Şimdi Ara

1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
274
Cevap
5
Favori
42.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

Neye göre var? Sizin enginliginizden bizden faydalanmak isteriz. Haydi açıklayın. Neye göre var? Nerede var? Siz hangi duyumunuza göre hareket ediyorsunuz?

Alıntıları Göster
    savunma sanayine bakarsanız neye göre var olacağını anlarsınız..Nerden nerelere gelmişiz orda.Daha geçen gün yerli denizaltını suya indirdik...

yahu protip çıkana kadar da yerli arabayı unutmuştu herkes hani nerde cıkmaz bir ürün ortaya vs vs yerli otonun ceo sunu pazardan alıp gelmedik.O ekibe katılan yabancı mühendislerden haberiniz var mı ?

Muhaliflik muhaliflik de bi yere kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

savunma sanayine bakarsanız neye göre var olacağını anlarsınız..Nerden nerelere gelmişiz orda.Daha geçen gün yerli denizaltını suya indirdik...

yahu protip çıkana kadar da yerli arabayı unutmuştu herkes hani nerde cıkmaz bir ürün ortaya vs vs yerli otonun ceo sunu pazardan alıp gelmedik.O ekibe katılan yabancı mühendislerden haberiniz var mı ?

Muhaliflik muhaliflik de bi yere kadar...

Alıntıları Göster
    Ne muhalifliği? Sen muhalif kimdir kime denir bilecek seviyede biri misin? Tanımadığın bilmediğin insanlara kafana göre yorum yaparsan abeslikten kurtulamazsin. Ben sana ne sormusum sen bana denizaltı falan diyorsun. Eğitimle mi aciklanir bu durum yada yaşla mi bilemiyorum, siz ve sizin gibiler yüzünden ülke baş aşağı gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısaca 500 e 1.6 olmamalı en az 2.0 turbo hatta bi turbo olmalı

• bugun merco dan aradılar ,3 adet gelen e200d satılmış anında (galarici lere verdiler herhalde) subatta 2020 model olrak gelecek ve fiyat henız belli degil dediler ,mkyajlısı da temmuzda cıkacakmış
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Niye aradılar sizi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

Niye aradılar sizi hocam?
    alım için talepte bulunmustum
  • Gerçekten hayatınız boyunca farklı örnekler görmedinizmi ?
    5 milyon parası olup 150 binlik arabaya binen
    Hesabında hiç parası olmayıp 300 binlik arabaya binen

Ya da ne bileyim son parasını peşinat yapıp yıllarca borçlanıp ev sahibi olan ve istese 3 tane indirecekken kirada oturan

Porsche binip dünyanın her yerine mal satan direk Zengin sınıfına girecek olan müşterim benim çocuğum için verdiğim eğitim ücretinin yarısını ancak ayırıyor

Bu tarz işlerin ölçüsü standartı olmaz ne zaman öğrenecek insanlar bunu
    500 binlik arabaya biner tatile gitmez
    100 binlik arabaya biner dünyayı gezer

Herkesin tasarruf kalemleri farklıdır zevkleri farklıdır harcamaları farklıdır
    Gelip araba ile ev ile insanların hayatı hakkında fikir sahibi olmaya çalışmak bana göre çok saçma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

Gerçekten hayatınız boyunca farklı örnekler görmedinizmi ?
    5 milyon parası olup 150 binlik arabaya binen
    Hesabında hiç parası olmayıp 300 binlik arabaya binen

Ya da ne bileyim son parasını peşinat yapıp yıllarca borçlanıp ev sahibi olan ve istese 3 tane indirecekken kirada oturan

Porsche binip dünyanın her yerine mal satan direk Zengin sınıfına girecek olan müşterim benim çocuğum için verdiğim eğitim ücretinin yarısını ancak ayırıyor

Bu tarz işlerin ölçüsü standartı olmaz ne zaman öğrenecek insanlar bunu
    500 binlik arabaya biner tatile gitmez
    100 binlik arabaya biner dünyayı gezer

Herkesin tasarruf kalemleri farklıdır zevkleri farklıdır harcamaları farklıdır
    Gelip araba ile ev ile insanların hayatı hakkında fikir sahibi olmaya çalışmak bana göre çok saçma
    Altına imzamı atarim

• Evet bu fiyatlara 1.6 motor olmamalı ancak 5 kasaya kıyasla ciddi atak yapmış durumda.

Bmw online'a baktığımda 487 bin tl den benzinli 5 serisi satıyorlar.

Bmw fiyat, motor vs. farklı bir adım atmadığı sürece 2020 yılında E sınıfı satılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Evet bu fiyatlara 1.6 motor olmamalı ancak 5 kasaya kıyasla ciddi atak yapmış durumda.

Bmw online'a baktığımda 487 bin tl den benzinli 5 serisi satıyorlar.

Bmw fiyat, motor vs. farklı bir adım atmadığı sürece 2020 yılında E sınıfı satılır...
    Aynen kimsenin e 200 d yerine gidip benzinli 5.20i almaz. Alan olursa da niye aldın denemez ama şahsım adına ben almam, mantıklı da bulmam.

• 2020 model fiyat listesi açıklanmış fiyat 510 bine çıktı.

Ayrıca E180 yeni motorla tekrar satışa sunuldu 1.5 litre 156 hp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

2020 model fiyat listesi açıklanmış fiyat 510 bine çıktı.

Ayrıca E180 yeni motorla tekrar satışa sunuldu 1.5 litre 156 hp.
    2020 modeller subatta gelecekmiş denildi bana
  • Merecedes yeni fiyat güncellemesiyle bütün araçlara ufak ufak zamları yaptı. Bu segment içinde bu motorla ne yazık ki bugün kü durumda normal fiyat. C segment mercedes a serisi cla vs oldu 250-370 arasında. Yani e serisinin buralara gelmesi normal. Bence donanım ve konfor olarak da gerçekten harika. Bu arada yeni motorla e180 geldiğini bilmiyordum. Elegance paketi ile 461.700tl den başlıyormuş..
  • Nisan'dan önce 2020 E200d aramayın YOK

Kesinlikle
  • Makyajlı kasa 600 bandına oturur o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Nisan'dan önce 2020 E200d aramayın YOK

Kesinlikle
    Kapora ile aracmi ayirtiliyor.nasil yok

• Bu araçtan bayiye soran var mı ? Fiyat vs.

Teslim tarihi en erken Nisan dediler

Galericiler 2019 olanları toplayıp ilan vermiş ve satmışlar BİLE

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.