Tam olarak 449 km yolda 50 dakika fark yedim. |
Bildirim
Tam olarak 449 km yolda 50 dakika fark yedim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cruze ile Astra j aynı araba. Astra aslansa Cruze da aslan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Mayıs 2022; 9:22:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 29 Mayıs 2022; 9:54:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanpo -- 29 Mayıs 2022; 10:47:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacibekir lokumu ya bu Cruze helal 2023 ten sonra da parça konusunda bı paylasim bekliyoruz vay beeeee az yakan hiç kacamayan cruzeeee < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlamadım ... Umarım herkez sizin gibi düşünür ve Cruze piyasası düşer. Çünkü 1,4 turbo manual Cruze SW almak istiyorum. Biz sıradan insanlar bu arabalar parça bulur siz hiç merak etmeyin.. |
100km ile gidiyor fark mı attım diyor hahaha Bendede vardı Astra j 1.4 turbo hb yazılımlı 165 HP 265 tork frenleri kötü diyordum arabanın anlamadan 160-170 km çıkmış araba haberim yok Ayrıca Astra j 1450 kilo araba sürücü yolcu hariç senin araba yanından kamyon geçince dans ederken Astra gram oynamıyor otobanda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırdır kardeş kalifornia Cannonball mı yapıyon... |