Şimdi Ara

1.6 dizel , Focus - Citroen C 5 - Suber B - Octovia - Jetta - Volvo S 40 ....? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Tekrar kontrol ettim, 2011 model SX PK'lerde standart olmuş Bluetooth şansınıza. (SX PK = Dynamique)

http://www.citroenturk.com/forum/showthread.php/yeni_c5_lerde_bluetooth-5511/index.html

Xenon olayı dediğim gibi..

Not: Özel mesaj kutunuza bakın.

Gene yollardayım soramadım :) maillerimi kontrol ederken forum'a ugrayayım dedim.Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Sizlerin yorumlarınızı göre verdigim karardan inanın gayet mutluyum ve kısmetse araç en geç salı tescili yapılacak bakalım ne tecrube edecegiz.Sizlere aynı konu üzerinden geri dönüş yapacagım.

Gerçekten çok faydalı bir forum...Tekrar Teşekkürler.

• hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

hayırlı olsun güle güle kullanın

Tsk ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Superb 1.6 TDI o kasayı sadece çekiyor, ekstra olarak hiçbir artısı yok performansta.(Yanlış anlaşılmasın ama gerçekten öyle)

böyLe düşünmeyin superb'in cekişi cok kuvvetLi.. 1.4 TSI Bende Var...
  • Hayırlı olsun sevindim adına. Philips den 2 adet ampul al taktır serviste xenon kadar olmasada sarıdan iyi durur eminim....
  • Hayırlı olsun kazasız belasız nazarsız kullanın aracınızı...

Aracınızda mercekli far yoksa kesinlikle xenon taktırmanızı önermem, trafikte tartışma yaratmaya yetecek bir sebep merceksiz xenon kullanımı, ayrıca mahallede o farlarla dolaşırken gözünü alanlar gıcır gıcır aracınıza zarar verebilirler, merceksiz xenon balkondan bile göz alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes ßadem

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Superb 1.6 TDI o kasayı sadece çekiyor, ekstra olarak hiçbir artısı yok performansta.(Yanlış anlaşılmasın ama gerçekten öyle)

böyLe düşünmeyin superb'in cekişi cok kuvvetLi.. 1.4 TSI Bende Var...

Lafım 1.4 TSI'a değil zaten, o rahat rahat çekiyor. 1.6 TDI 105 HP motorda çekiyor, fakat yanlızca çekiyor 1.4 TSI gibi ekstra performans veremiyor.
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş.
    Aracınızın fotolarını nazar boncuğuyla süslenmiş halde yükleyinde bakalım yakışıklımı diye
    Tabi izlenimlerinizi de aktarmayı unutmazsınız heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Hayırlı olsun sevindim adına. Philips den 2 adet ampul al taktır serviste xenon kadar olmasada sarıdan iyi durur eminim....

Ok dir servise sorarım araç yarın ögleden sonra plaka tescili yapılacak.Sizlere bilgi vermeyi ihmal etmem.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtuncel_1

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş.
    Aracınızın fotolarını nazar boncuğuyla süslenmiş halde yükleyinde bakalım yakışıklımı diye
    Tabi izlenimlerinizi de aktarmayı unutmazsınız heralde.

Çok teşekkürler .Mutlaka resim ekler ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşırım.Aracın alımında hepinizin düşünceleriyle hareket ettim ve isabetli bir karar verdim diye düşünüyorum.Bu noktada paylaşımlarımızı devam ettirerek milli servet olan araçlarımızın alımlarında dogru kararlar verilmesini sağlamış oluruz.

İyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu konuda kan çıkar...

Alttaki yorumlar ben yorum yazdıktan sonra açıldı garip

Neyse hayırlı olsun kazasız belasız inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 2 Ağustos 2011; 2:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkiboalp

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Hayırlı olsun sevindim adına. Philips den 2 adet ampul al taktır serviste xenon kadar olmasada sarıdan iyi durur eminim....

Ok dir servise sorarım araç yarın ögleden sonra plaka tescili yapılacak.Sizlere bilgi vermeyi ihmal etmem.

Selamlar.

Tamamdır foto ve video isterik..... Hadi tekrar hayırlı olsun
    SAYGILAR
    Muharrem.....
  • Hayırlı olsun.
    Ilk izlenimleri merakla bekliyorum
  • Degerli Arkadaşlar,

Hernedense yazdıklarım sitede yayınlanmamış sanırım bir problem oldu.

Araç hakkındaki izelmlerim gerçekten iyi bana C5 almamda öneride bulunanlara teşekkür ederim gerçektende isabetli bir karar vermişim.

Telefon özelligi güzel , iphone bağlanıp müzik dinliyorsuuz hatta telefondan ses açıp kapatabiliyor ve çalan parça değiştiriliyor.

Otomatik özelligi 10 üzerinden 8 nedeni geçişler hissedilir ama zamanla alışıyorsunuz ve genelde manuel kullanıyorum.direksiyondan F1 tarzı değiştirmek mümkün EN AZINDAN VİTESLE SAVAŞMIYORSUN SADECE DOKUNUYORSUN VBİTES DEĞİŞİYOR.

