Şimdi Ara

1.5tb segate disk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5tb segate harddiskimi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.50gb windows gerisi depolama olarak.
    Bilgisayarda ahci olarak çalışıyor sürücüleri rapid storage manager yuklu windows 7 kullanıyorum.
    Kasam eski ve havalandırması yetersiz olduğu için yeni kasa ve güç kaynağı almıştım parçaları yeni kasaya geçirdikten sonra ne olduysa oldu anlayamadım.
    Harddisk eskiden sessiz çalışırdı şimdi eski hdd'ler gibi okurken yazarken ses çıkarmaya başladı 2 işlemi aynı anda yapsam bilgisayar anormal yavaşlıyor normal işlemlerdede yavaşlama hissettim eskiden hiç boyle olmazdı yeni windows kurdum değişen birşey yok.
    Hdtune testlerinin resimlerini ekledim okuma testi çok inişli çıkışlı eskiden düz giderdi erşim süresinde artma var.Yuzey tarama testinde bir sıkıntı yok bad sector yok ama o testi yaparkende duraksamalar oldu sık sık eskiden hiç durmadan testi bitirirdi.Durum sayfasında ise 2 seçenek sarı işaretli ama ne anlama geldiğini bilmiyorum.
    Dün sata kablosunu değiştirdim güç kablosunu çıkarıp taktım 1-2 defa değişen birşey olmadı.Bu konuda bir oneriniz varmı? Bozulsa garantiye veririm sinirim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resimadam -- 10 Nisan 2010; 2:47:53 >

• HDTune Hızlı tarama ile yanıt alamayabilirsiniz yüzey taramasında. Bad sector varsa genelde hızlı tarama ile göremiyorsun. Yavaş tarama yapıp dene bide.
  • tamam yavaş tarama deneyeyim birde
  • Güç kaynağın yetersiz olmasın.?
  •  1.5tb segate disk problemi

yeni güç kaynağım high power 1000watt sata kablosunu üzerindeki siyah renkli girişine bağladım kırmızılar pci ex ekran kartı için bildiğim kadarıyla. benim aklımada ilk aşamada güç sorunu olabilir diye gelmişti ama bu konuda deneme imkanım olmadı eski güç kaynağını sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.