< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 22 Temmuz 2024; 11:56:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1.5 tsi Su Eksiltme
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Garanti yok mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yılık garanti süresi bitti maalesef
-
Hocam eve gittiğimde Ankara gittiğim bütün vag özel servislerin kartvizitlerine bir bakayım birine yönlendireyim sizi olur mu?
Kesinlikle şu ustaya gidin diyemiyorum çünkü gittiğim her ustanın X sorununu iyi bir işçilikle çözerken Y sorununu düzgün çözemiyor
Başka bir usta Y sorununu iyi çözerken bu sefer o kişi X sorununu çözemiyor.
Ben gittiğim ustaların kartlarını atıyım size sizde birini seçin yada telefonla görüşün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devirdaim den sızdırıyordur.
Çok makbule geçer hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 binde zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 binde bile kaciranlar var. Tsi lar da kronik.
Hacı, 1.4 150 beygirliklerde böyle bir sorun yok ama 1.5 leri bilemem…
devirdaim pompası acil servise yada bir ustaya götürüm değiştirin bşınıza iş alırsınız... kronik bir sorun genelde 4-5. yılda hatta 3. yılda çıkan bir sorun. ihmal etmeyin masraf artar.
-
Manifoldda kacak gördülerse araci daha fazla yürütmeden watercooleri degistirin, basiniza bela alirsiniz, ankara bilmem ama istanbulda tuzla master garaj isinin ehli bir usta
-
Çok kaliteli araç değilmiydi bu ya.
Tedarikçilerinde problem var muhtemelen.
Bu problemleri gördükçe her hafta kaputu açıp bakıyorum artık sıfır arabanın motor bölümüne. Paranoyak olduk.
Artık hicbirsey eskisi gibi degil.
Arkadasin ilk verdigi linkteki cooler da MAHLE marka. Parca kodunu da görebilsek revizyon görmüs mü anlardik. Yani mahle gibi bir firma da bunu yaparsa biz yanmisiz.
-
Radyatör veya hortum kaçağı olabilir çok kılcal bir kaçak ise bahsettiğiniz gibi uzun bir sürede eksiltme yapıyor tecrübe etmiştik. Gözle gözükmüyor ısınan hava buhar olarak kılcal kaçaktan ufak ufak atıyor. Ankara'da hala soğumadı bi -10 derece falan olsaydı sabah ayazında kabak gibi gözüküyordu kaçan yerden hava :) Torpido içindeki radyatörde sıkıntı var ise onu da araç içi camların buğusundan anlayabilirsin kaçak küçük olunca tespit etmek biraz zor sökülmeden.
Radyatör falan çıkarsa değiştirmeye hiç uğraşma parana yazık aşağıdaki ürün çok ciddi boyutlardaki kaçağı bile tıkıyor. Kullanmıştık çok da memnun kalmıştım.
liqui moly türkiye
LIQUI MOLY Radyatör Sızıntı Önleyici 150 Ml. (3330)https://www.liquimolyturkey.com/radyator-sizinti-onleyici-150-ml-3330
-
Geçen ay devirdaim pompasında su kaçağı gördüm araç 2015 1,4tsi 83 bin km de ,şanzıman ustunde sıvı vardı, yetkili servisten randevu aldım, basınç testi yapacaklarını ve arıza tespitinden sonra tamir yaptırmaz isem 1200tl + kdv ücreti olduğu söylendi, bende serviste yaptırdım, Ankarada Aydelen oto var aracınızı güvenle bırakabikirsiniz,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 6 Kasım 2023; 17:7:54 >
-
manifold tarafı demiş ama.
suyla soğutulan egzost manifoldu var bunlarda...
-
2018 model 2019 çıkışlı 1.4 TSI 2,5 yıllık Passat'ta yaşadım. Kilometresi de en fazla 30.000 civarındaydı.
Devirdim pompası çatlamış. %50 iyi niyet yaptık dediler 2 sene önce 2.000 TL civarına Yetkili serviste değişmişti.
Kronik demişlerdi.
Devir daim için bir baktığın derin ben de diğer yazanlar gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Şu vag grubu olmasa sanayi esnafı aç kalacak,
Alın bir toyota böyle dertleriniz olmasın, özellikle de böyle bir ekonomide ![]() |
Yıl 2030, donanimhaber vag trolleri: "2029 ve sonrası çıkan tsiler oturmuş, sorunlarından arınmış taş gibi motor. Eski 1.0, 1.5 ler gibi değil." |
Benzer içerikler
- 1.6 hdi motor
- pirelli 4 mevsim lastik yorumları
- clio 1.3 tce kronik sorunlar
- general lastik kimin
- ford fiesta 1.1 yorum
- zeekr 001 fiyat
- 35 tfsi ne demek
- bmw m4 csl
- 2023 model toyota corolla
- elantra n
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X