Bildirim
1.500 tl civarında laptop önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HP Pavilion g6 1045st bende var FIFA 12, NBA 2K 2012, NFS Shift 2, Prototype vs açıyor GTA 4 biraz kasıyor yani genelde çoğu oyunu açar ama pek tavsiye etmem ekran kartı ATI değilde Nvidia olan bi laptop tercih etmelisin bence. -
Teşekkür ederim, lütfen bilgisayar önerirken Ram, işlemci, ekran kartı vs bilgi verirseniz sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: W.Fichtner
HP Pavilion g6 1045st bende var FIFA 12, NBA 2K 2012, NFS Shift 2, Prototype vs açıyor GTA 4 biraz kasıyor yani genelde çoğu oyunu açar ama pek tavsiye etmem ekran kartı ATI değilde Nvidia olan bi laptop tercih etmelisin bence. -
Flood yapıyorum kusra bakmayın ama yardım edecek kimse yokmu ?quote:
Orijinalden alıntı: GoldenEyeS
Teşekkür ederim, lütfen bilgisayar önerirken Ram, işlemci, ekran kartı vs bilgi verirseniz sevinirim
Alıntıları Göster -
Arkadaşım Bence Laptop Alacaksan ASUS yada TOSHIBA alacaksın en az sorun çıkan markalarquote:
Flood yapıyorum kusra bakmayın ama yardım edecek kimse yokmu ?
Alıntıları Göster
Asus X54HR-SX193R Core i3-2350 2.30 Ghz 4 GB 500 GB 1 GB VGA 15.6 Win 7 Basic
KDV Dahil
1.272,28 TL
Havale İle:
1.259,55 TL
------------------
109,73 TL'den başlayan taksit seçenekleride var
Toshıba Tabikide En iyi Markalardam ilk 3'üne girmeyi başardı ama fiyatlar uygun olmaya bilir
Toshiba Core İ7-2670QM 2.20 Ghz 4 GB 640 GB 1 GB VGA 15.6 Win 7 Premium
1.095,00 USD + KDV
KDV Dahil 2.325,78 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nyu72
HP Pavilion g6 1045st bende var FIFA 12, NBA 2K 2012, NFS Shift 2, Prototype vs açıyor GTA 4 biraz kasıyor yani genelde çoğu oyunu açar ama pek tavsiye etmem ekran kartı ATI değilde Nvidia olan bi laptop tercih etmelisin bence.
yok kardesim ne yaparsan yap hp ye ve asus a yaklasma benden sana tavsiye elinde kalirsin 3 üncü gün yanar anakartın kronik ısınma sorunu var hp lerde bana sorarsan o fiyata bi dell al -
Asus Kullanıyorum Hiç Bir Sorunum Yokquote:
Orijinalden alıntı: nirvana08quote:
Orijinalden alıntı: Nyu72
HP Pavilion g6 1045st bende var FIFA 12, NBA 2K 2012, NFS Shift 2, Prototype vs açıyor GTA 4 biraz kasıyor yani genelde çoğu oyunu açar ama pek tavsiye etmem ekran kartı ATI değilde Nvidia olan bi laptop tercih etmelisin bence.
yok kardesim ne yaparsan yap hp ye ve asus a yaklasma benden sana tavsiye elinde kalirsin 3 üncü gün yanar anakartın kronik ısınma sorunu var hp lerde bana sorarsan o fiyata bi dell al
Alıntıları Göster
-
Toshiba Satellite İ5 İşlemçi Kullanıyorum 4 gb Ram var Bu ay 8 olacak inş Hem servisi güzel hemde Makına Süper Tabi Kullanıcıyada baglı Suana Kadar açmadıgım ve oynamadıgım oyun yok bi problemde yok :d ama Tabi Biraz Tuzlu :Dquote:
Orijinalden alıntı: Kingofthemeen
Asus Kullanıyorum Hiç Bir Sorunum Yok
Alıntıları Göster -
Konu yanlış yerde.Notebook bölümüne açarsan daha çok cevap alırsınquote:
Orijinalden alıntı: 3eaven
Toshiba Satellite İ5 İşlemçi Kullanıyorum 4 gb Ram var Bu ay 8 olacak inş Hem servisi güzel hemde Makına Süper Tabi Kullanıcıyada baglı Suana Kadar açmadıgım ve oynamadıgım oyun yok bi problemde yok :d ama Tabi Biraz Tuzlu :D
Alıntıları Göster -
toshiba alma kardeşim, hem artık problemli ürünleri fazla hem de fiyatları olması gerekn fiyattan çok daha fazlaquote:
Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı
Konu yanlış yerde.Notebook bölümüne açarsan daha çok cevap alırsın
Alıntıları Göster
performans/fiyat en yüksek makineler genelde acerde mevcut. tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 13 Haziran 2012; 20:23:38 > -
quote:
