Şimdi Ara

1.6 benzinli E Serisi açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben tüm markalardan 999 cc 500 beygir motor yapmasını bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

yeni avant getiriyorlar, 1.4 tfsi 150 hp.. design paketi 151 bin tlye anlaştık, benim variantın takasında biraz çakallık yaptılar (önceden anlaştığımız fiyattan kırmaya kalktılar). ben de imza atmadım biraz düşüneyim dedim. ertesi gün ötv zammı geldi mal oldu 170 kağıt!
    evet dsg yağlı 7 ileri dq380..avant varianta göre biraz dar ama olsun demiştik..

@stand alone: hocam 3 serisi touring getirmiyor borusan, ellerinde yok siparişle 3 ay diyorlar. o nedenle bmw işi baştan yattı benim için. mb'i de aradım c estate için..çoğu bayinin elinde araç yok, olanlar da en full dizel paketler fiyatları ulaşılacak gibi değildi..

Hayırlısı hocam.

• Selefinden 70 kilogram hafiflemiş 1575 kilogram olmuş ve 0-100 değeri 9.6 sn'den 8.9'a çekilmiş.Burada demek ki şanzımanın da etkisi baya olmuş.

7G-TRONIC PLUS'lı C180 (1425 kilogram) 8.5 sn 0-100 değeri.Demek ki 9G-TRONIC şanzıman başarı vaat ediyor.

Fakat hala 1690 kilogram olam 5.20i rakibinden 0-100 (8.6 sn) olarak geride.Kaldı ki yeni kasa G30 daha da hafif olacaktır.Ama Mercedes'in derdi bu mu acaba? Derdi olsaydı çözemez miydi? Bunları düşünmek lazım.

Gerçi zaten G30 TR'ye gelip de 1.6 motoru gelmeye başlayana kadar Mercedes satacağını satar.Bu artık otomatiğe bağlamış bir döngü oldu ve sisteme oturdu belki de iki firma arasında yapılan bir anlaşmadır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 30 Aralık 2016; 4:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

Yılların E200 serisi ile özdeşleşen E Class 1,6 olduya, bu günü de gördük ya.... daha ne diyeyim...Vergi sisteminden dolayı yakında 1,0 lt mercedes E class görürsek şaşırmam

2006 yılında forumda gırıgırına konu açılmıştı mercedes e kasada 1.6 motor olsa yerinden kıpırdamaz prestiji ezilir vs. kaflar etmiştik yıl 2016 oldu bmw 7 kasayı bile 2000 motorla gördük ya ölsekte gam yemeyiz hedef 1000 motor 5 yıl içinde görürüz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Devletimizin vergi uygulamaları sebebi ile üreticiler imkansızı zorlamaya başladı... Ama şahsım adına üzülüyorum, o koca koca araçların içinde cücük kadar motoru turbo ile destekleyerek yürütmeleri üzücü...
  • Piyangodan para dusse de alıp tupletsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

Yılların E200 serisi ile özdeşleşen E Class 1,6 olduya, bu günü de gördük ya.... daha ne diyeyim...Vergi sisteminden dolayı yakında 1,0 lt mercedes E class görürsek şaşırmam

2006 yılında forumda gırıgırına konu açılmıştı mercedes e kasada 1.6 motor olsa yerinden kıpırdamaz prestiji ezilir vs. kaflar etmiştik yıl 2016 oldu bmw 7 kasayı bile 2000 motorla gördük ya ölsekte gam yemeyiz hedef 1000 motor 5 yıl içinde görürüz artık

Hiç sorma soytarıya çevirdiler piyasayı. Haysiyet filan kalmadı ırzına geçtiler araçların

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

1800kg ve civarı için 300hp 450nm altı (f)

1600 kg civarı için 200hp 320nm altı (e)

1400 kg ve civarı için 150hp 240nm altı (d)

1200kg ve civarı için 120hp 200nm altı (c)

Çöptür.

Hatta bir yasa çıkarılmalı ve bu segmentlerde bu kg larda bu güçler altında üretim yasaklanmalı.

Komedisin ya

Bütün Türkiye'deki araçları presse sokalım o zaman :)

8.9sn gayet yeterli bir performans bu ağırlıktaki araç için.

Önemli olan nokta fiyatı nasıl gelicek ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

1800kg ve civarı için 300hp 450nm altı (f)

1600 kg civarı için 200hp 320nm altı (e)

1400 kg ve civarı için 150hp 240nm altı (d)

1200kg ve civarı için 120hp 200nm altı (c)

Çöptür.

Hatta bir yasa çıkarılmalı ve bu segmentlerde bu kg larda bu güçler altında üretim yasaklanmalı.

Komedisin ya

Bütün Türkiye'deki araçları presse sokalım o zaman :)

8.9sn gayet yeterli bir performans bu ağırlıktaki araç için.

Önemli olan nokta fiyatı nasıl gelicek ?

Hayyyda bre pehlivan

120kmh ile 4 yetişkin+bagaj seyahat ederken gaz pedalına dokundugumda nasıl tepki verecek, 80 den 120 ye esneklik ne alemde olacak, uzunyolda yüklü şekilde rampa tırmanırken ne tepki verecek bunlar önemli.

Her durdugumuz ışıkta apaçi gibi 0-100 sprinti yapacak halimiz yok.

• Yeni bmw 5 hem daha hafif olacak hem de temmuz ayında gelecek 1,6 motor mevcut motordan daha güçlü olacakmış.
  • renonun 1.6 dci 160bg lik motoruyla satışa çıkarsalardı yok satardı
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    konuya katkım olsun.
    ben panamera ilk çıktığı günden beri şirketteki arkadaşlarıma söyler dururum 1.4 motorlusu gelecek ve alacağım derim.
    Sanırım 2009 da başladılar üretmeye halen bekliyorum olacak :)
  • ua_tayfa_kapalı kullanıcısına yanıt
    Ötv zamlı olacağından çok satacağını sanmam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.