Şimdi Ara

1.500 Liraya telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. 3. telefon olarak kullanacağım cihazı. Cihazda aşağı yukarı hiç bir şey aramıyorum MP3, wifi,3g,android falan filan istemiyorum olmasada olur yani.
    Sadece Düzgün bir şarj süresi, iyi kötü bir kamera ve Tip.

Diğer 2 cihazım Nokia 8800 Sapphire ve 8600 Luna Yine yanlarına 8800 Carbon arte veya golden arte düşünüyorum ama değişik bir cihaza da hayır demem.

Tavsiyeleri bekliyorum.

İyi akşamlar.
    Fatih ALP

• Güncell.
  • Optimus black veya neo tavsiye ederim.
  • Düzeltme-1.500 Tl topic başlığı gözümden kaçmış mesaj yazarken :) madem o kadar özellik istemiyorsun bu tarz bir telefonda seni götürür düşüncesindeyim...

Samsung'un c3530 sana uyabilir :)

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-c3530_02.044.1271.0510.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venduss -- 12 Ekim 2011; 11:02:17 >
  • hic bir sey aramıosun cihazda android wifi 3g istemiosun.1500 lira bütçe ayırıosun.Ve 3. telefon olarak kullanıcaksın.hangi kafadasın nasıl bi fantazi yapıosun bilmiorumda pekl iyi değilsin gibime gelio birader.
    git c6-01 al ne diye 1500 lira lafını edion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 12 Ekim 2011; 11:00:46 >
  • MP3, wifi,3g,android olmayacak ama 1,500 TL fiyatı olan telefon olacak. O fiyata bunlar olmayan tek telefon çeşidi var oda sosyate için özel olarak yapılan telefonlardır. Onlarında en dandik olanları 1,500 TL filan.

Kısaca SarımsaklıMilkShake nickli arkadaşın dediğine takılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

MP3, wifi,3g,android olmayacak ama 1,500 TL fiyatı olan telefon olacak. O fiyata bunlar olmayan tek telefon çeşidi var oda sosyate için özel olarak yapılan telefonlardır. Onlarında en dandik olanları 1,500 TL filan.

Kısaca SarımsaklıMilkShake nickli arkadaşın dediğine takılıyorum.

Bülent Ersoy'un telefonu var Vertu :))) onu önereyim sana ehehe :)
  • Arkadaş 1,500 TL bütçe ayarlamış. Bülent Ersoy'un telefonuna o bütçesi yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaş 1,500 TL bütçe ayarlamış. Bülent Ersoy'un telefonuna o bütçesi yetmez.

:) Arkadaş nasıl bir telefon alacak çok merak ediyorum gerçekten :))
  • Bende merak etmiyor dilim.

Bir de 2 tane telefonu olan biri neden 3 bir telefon alır onuda çözemedim. Telefon alana kadar git LG 1.500 TL olan 3D Plazma Televizyonu var onu al. Gerçi bu arkadaş da büyük olasılıkla 3D TV vardır diye düşünüyorum.
  • bence hepimizin tahmin ettiği gibi kafa yapıyor arkadaş bizimle. yada ne içtiyse fazla içmiş saçmalıyor. küçücük ciddi olma payı veriyor ve kendisine htc sensation yada optimus 3d gibi ''android'' işletim sistemli smartphone'lar tavsiye ediyorum inat olsun diye.
  • Umarım düşündüğümüz gibi kafa yapıyordur yoksa acilen bir doktora danışması şart. Arkadaşa Optimus 3D veya galaxys S 2 öneriyorum ama illa yazdıkları konusunda diretme yapacaksa üzerine 400 TL filan daha koyup gitsin Iphone 4 alsın.

O kısıtlı telefonla belki mutlu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

bence hepimizin tahmin ettiği gibi kafa yapıyor arkadaş bizimle. yada ne içtiyse fazla içmiş saçmalıyor. küçücük ciddi olma payı veriyor ve kendisine htc sensation yada optimus 3d gibi ''android'' işletim sistemli smartphone'lar tavsiye ediyorum inat olsun diye.

Android istemiyorum diyor arkadaş...önerin geçersiz sayılacak
  • Canım kardeşlerim özellik aramıyorum çünkü kullanmıyorum bluetooth Bile kullanmıyorum.
    Kasanın sağlamlığı malzeme kalitesi benim için önemli olan. Ayrıca illa da olmasın demedim. olmasa da olur anlayışındayım.
  • tüm cihazlarını sat bir vertu al......
  • sana direk 500 tl daha eklersen nokia oro tavsiye ederim 18 k altın yeni çıktı sende benim gibi arte luna siroccosusun belli seversin bu oroyu harika ötesi
  • iphone4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.