Park yeri ölçüm asistanı gerçekten farklı olmuş güzel.

Bagaj çok başarılı , Super B de çift açılır bagaja gerek kalmamış zaten rahatlıkla bagaja eşya , valiz koyabilirsiniz.

E hdi olmasından dolayı kırmızı ısışlarda araç stop ediyor ve ne gerek var acaba derken dün 10 dk'lık aracın stop ettigini gördüm.Ekranda sayaç var stop sürecini kronometre ile size gösteriyor.

RESİM EKLEYEMİYORUM YARDIMMMM

• Aracınız hayırlı olsun. Arkadaşıma aldık aldığınız aracın aynısını 3 temmuzda trafiğe çıktı. Siz 1500 tl pahalı almışsınız. Yer Antalya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Aracınız hayırlı olsun. Arkadaşıma aldık aldığınız aracın aynısını 3 temmuzda trafiğe çıktı. Siz 1500 tl pahalı almışsınız. Yer Antalya.

hayirlisi olsun.

mutlaka bir farklilik vardir diye dusunuyorum...
  • quote:

quote:

Aracınız hayırlı olsun. Arkadaşıma aldık aldığınız aracın aynısını 3 temmuzda trafiğe çıktı. Siz 1500 tl pahalı almışsınız. Yer Antalya.

hayirlisi olsun.

Opak beyaz, siyah iç döşeme, sunrooflu, mcp. Araç bu. Sizinki sedefli beyazsa fiyat farkı olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

hayirlisi olsun.

Opak beyaz, siyah iç döşeme, sunrooflu, mcp. Araç bu. Sizinki sedefli beyazsa fiyat farkı olabilir.

:) İnan aracı aldım ama bilmiyorum belkide pahalıya almışımdır.

Hayırlısı olsun.

• C 5 araç tanıtımında otomatikleştirilmiş düz vites yazıyordu.Aslında garip gelmişti ancak aracı kullandıkça anlıyorum ;

Vites otomatikte olsada manuel olarak müdahale edebiliyorsunuz.Manuele alıp vites değiştrmeye gerek kalmıyor gerçekten çok yönlü bir kullanıma sahip !!!

Mesela anlık sollama yapmak lazım gaza sert basıp otomatikmen vites düşüyor ve hızlanıyor ancak bunun yerine F1 kollardan bir alt vitese atabilrsiniz herhangi bir engelleme yapmıyor.

Araç ekonomik olarak programlandıgı için vitesler değişimi 2000 devirde gerçekleşiyor.S spor konumunda ise 3500 4000 arası o yüzden manulden müdahele olması gerçekten iyi olmuş...

Bir sorum var ; sol uzun kısa far kolunun uç kısmına basılınca sesli komut devreye giriyor ancak henüz çalışmasını çözemedim :) yardımcılarınızı bekliyorum.
  • Öncelikle ben hepsi için öz değerlendirmemi yapmak istiyorum.

Super B: Bence 1.6TDI motor bu aracı kaldırmakta gayet isteksiz olacağı kanaatindeyim. Özellik ve donanım olarak iyi olabilir fakat performans açısından gayet vasat olacağını düşünüyorum.

Octavia: 2 ay önce eniştem aldı gri Ambiente versiyonundan yeni kasa arabanın koltukları "bana göre" biraz sert geldi ve öne bindiğiniz an üstünüze gelen duvarlar misali kokpit her an size yaklaşıyormuş gibi oluyor. Performans olarak sadece 500m lik bir sürüşe tanıklık ettim ne desem yalan olur.

C5: Bu araçta söyleyeceklerim Super B'ye söyleyeceklerimin aynısı artı olarak bir şey daha var Fransız olması da - haneye yazılıyor benim gözümde.

Jetta: Jetta'ya binmedim açıkcası dış tasarım olarak da bana Amerikan tasarımı gibi duruyor. Meksika'da üretilmesi bunu etkiler mi emin değilim fakat iç kalite olarak bir önceki neslinden ileri gitmemiş hatta biraz daha kötü olmuş gibi bir duyumlar aldım. Zaten son zamanlarda VW'nin bozduğunu düşünüyorum. O araca o kadar para verilmemeli.

S40: Gayet güzel bir araç D2 motoru kullanılıyor. 115HP 270Nm tork. Performans,kalite,donanım vs. olarak iyi fakat yüzünün biraz eskidiğini düşünüyorum. Kötü bir araba mı? Değil. Ama tasarımı uzun süredir piyasada olduğu için benim 2. seçimim S40 olurdu.

Focus: Ben bunların içinde en alınası araç Focus. Çünkü diğerlerine nazaran daha hafif ve motoru daha kuvvetli çünkü 13xx kg bir araç diğerlerine göre performansı daha iyidir. Tasarımı da hatrı sayılır derecede başarılı. Kalite olarak Ford kalitesi ve servis ağının fazlalığı özellikle 6 ileri vites, yokuş kalkış desteği vs. gibi basit özellikleriyle çekiciliğini arttırıyor.

Tabi son söz sizin biz sadece fikir sunuyoruz. İyi ramazanlar, hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartman_06 -- 7 Ağustos 2011; 13:34:07 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.