Merhaba. Araç boştayken olmuyor. Vites sadece D'deyken oluyor. Bir de şunu fark ettim devir, hız önemli değil. Gaza hafif dokunmak yeterli sesi duymak için. 3bin devirde de oluyor 2bin devirde de, 40 ile giderken de 80 ile giderken de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 TSI Gaza Dokununca Çınlama Sesi hk. -Videolu (2. sayfa)
-
-
Benim de mart ayinda aldigim tarraco manuel de 2 den 3 e yuklenerek geçtiğinde vuruyor....Sag teker arka kismindan da sanki bilya, kayis gicirtisi geliyor arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Değişen parçanın adı nedir acaba, valfe benziyor ama tam emin olamadım. Bir de hangi servis değiştirdi yardımcı olabilir misiniz aldığımdan beri aynı sesle uğraşıyorum malesef. Usta sesi duymasına rağmen geri gönderiyor aracı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim 2022 1.5 tsi fabiada da vuruntu sesi var tıpkı videodaki gibi. rölantide duyuluyor ses sadece. çınlama yapmıyor.
Rafał SobczakyoutubePolecam użyć słuchawek / I recommend using headphones Samochód Skoda Karoq został zakupiony w styczniu 2020 roku, obecnie mam przejechane 5680 km i praktycznie od samego początku ten dźwięk występuje. Opisałem problem na AutoCentrum.pl https://www.autocentrum.pl/usterki/skoda/karoq/crossover/silnik-benzynowy-1.5-tsi-act-150km-od-2017/jednostajne-stuki-18803/https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=gXjQV_ZENS4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 19 Mayıs 2024; 13:9:23 > -
merhaba, bu parçanın adı nedir acaba? bar kodu okutayım dedim bir şey çıkmadı maalesef...
benim 1.4 tfsi a4 aracımda da durmaya yakın (15-20 kmh hızlarda) ayak gazda değilken bir kuş ötüşü vari bir ses geliyor. son zamanlarda yapmaya başladı bir tür valf sesi gibi. 1-2 kez götürdüm sesin ne olduğunu bulamadılar. çekişte düşüş ya da arıza lambası vs yok araçda. sesi de her zaman yapmıyor, arada oluyor.
videoda 10. saniyelerde mevcut ses.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 30 Mayıs 2024; 11:10:1 > -
Aktif karbon filtresi diye biliyorum ismini. Fakat bu ses sadece gaza hafif dokununca gelen bir ses. Sizinkinde farklı bir durum olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt buharlaşma emisyon tahliye kontrol selenoid valfi
Bir aracın buharlaşmalı emisyon kontrolü sistemi için aktif bir tahliye pompası sistem modülü
Sistemi bir yakıt deposu, yakıt deposuyla iletişim halinde olan bir buhar toplama kabı, bir hava girişi ve kap ile hava girişi arasına bağlanan bir boşaltma valfından oluşur.
bambaşka yerden gelmiş sorun, geçmiş olsun...
-
Kanister evap sistem valfi dedikleri şey mi oluyor sizin dediğiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen
kanister evap sistemi
Kanister valfi, otomobillerin birçoğunun Benzin Buharı Emisyon Kontrol Sistemi'nde yaygın olarak kullanılan bir emisyon kontrol bileşenidir.
(Evaporative Emission Control System / EVAP)
ANA amacı fazla olan benzin buharını tutarak atmosfere salınmasını önlemektir.
-
teşekkürler. tamirciye evap valfinin olabileceğini söyledim ama o israrla fren balata sesi dedi. demek ki tamirciyi değiştirme vakti geldi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 31 Mayıs 2024; 11:16:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X