Şimdi Ara

1.5 inch fm transmitter video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birkaç gün önce octech fm transmitter aldım. ana menüde müzik / film / resim bölümleri var. müzik attım sorunsuz çalıştırdı. resim attım onu da sorunsuz çalıştırdı. fakat video çalıştıramadım. .flv, .mp4 denedim flash boş dedi yani video çalıştıramadım.hangi video uzantısıyla video eklemeliyim? anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

• birde amv formatı varmış,onu dene istersen

buda linki :-)

http://turkceprogramindir.com/AMV_Converter_mp3_ses_donusturucu_program.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 10 Nisan 2010; 21:42:50 >
  • Bu tarz cihazlarda içine attığın dosyanın uzantısını yanısıra videonun fps, çözünürlüğü ve codec'i de önemli oluyor ürün ile ilgli teknik dökümanlara bakabilirsin veya içinden hegangi bir video çıktıysa onun özelliklerine bakarak sonuca ulaşabilirsin.
  • teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_storm -- 11 Nisan 2010; 15:43:52 >
  • sorun "AVM" converter ile çözüldü. inşallah aynı sorunu olan arkadaşlarıma faydalı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_storm -- 17 Nisan 2010; 11:06:19 >
  • arkadaşlar bende de octech 1.5 inch transmitter var 6 ay oldu alalı şuan açılıyor ekrana octech yazısı geliyor ve bazen menü açılıyor fakat hiç bir tuş işlemiyor. birde araba yürüdükten sonra açılıyor bunu hiç anlamış değilim bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? neden kaynaklanıyor bu arıza tamiri olur mu yoksa pc de biçimlendirsem düzelir mi birde içerisinde mp3 ten hariç bir iki dosya var biçimlendirdiğimde bunlarda silinecek silindiğinde açılmayabilir diye korkuyorum yazılımla alakalı olabilir mi bu dosyalar ?
  • kral_storm bende arkadaşınki ile uğraşıyorum. Ne mp4 nede flv açmadı.
    AVM programını deneyeyim,
    Şimdiden herkese teşekkür etmek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 18 Mayıs 2011; 13:14:58 >
  • Denedim ama olmadı, şöyle ki.
    Görüntü beyaz çizgiler şeklinde atlamalı geliyor. Tabi hiç birşey anlayılmıyor. FPS değeri ve çözünürlük ayarlarından olabilirmi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Denedim ama olmadı, şöyle ki.
    Görüntü beyaz çizgiler şeklinde atlamalı geliyor. Tabi hiç birşey anlayılmıyor. FPS değeri ve çözünürlük ayarlarından olabilirmi acaba.

o programda ince ayarlar var. o ayarları düzgün bir şekilde yapman gerekmekte. ben de deneme- yanılma yöntemi ile birkaç ayar yapmıştım.
  • Sagol dostum. Tekrar deneyeyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_storm

quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Denedim ama olmadı, şöyle ki.

o programda ince ayarlar var. o ayarları düzgün bir şekilde yapman gerekmekte. ben de deneme- yanılma yöntemi ile birkaç ayar yapmıştım.

Arkadaşlar acilen amv programının linkini atar mısınız bende bulamadım şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.