< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.hocam bir düzeltme, e180 ilk 2013de 140 bin liradan satışa çıktı. Tabi o zamanda pahanlıydı ama daha alınabilir fiyatlardı.
-
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmahmut25 -- 18 Şubat 2021; 14:45:43 > -
Maşallah hocam ne kamu göreviymiş buquote:
Orijinalden alıntı: oguzmahmut25....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakan veya mv olabilir. Malum kamuda mersolar tutkudur.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzmahmut25....
Vay be ben de kamudayim sütçü beygirine biniyom helal be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bazen çok ufak düşünüyorsunuz. Kamuda çalışan herkse masa başı iş yapan ve ayda 5 bin alan düz memur değil.
Döner sermaye geliri ile ayda 30+ alan öğretim üyeleri var, doktorlar var. Adam bir çeşit tescilliyor, onun tohumunun/fidanının satışından ayda maaşını 2-3e katlayanları biliyorum ben. Islahcı hakları diye bir şey var. Benin çok yakınım Üniv hastanesinde prof ve özelde muayenehanesi var. Ayda 100bine para demiyor. Devlet memuru olup da bir firmanın yönetim kurulu üyeliği yapanlar var. Hamza yerlikayayı da mı duymadınız? Onun gibi yüzlerce binlerce var...geçin bunları artık...
Bak bak bak, küçük düşünüyorlarmış. Bak sen hele sen şu işe. Belli ki sen de ballı maaş alan bir bedavacısın ya da böyle bir tanıdığın var ki durumu normalleştirme çaban var. Çocuklarını ısınamadığı için intihar eden (Emine Akçay) annelerin, evladına istediği pantolonu alamadığı için intihar eden (İsmail Devrim) babaların, yıllarca atanmadığı için canına kıydığında cebinden sadece 3,5 TL çıkan öğretmenlerin olduğu ülkede, akp yandaşları hak etmedikleri kamu görevlerinden, hak etmedikleri paralar kazanarak, hak etmedikleri araçları alamazlar. Alsalar bile gün gelir, devran döner ve siyasal islam tarihe karıştığında bunun hesabı sorulacaktır. İşte hesap veremeyen, her kuruşu geri ödeyecektir. Bu gariban halk kendisinden çalınanları geri almasını bilir.
Bu görüş, bahsi geçen kamu personeli ilan sahibini itham etmemekle birlikte kapsamaktadır. Kamu görevi haricinde geliri olan insanlar, helal kazançlarıyla istediklerini alabilirler. Ama bunun da bir adap sınırı vardır.
-
Yazdıkların doğru ama bir şeye katılmıyorum.
Gariban halk kendinden çalınanı geri almasını bilmez.!
Bilse çaldırmazdı zaten.
Olacak olan; şuanki yönetenler birgün gidecek ve yeni gelen, kim olursa olsun, mercedese binmeye devam edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aagulerBak bak bak, küçük düşünüyorlarmış. Bak sen hele sen şu işe. Belli ki sen de ballı maaş alan bir bedavacısın ya da böyle bir tanıdığın var ki durumu normalleştirme çaban var. Çocuklarını ısınamadığı için intihar eden (Emine Akçay) annelerin, evladına istediği pantolonu alamadığı için intihar eden (İsmail Devrim) babaların, yıllarca atanmadığı için canına kıydığında cebinden sadece 3,5 TL çıkan öğretmenlerin olduğu ülkede, akp yandaşları hak etmedikleri kamu görevlerinden, hak etmedikleri paralar kazanarak, hak etmedikleri araçları alamazlar. Alsalar bile gün gelir, devran döner ve siyasal islam tarihe karıştığında bunun hesabı sorulacaktır. İşte hesap veremeyen, her kuruşu geri ödeyecektir. Bu gariban halk kendisinden çalınanları geri almasını bilir.
Bu görüş, bahsi geçen kamu personeli ilan sahibini itham etmemekle birlikte kapsamaktadır. Kamu görevi haricinde geliri olan insanlar, helal kazançlarıyla istediklerini alabilirler. Ama bunun da bir adap sınırı vardır.
yazımı iyi oku sonra karşındakini itham et. ne dedişim, yerlikaya örneğini vermişim, ballı kazancı olan binlerce kişi var demişim.. eğer aileden gelen bir zenginlik yoksa sadece devletin verdiği aylık/maaşla bu işler olmaz onu da dedim. ama kişinin de kendini geliştirmesi lazım. adam yıllarca çalışmış tıp okumuş sonra dr olmuş gece gündüz nöbet tutmuş. sonra da haftada 6 gün akşam 10 lara kadar hasta muayene ediyor ama günde 5-10 bin kazanıyor. ee, sen de yapaydın demezler mi? ufak düşünmeyin derken ondan bahsettim. onun yanında hasbel kader pratisyen hekim olup da devletin verdiği maaşla zor geçinenler de var. olaya sadece devlet memurluğu gözüyle de bakmayın. yakın bir tanıdığım öğr üyesi var. adam bir meyve çeşidinde çeşit ıslah etti ıslahçı haklarını sattı özel bir firmaya her ay en az bir maaş geliri var oradan ve 5 kasa bmw'ye biniyor, ama 7/24 arazide eşşek gibi de çalışıyor. sapla samanı ayırmak lazım, herkesi aynı kefeye koymamak lazım. devlet memuru iken de yasal yollardan çok paralar kazanılabileceğini bilmek lazım (yerlikaya gibi ballı kazançlardan bahsetmiyorum bu arada).
-
O eskidendi, akp öncesinde. Akp ülkenin temelini dinamitledi ve yaptığı her şey kendi aleyhine kullanılacak. Tapu güvencesini yıktı, hak etmeden tapu, zenginlik elde eden yandaş hepsini geri verecek. Bu kez başka...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X