< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.6 etorq Egea vs 1.4 i20 (2. sayfa)
-
-
Merhabalar, hangi aracı aldınız acaba? Ben de eTorq düşünüyorum düşük km uygun fiyatlı urban paket buldum ama motor hacminden dolayı Avrupa'da tercih edilmeyen ve üretimi durmuş bir araç diye duydum. Almış olsak piyasası 2-3 yıla ne olur? Yoksa LPG + otomatik vites her türlü satılır mı ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Yıl 100.000 km E torq Urban kullandım. Egea, Easy paket olmadıktan sonra kesinlikle tercih edilmesi gereken bi model. Aracım sıfırdan itibaren lpgli olmasına rağmen en küçük bi sorun sıkıntısı yoktu. Urban ve üst donanımlardaki malzeme kalitesi gayet yeterli. Motor performansı gayet iyiydi. Temiz bakılmış bi E Torq alın geçin.
-
Etorq aldım çok memnunum. İnci beji gibi hoş bir rengi mevcut öyle nasip oldu :)
Ağustos başında 100bin kmde değişen boyasız 700bin tl ye almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 30 Ekim 2024; 16:1:38 > -
1.6 dct neden tercih etmediniz? Ben de benzer bir donanım düşünüyorum gelecek yaz için. Genelde bu forumda etorq önerilmiş nedenini merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E torq şanzumanın ustasını bulmak çok zor. Otomatikçi ustalar bile.genelde uğraşmıyor. Bilmiyorlar bu şanzumanı pek.
Şanzuman yağını bile degistirmek ayrı Bir bilgi ve alet gerektiriyor. Öyle bir şey ki yetkili servisdekiler bile doğru yapamıyorlardı ve şanzuman yağı değişmez hurafesini ürettiler.
Parçaları ayrıca pahalıdır. Motor şanzumanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X