Şimdi Ara

1.6 dizel , Focus - Citroen C 5 - Suber B - Octovia - Jetta - Volvo S 40 ....? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

2 yılda satacaksanız Jetta.

ancak anlamadığım bir nokta var. başka bir konuda q5 aldığınızı yazmışsınız onunlada bu kadar çok km yapacağınzdan bahsetmişsiniz. iki araçlada mı 60 bin yapacaksınız yılda ve ikisinide 2 yılda satacaksınız?

o zaman yılda 120.000 ve ayda 10.000 km demek bu. günlük 333 km araç kullanacaksınız demek oluyor.

ilginç.

Ben iki kadeş oldugumuzu ve ikimizinde yılda min 60 bin yaptıgımızı yazdım.Detayları sorarsanız cevaplarım ancak burdaki ana konu şu eger bir fikriniz varsa alacagım ikinci araç için bir yorum yapmanız.

Bizim genel bir huyumuzdur kişiyi eleştirip anlamsız bir sonuç cıkarmak.<rahat ol kardeş kimsenin zamanını almak için burda bir forum açmadım.<ben acentacıyım ve bodrum marmaris alanyada ofislerim var 2 kardeşiz yol yapıyoruz bunun neresi ilginç ? konuyu başka bir boyuta getirmeyelim ve karıştırmayalım.

yorunumuz için genede tşkler.

• @muccio
    Ben de sizin gibi düşünerek S40 yazacaktım sağlamlık, sorunsuzluk açısından diğerlerinden biraz önde olmasından dolayı fakat 1.6 dizel otm S40 yokmuş, 2.0 dizel otm. S40 var o da 79,670 TL konu sahibi arkadaş fiyat ve sonrasında MTV'yi düşündüğü için sanırım 1.6'dan büyük motor araç istemiyor haklı olarak.
    Superb üst segment; ilk mesajı değerlendirirken mantıklı görünse de şimdi bakınca dizel otm aynı S40 gibi 2.0 motorda var. Oda elenirse yine üst segment C5 var seçenekler arasında; yanılmıyorsam onda var 1.6 dizel otm. ama citroen nasıl bir araçtır hiç bilmem. Belki 508 de seçenekler arasına alınabilir.
    Çok zor iş seçim yapabilmek.
  • bende araba bakiyorum, gercekten secimler cok zor, 60k km ustu yapilacaksa (her ne kadar sehirlerarasi gozuksede) araba otomatik olmali bence, bu durumda otomatik olmayanlar elenmeli diye dusunuyorum. uzunyoda konforda olmazsa olmaz diye dusunerek, seceneklerin icinde d sinifini secmek lazim diye dusunuyyorum, bu durumda sanki citroen en mantiklisi gibi.
  •  1.6 dizel , Focus - Citroen C 5 - Suber B - Octovia - Jetta - Volvo S 40 ....?

1.6 dizel , Focus - Citroen C 5 - Suber B - Octovia - Jetta - Volvo S 40 ....?

21 Temmuz arabam.com testi :http://www.arabam.com/Test/Volvo-S40-16-D2-R-Design/Detay-293210/?vzn=11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 29 Temmuz 2011; 11:08:48 >

• ikinci el durumu ile ilgilenmiyorsanız alırım binerim 10 sene diyorsanız kesinlikle superb tam uzun yol arabası
  • manuel sızın ıcın sorun degıl ise ve tok+kalıtelı bir araca bınmek ıstıyorsanız Volvo S40
  • Yazdığınız tüm araçları zamanında detaylıca incelemiştim.. Ben 11 aydır Superb kullanıyorum ve yaşadığım bazı sıkıntılar nedeniyle bir daha kimseye Superb ya da Skoda önermem diye foruma da yazmıştım; ancak en son 3 hafta önceki keyfekeder bayii gezmelerim ve araç incelemerim sonucunda; D sınıfında Superb, C sınıfında ise Octavia öneririm size..

Superb alırsanız şikayet edeceğiniz temel nokta pürüzlü asfalttaki yol sesi olacaktır..

Octavia alırsanız yine aynı şekilde yaltım konusunda şikayet edebilirsiniz, aynı zamanda DSG şanzımandan ses gelmesi gibi şikayeti olanlar mevcut. Bunun yanısıra araç çok muhtemel ki en yakın 1 yıl, en uzak 2 yıl içinde tamamen kasa değiştirecek. Bu bir handikap.. Ancak yeni Passat ve Jetta'nın temel olarak eskilerini arattığı düşünüldüğünde yeni Octavia'nın da aynı durumu yaşatması gibi bir ihtimal olabilir mi diye de düşünüyorum..

• Bir tanıdığımın istediği arabayı alacak parası vardı.Birkaç arabası var zaten.Skoda'yı denemek istedi ve Superb aldı.1 hafta sonra arabayı sattı.Hiç memnun kalmamış.Tercih meselesi.

