaramadı maalesef geriye şanzıman kaldı.
Edc kavrama için bugün fiyat aldım. Toplam 28 bin lira fiyat çıkardılar. Sizce nasıl?
Hocam bazı servislerde çıkma edc beyinleri oluyor. İmkan varsa kavrama değiştirmeden önce farklı beyin taktırıp bir denetin. Sonra kavrama değiştirdik ama asıl problem beyindenmis onu da değiştirmek lazım demesinler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Aracı teslim ederken mutlaka söylerim bu detayı
Bir aracımızda buna benzer bir sorun yaşamıştık, yıllardır mazot filtresi değişmediği için şişmiş, mazot filtresini değiştirip motordaki map ve maf sensörlerini temizleyince araç düzelmişti.
Belki çoktan bakılmıştır ama yine de yazmak istedim mazot filtresi böyle durumlarda sıkıntı çıkaran parça olabiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Filtre değişti. Sensörlere bakıldı. Sorun kavrama diyorlar. Ona da 28 bin tl para istediler. Çıkma kavrama temin edip değiştirmeyi düşünüyorum.
Googleda edc ustası şeklinde arama yapınca çıkan bir site var, fiyatları şeffaf şekilde yazmışlar (en azından başlangıç olarak fiyatlar belirtilmiş). Oradan da arayıp bilgi ve fiyat alabilirsiniz çıkma kavrama da var anladığım kadarıyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
iyi günler hocam son durum nedir yaptırdınız mı? ben de kayseri'deyim nereye yaptırdığınızı merak ettim. bir de egr 'ye bakıldı mı acaba? egr'nin temizlenmesi düzeltmiyor, servo motor konumu önemli cihaz bağlanıp bakılıyor ona.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X