< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 tsi Su Eksiltme (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Aynen. Foruma bakarak ben de taş gibi motor sanıyordum tsi leri. Kronikler çıkmaya başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim param kıymetlidir. Etrafımdaki vosvos masrafcılarını gördükten sonra hiç bi kuvvet bana vosvos menşe ürün aldıramaz. Anca sıfır alırım 15 20 bin km yapınca elden çıkarırım hesaplı denk gelirse oda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Kasım 2023; 14:49:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj dinamosu çalışmıyor yada tesisatta sıkıntı var. Akü bitip yolda kalabilirsin dikkat et.
Benim asıl canımı sıkan fanatikler. Tsi ne zaman sorunsuz oldu ki şimdi sorunsuz olsun? Foruma sorsan ilk nesillerde problem vardı, şimdiki 1.0, 1.5 tsi ler taş gibi oturmuş motor vs vs. Mild hibritle az kişi mi yolda kaldı bu tsilerde. Her serisi ayrı problem.
Çinli Mg araba aldım. Aldığım marka arıza istatistiklerinde sonlara oynardı zamanında. Bu araca da hiç güvenmiyorum. Motoru Gm motoruymuş, şanzımanı gm ile ortak geliştirilen kuru çift kavrama. Vw gibi gm/opel de sabıkalı bir marka. Özetle arıza potansiyeli çok yüksek. Bunları göze alarak aracı aldım.
Ben neden bu aracın kusurlarını gizleme moduna gireyim ki? Bir arıza yaşasam başkaları da görsün, ona göre tercih etsin, ona göre çözümünü falan bilsin. Babamın markası değil. Ama forumdaki fanatikler, stler öyle çapsız yalan mesajlar yazıyor ki insan hayret ediyor. Biz ne zaman bu kadar bozulduk?
-
Birkaç tanesini yazarmısınız?
-
Şu vag grubu olmasa sanayi esnafı aç kalacak,
Alın bir toyota böyle dertleriniz olmasın, özellikle de böyle bir ekonomide
Focusu satıp Toyotamı aldın
Netice ne oldu ?
-
Selamlar 2021 1.0 tsi polo da (28000km) su eksiltme problemi yaşıyorum
https://forum.donanimhaber.com/1-0-tsi-2021-polo-sogutma-sivisi-eksiltme--159150776
@techaddict son netice ne oldu?
@ucanturk45 benzer şikayetler mi vardı?
@somet 16 yetkili serviste mi yaptırdınız?
-
2022 1.5 tsi fabia aracımı sıfır aldıktan 1 sene sonra az bir şey su eksildiğini gördüm. çay bardağının çeyreği kadar saf su ekleyerek max çizgisine geldi. çok eksiltmemiş zaten. su ekleyeli nerdeyse 1 sene oldu daha da eksiltme olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 21 Temmuz 2024; 20:45:43 > -
TSI motor kendini çok geliştirdi.
Bende devir daim pompası çatlamış ve o değişmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl 2030, donanimhaber vag trolleri: "2029 ve sonrası çıkan tsiler oturmuş, sorunlarından arınmış taş gibi motor. Eski 1.0, 1.5 ler gibi değil."
Evet serviste yaptırdım,
-
motorla devir daim sızıntısının alakası nedir? tsi aracım oldu. hiç sızıntı yaşamadım. ama sonuç olarak leon 4 vag grubu aracı içinde en düşük kaliteye sahip olan markanın aracı.
-
dede arabası toyota alacağıma servisten çıkmam. 6 sene passat + 3.5 sene golf = 9.5 senedir tek bir ampulüm patlamadı daha.
-
Ne alaka yahu. Takılan devirdaimin markası aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X