Ben olsam C5 alırdım.Şahsen çok beğeniyorum arabayı.Fiyatı da gayet o arabaya göre uygun.
  • Degerli Arkadaşlar ,

Hepinize çok teşekkür ederim.

Yazdıklarınızı gerçekten önemseyerek ve ihtiyaçlarımı düşünerek bugün sabah 10'da Super B deneme sürüşü yaptım.Maalesef en full modelleri albeni olsun diye showrromlarda sergileniyor istenilen para 75 bin tl :) tabiki ben 2 yıllık kullanım için alacagımdan en boşlardan baktım.Deneme sürüşü yaptıgım araç comfort modeliydi araç fena bir araç degil ancak sadece iç hacim genişligi ve bagajın 2 farklı şekilde açılması dışında begenmedim.

VW 'e gittim ancak duru vahim çünkü araç bulmak mümkün degil! 2. elde 3000-5000 de var sıfırından pahalı ki 63.000 TL sıfır + donanımlılar.2.eller ise 64-65 bin TL dolayında bundan dolayı vazgeçtim.

Ford'a gitmedim çünkü 2008 de alıp 9 ay önce 151 binde sattıgım 2008 Ghia aracımdaki duruş , iç hacim kalmamış fiesta gibi bişey yapılmış ledler vs. Begenmedim mecbur kalsaydım alacaktım.57 bin'e dolu paketlisini bıraktılar.

SONUÇ :

C 5 ALDIM BEYAZ DYNAMİC PAKET.SUNROOF , OTOMATİK , TELEFON , XENON , ESP VS HEPSİ , F1 SANZIMAN , KOLTUKLAR KUMAŞ EN FULU TEK ESKİK ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA (OLMAMASI DAHA İYİ OLDU CABUK BOZULABİLEN BİR PARÇA İMİŞ)

2011 MODEL 63.500 TL'ye showroomdaki aracı aldım.

Tekrar tüm arkadaşlara teşekkür ederim sanırım cogunlugun dedigi oldu ve bende bu bağlamda kararımı verdim.

Umarım Q5'in yanında konforda eksik olmaz ki genelde bu şekilde bir yorum aldım :)

saygılarımla.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 4 Temmuz 2013; 9:35:39 >
  • Önemli birkaç detay eksik kaldı.

e hdi açıklamaya göre kırmızı ısıkta otomatikmen stop ediyor ve bu şekilde tasarruf saglıyor.

Araç otomatik direksiyondan vites degiştirme vs var.
  • Superb 1.6 TDI o kasayı sadece çekiyor, ekstra olarak hiçbir artısı yok performansta.(Yanlış anlaşılmasın ama gerçekten öyle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

C5'te Xenon yok. Sadece 2.0 motorlarda var.

Öncelikle Hayırlı olsun deseydin :) moralim bozuldu...

Sanırım yanlış anlaşılma oldu problem degil açıkcası sonradan taktırılabiliyor sanırım degil mi ?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 4 Temmuz 2013; 11:30:59 >
  • Çok iyi bir fiyata almışsınız. Güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 29 Temmuz 2011; 22:36:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkiboalp

quote:

C5'te Xenon yok. Sadece 2.0 motorlarda var.

Öncelikle Hayırlı olsun deseydin :) moralim bozuldu...

Sanırım yanlış anlaşılma oldu problem degil açıkcası sonradan taktırılabiliyor sanırım degil mi ?

Sonradan taktıramazsın maalesef, beyinler arıza veriyor. Yetkili servisin cevabı budur. Sadece 2 lt motorların en üst donanımında Bi-Xenon bulunuyor.

Telefon/Bluetooth özelliği de yok, direksiyon tüm modellerde ortak olduğu için simgesi var sadece.

verdiginiz bilgiler için gerçekten cok teşekkürler yarın sabahtan soracagım sanırım biraz şişirme yapıldı görüştükten sonra size yazarım.

Fiyat konusunda inanın fikrim yok bana özel bir fiyat yapıldıgını söylediler önce 65 dediler bende 63 ten fazla vermem cıkar giderim dedim :) ve ciddiydim 500 TL eklediler ve kazançlarının 500 tl olduguna yemin edip tüm evcrakları gördüm 500 TL kazanmak onlarında hakkı diye düşündüm :)

2. el içinde garanti verdiler :) 2012 içinde gel bu aracı 58 bin'e alırım da dedi yazılı kagıt aldım :) limit 50 bin km.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Hayırlı olsun...

Tşk ederim Allah kimseye kaza bela vermesin.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 4 Temmuz 2013; 11:31:05 >
  • hayırlı olsun bence en iyi seçimi yaptınız...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.