Arkadaşlar seneye 8.sınıfa başlayacağım SBS hediyesi olarak babam LAPTOP alıcak, 1.500 TL civarında bütçe ayırdı sağlam, yeni çıkan oyunları oynayabileceğim kasmayan bi pc tavsiye edermisiniz
2GB Harici ekran kartı yeter sanırım :)
http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z570-59-326071-Core-i5-2450-250-Ghz-6-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu41806.html
-
öncelikle şimdiden hayırlı olsun laptopun http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/product/Satellite-L755D-14P/1120928/toshibaShop/false/ benim kullandığım laptop bu yeni aldım bnde. memnunum fiyatıda 1,499 TL ye aldım media markt'tan aldım. crysis 2-cod3-gta4-bf3 ortanın biraz üstünde grafikte oynadım kasma yapmadı tavsiye ederim ;)quote:
Orijinalden alıntı: av.firatquote:
Arkadaşlar seneye 8.sınıfa başlayacağım SBS hediyesi olarak babam LAPTOP alıcak, 1.500 TL civarında bütçe ayırdı sağlam, yeni çıkan oyunları oynayabileceğim kasmayan bi pc tavsiye edermisiniz
2GB Harici ekran kartı yeter sanırım :)
http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z570-59-326071-Core-i5-2450-250-Ghz-6-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu41806.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay_94 -- 14 Haziran 2012; 13:06:41 >
-
packard bell easynote ls85 fiyat 1099 dolar işlemci i7 2630qm 2ghz ekran kartı amd readon hd 6650 ram 8gb ekran 17 inç sabt disk 820gb hadi hayırlı olsun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Sayklan
packard bell easynote ls85 fiyat 1099 dolar işlemci i7 2630qm 2ghz ekran kartı amd readon hd 6650 ram 8gb ekran 17 inç sabt disk 820gb hadi hayırlı olsun :)
2000 tl ye bu makina iyi bayağa iyi hemde :) teknosada - vatan da falan satılıyomu :D -
Asus al kafan rahat etsin.quote:
Orijinalden alıntı: berkay_94quote:
packard bell easynote ls85 fiyat 1099 dolar işlemci i7 2630qm 2ghz ekran kartı amd readon hd 6650 ram 8gb ekran 17 inç sabt disk 820gb hadi hayırlı olsun :)
2000 tl ye bu makina iyi bayağa iyi hemde :) teknosada - vatan da falan satılıyomu :D
Alıntıları Göster -
şimdik berkay kardeş bu makinayı türkiyede bulamayabilirsın ama vatan,bimeks,teknobiyotik,gold,net sipariş,hepsi burada vs gbi net sitelernden veya magazalarndan bulablrsn merak etme internet stleri güvnlidr ben sürekli alışveriş yapıyorum :) -
1500 TL ye laptop önerisi demişsin.. 2000 TL'lik makine bakıyorsun.. o zaman bir de buna bak :)quote:
şimdik berkay kardeş bu makinayı türkiyede bulamayabilirsın ama vatan,bimeks,teknobiyotik,gold,net sipariş,hepsi burada vs gbi net sitelernden veya magazalarndan bulablrsn merak etme internet stleri güvnlidr ben sürekli alışveriş yapıyorum :)
http://www.sadecenotebook.com/Urun/HP-B3D20EA-G6-2010et-Core-i7-3612-210-Ghz-8-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu58635.html
-
quote:
şimdik berkay kardeş bu makinayı türkiyede bulamayabilirsın ama vatan,bimeks,teknobiyotik,gold,net sipariş,hepsi burada vs gbi net sitelernden veya magazalarndan bulablrsn merak etme internet stleri güvnlidr ben sürekli alışveriş yapıyorum :)
:) tavsiye ettiğim makinayı kullanıyorum zaten daha 3 gün oldu alalı :) değiştirirsem bu model aklımda olsun -
hadı hayırlı olsun benim makinada Msı gt680r bir bak bakim iyimi pc im :) -
şans işi bu iş notebook ve oyun zor hocamquote:
hadı hayırlı olsun benim makinada Msı gt680r bir bak bakim iyimi pc im :)
dell alabilirsin
Benzer içerikler
- oyun oynarken pc kapanıyor
- telegram izin verilmeyen video indirme
- ev telefonundan numara engelleme
- salt okunur kaldırma
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- telefon neden ısınır
- 0xc00007b hatası
- oem açılımı
- iso dosyası nedir
- udf nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X