Şimdi Ara

1,5 TB Hardisk Biçimlendi Geri Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz garip ama ben acronis ile boot cd yapıp 0 hdd ye yedeğini aldığım C yi kuracakken ilk önce 1,5 tb lik hdd yi 465 gb olarak gördü bende bişey var deyip çıktım boot bölümünden.sonra içinde dizi ve film arşivim olan 1,5 tb lik öbür diskimi takınca onu da 465 gb biçimlendirilmemiş kalan 900 gb yide ayrılmamış olarak gösterdi windows.sonrada 465 gb yi sil deyip 1,35 tb yi ntfs ile hızlı biçimlendirdim.şimdi bu hdd boş olarak görünüyor.eski arşivimi nasıl geri getirebilirim ?

Şuan EASEUS Data Recovery Wizard Professional tarama yapıyor.dün gece başladık daha 9 saati var.ama benim istediğim hdd de 6 tane ana klasör vardı.taramadan sonra onların isimleri filan çıksa bende geri al desem,öyle tet tek dosyalar ile uğraşmasam yani..

Siz ne tavsiye edersiniz ???

• yok mu cevap veren ???*
  •  1,5 TB Hardisk Biçimlendi Geri Getirme

eimage recovery de deneyebilirsin. sadece video dosyalarını bulacak şekilde ayarlarsın. Programa ilacını uygulaman lazım. Yoksa bulduklarını kaydemezsin.Kalsörleriyle birlikte getirmen imkansız gibi bişi.

http://rapid share.com/files/122538788/eIAGRoverv351.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 15 Kasım 2009; 1:12:37 >
  • hocam vereceğim bilgi bilmem işine yarar mı ama önemli bi arşiv ise bi denersin. ben hafıza kartımı biçimlendirmiştim ondaki resimleri geri alabildim. biçimlendirmeden sonra veri yazmadıysan falan geri getirmek daha kolay. Easy Recovery yi öneririm. güzel program.ben bu programla geri getirebileceğine inanıyorum. ama klasör halinde alamazsın diye düşünüyorum. dosya isimleri bile gelmeyebilir. artık sonradan ayıklarsın. bi dene bakalım kolay gelsin..
  • Easeus tüm dosyaları silindikleri klasör ve dosya adı ile birlikte geri getiriyor.1,3 TB arşivin %95 i geri geldi yani indexli şekilde..ama hdd sadece biçimlendiği üzerine bişey yazılmadığı için kolay geri geldi.üzerine yazılan eski dosyalarda geldi silinmiş olanlar yani.onlarda bozuk çıkıyor.ama bana kayıtlı olanlar lazım olduğu için bir sorun yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.