Şimdi Ara

1.5 Metre yükseklikten düştükten sonra ki ekranın kırılmama sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüse yetişmek için bir koşuşturma sırasında ellerimde valizlerle telefonu kulağım ile omzum arasına sıkıştırarak konuşuyordum. Karşıdan karşıya geçerken demirin üzerinden atlarken telefonu maalesef ekran üzeri düştü ve sonra o hazin son.. Ekranım da Allah'tan kırılmaz cam dedikleri jelatinden vardı (buff değil). Telefonu düşürdükten sonra sağ üst köşede ve sol altta çatlaklar vardı. Kendi ekranımı kırıldı yoksa jelatinin kırıklığımı emin olamadım ve jelatini çıkarttıktan sonra bir 'oh' çektim.

Yani demek istediğim şudur ki arkadaşlar telefonunuzun ekranını ne jelatinsiz kullanın nede 10 lira verip ekranı çizilmesin diye sadece basit jelatin çektirmeyin. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.

Dip not: 2000 bin TL'lik cihaz kullanıp 30 Liralık bir ihtiyacı çok görmeyin

İyi forumlar..

• Slimarmour+normal bir jelatin kullanıyorum.Telefonu düşürmemeye özen gösteriyorum.O jelatinler ömrümü yer.Takacaksan takamazsın,kıvırayım dersin kırılır arasına toz girse çıkaramazsın...Çok uzun iş.Slimarmour adı gibi ince olmasa da telefonu çok güzel hissettiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kulağınızdayken demirin üstünden atladıysanız,düşüp de birşey olmaması şaşırtıcı değil
    Şaka bi yana,Jelatınin etkisi büyük oluyor,sizin cihaz çerçevesi üzerine düşmüş,biraz da şans diyebilirim.Çünkü benim 4s,arka kılıfı varken defalarca düşmüş ama birşey olmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Otobüse yetişmek için bir koşuşturma sırasında ellerimde valizlerle telefonu kulağım ile omzum arasına sıkıştırarak konuşuyordum. Karşıdan karşıya geçerken demirin üzerinden atlarken telefonu maalesef ekran üzeri düştü ve sonra o hazin son.. Ekranım da Allah'tan kırılmaz cam dedikleri jelatinden vardı (buff değil). Telefonu düşürdükten sonra sağ üst köşede ve sol altta çatlaklar vardı. Kendi ekranımı kırıldı yoksa jelatinin kırıklığımı emin olamadım ve jelatini çıkarttıktan sonra bir 'oh' çektim.

Yani demek istediğim şudur ki arkadaşlar telefonunuzun ekranını ne jelatinsiz kullanın nede 10 lira verip ekranı çizilmesin diye sadece basit jelatin çektirmeyin. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.

İyi forumlar..

Dediklerinize harfiyen katılıyorum. 2000 lira verip cihaz alıyoruz, 30 lira jelatin fiyatı görünce ağızımız düşüyor. Herşeyi garanti etmek lazım.

• Aynen katiliyorum. 30tl den kacinanlar yarin 300-400tl verip ekrani yaptirmak zorunda kalacak.

• Hangi marka jelatini kullaniyorsunuz. Link verirmisiniz?

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    bahsettiginiz ekran koruyucusunun markasi nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazar günü takım otobüsü caddeden geçerken fotoğraf çekeyim diye 1.8-2m yükseklikten telefon düştü ve bi kaç kere sekti allahtan bişi olmadı kap olarak spigenin ultra hybird mi ne onu kullanıyordum ona bile bişi olmadı

• Iyi o zaman eşeği sağlam kazığa bağlamışız bizde

• Aynısı başıma geldi. Ekran koruyucusuz ve kapsız kesinlikle kullanamıyorum.

• Bende iloome nin kırılmaya düşmeye dayanıklı cam ekran koruyucusundan kullaniyorum 25$. Henüz düşmedi öyle çok sert ama çok güvende hissediyorum yani bence de şart ne olacağı belli olmaz

• Markasını şu an hatırlamıyorum ama arkadaşımın telefon dükkanı var orada arkadaşım takmıştı. Cuma günü Ankara'ya döndüğümde markasını yazarım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Otobüse yetişmek için bir koşuşturma sırasında ellerimde valizlerle telefonu kulağım ile omzum arasına sıkıştırarak konuşuyordum. Karşıdan karşıya geçerken demirin üzerinden atlarken telefonu maalesef ekran üzeri düştü ve sonra o hazin son.. Ekranım da Allah'tan kırılmaz cam dedikleri jelatinden vardı (buff değil). Telefonu düşürdükten sonra sağ üst köşede ve sol altta çatlaklar vardı. Kendi ekranımı kırıldı yoksa jelatinin kırıklığımı emin olamadım ve jelatini çıkarttıktan sonra bir 'oh' çektim.

İyi forumlar..

Benim cihazda kırıldı cam jelatin korudu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Telefon kulağınızdayken demirin üstünden atladıysanız,düşüp de birşey olmaması şaşırtıcı değil
    Şaka bi yana,Jelatınin etkisi büyük oluyor,sizin cihaz çerçevesi üzerine düşmüş,biraz da şans diyebilirim.Çünkü benim 4s,arka kılıfı varken defalarca düşmüş ama birşey olmamıştır

Atlayamadım da telefon düşünce

Aynen etkisi baya büyük home tuşunu biraz biraz aşağıda bıraktığı için söylenirdim hep ama artık gıkımı bile çıkarmam Aslında telefon direk yüz üstü düştü önce sağ köşe çarpıp yüz üstü düşmedi, taşların orantısız oluşundan sağ üst köşe ve sol alt taraf çatladı. Buna da şükür diyorum çünkü baya para bayılacaktım telefona yoksa ve hevesim kaçacaktı telefondan orjinalliği kalmadığı için Bir önceki telefonum benimde 4S idi onuda bir çok kez düşürmüşümdür çerçevesi bile ezilmemişti

• Bende 5 kullanıyorum 2 metreden bile düşürdüğüm oldu bir kaç sefer ama kılıf sayasinde birşey olmadı.
    Iyi bir kılıf sizi büyük masraflardan kurtarır!!

• Kılıfsız telefon kullanmam ben.
  • Bir benzeri başıma gelmedi değil telefonum masanın üzerindeydi usb kalbosunu çekerken birden kaydı ekran üstü yere düştü yer neyseki tahtaydı bir çizik bile gelmedi ekrana bu işler biraz şans işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.